• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter / Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • USA
    • Italien
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Hjem » Hovedretter / Aftensmad » Fisk » Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Kategorier: Fisk/ Frokost/ Hovedretter / Aftensmad

Print Friendly, PDF & Email
Sprødstegt mørksej på rugbrød
Bedøm opskriften

Opskrift på Sprødstegt mørksej på rugbrød, paneret fiskefilet

I søndags var vi en tur forbi Metro, og i deres fiskeafdeling fandt vi nogle lækre mørksejfileter, som vi besluttede os for at vi skulle have til vores frokost. Da vi kom hjem blev de sidste ben lige fjernet fra fileterne og så blev de paneret og stegt. Det er super hurtigt og nemt selv at panere sin fiskefilet og det kan på ingen måde sammenlignes med de panerede papfisk man finder i supermarkedernes frysere. Så hvis du ikke selv panere dine fisk, så kan du godt se at begynde på det.

Sprødstegt mørksej på rugbrød

2 personer

Ingredienser
2 mørksej fileter (cirka 300-400 gram i alt)
1 sammenpisket æg
2 spsk. mel
5-6 spsk. rasp
Salt og peber
Citronsaft
2-4 skiver rugbrød
Smør/olie til at stege i


Fremgangsmåde
Pisk et æg let sammen i en dyb tallerken. Bland rasp med lidt salt og peber på en tallerken og fordel melet på en tredje tallerken. Sørg for at alle ben er fjernet fra fisken. Nus skal fisken paneres. Start med at vende fisken i melet, derefter ægget og til sidst i rasp. Steg begge fisk på en pande ved middel varme i smør eller olie indtil paneringen er blevet dejlig gyldenbrun.

Server fisken sammen med 1-2 skiver lækkert rugbrød og med lidt citronsaft.

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Sprødstegt mørksej på rugbrød

Tweet
Share
Pin
Share
+1
0 Shares

af Louise Dam Ingredienser: Fisk

Previous Post: « Vaniljeprikket æblegrød
Next Post: Hvordan følger du bedst med i nye indlæg? »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Bearnasiesauce sous vide

Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)

Sous vide

Alt du bør vide om ‘sous vide’

Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Broccolitoast

Broccolitoast

POPULÆRE OPSKRIFTER

    De lækreste fastelavnsboller med creme
    Bananpandekager
    Saltmandler
    Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
    Chokolademousse
    Spidskålssalat

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

COPYRIGHT © 2010-2018 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Klik her