• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fisk

    Sprødstegt mørksej på rugbrød

    Udgivet: aug 28, 2013 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ab o

    I søndags var vi en tur forbi Metro, og i deres fiskeafdeling fandt vi nogle lækre mørksejfileter, som vi besluttede os for at vi skulle have til vores frokost. Da vi kom hjem blev de sidste ben lige fjernet fra fileterne og så blev de paneret og stegt. Det er super hurtigt og nemt selv at panere sin fiskefilet og det kan på ingen måde sammenlignes med de panerede papfisk man finder i supermarkedernes frysere. Så hvis du ikke selv panere dine fisk, så kan du godt se at begynde på det.

    ab o

    Sprødstegt mørksej på rugbrød

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    2 personer
    Forb. tid 15 min
    Samlet tid 15 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 2 mørksej fileter cirka 300-400 gram i alt
    • 1 sammenpisket æg
    • 2 spsk. hvedemel
    • 5-6 spsk. rasp
    • Salt og peber
    • Citronsaft
    • 2-4 skiver rugbrød
    • Smør/olie til at stege i
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Pisk et æg let sammen i en dyb tallerken. Bland rasp med lidt salt og peber på en tallerken og fordel melet på en tredje tallerken. Sørg for at alle ben er fjernet fra fisken. Nus skal fisken paneres. Start med at vende fisken i melet, derefter ægget og til sidst i rasp. Steg begge fisk på en pande ved middel varme i smør eller olie indtil paneringen er blevet dejlig gyldenbrun.
    • Server fisken sammen med 1-2 skiver lækkert rugbrød og med lidt citronsaft.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 209 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 31 g | Fedt: 7 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Sprødstegt mørksej på rugbrød

     

    Sprødstegt mørksej på rugbrød

    Sprødstegt mørksej på rugbrød

    Sprødstegt mørksej på rugbrød

    Sprødstegt mørksej på rugbrød

    Sprødstegt mørksej på rugbrød

    Sprødstegt mørksej på rugbrød

    Sprødstegt mørksej på rugbrød

     

    « Vaniljeprikket æblegrød
    Sund bananis - nu med blåbær »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her