Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Fisk

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Udgivet: 28. aug 2013 · Opdateret: 6. maj 2021

 
ab o

I søndags var vi en tur forbi Metro, og i deres fiskeafdeling fandt vi nogle lækre mørksejfileter, som vi besluttede os for at vi skulle have til vores frokost. Da vi kom hjem blev de sidste ben lige fjernet fra fileterne og så blev de paneret og stegt. Det er super hurtigt og nemt selv at panere sin fiskefilet og det kan på ingen måde sammenlignes med de panerede papfisk man finder i supermarkedernes frysere. Så hvis du ikke selv panere dine fisk, så kan du godt se at begynde på det.

piskeris Grullo

Sprødstegt mørksej på rugbrød

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 mørksej fileter, cirka 300-400 gram i alt
  • 1 sammenpisket æg
  • 2 spsk. (reklamelink)hvedemel
  • 5-6 spsk. (reklamelink)rasp
  • Salt og peber
  • Citronsaft
  • 2-4 skiver rugbrød
  • Smør/olie til at stege i

Sådan gør du
 

  • Pisk et æg let sammen i en dyb tallerken. Bland rasp med lidt salt og peber på en tallerken og fordel melet på en tredje tallerken. Sørg for at alle ben er fjernet fra fisken. Nus skal fisken paneres. Start med at vende fisken i melet, derefter ægget og til sidst i rasp. Steg begge fisk på en pande ved middel varme i smør eller olie indtil paneringen er blevet dejlig gyldenbrun.
  • Server fisken sammen med 1-2 skiver lækkert rugbrød og med lidt citronsaft.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 209 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 31 g | Fedt: 7 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Sprødstegt mørksej på rugbrød

 

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

 

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required