• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Andebryst med lakrids

    Udgivet: okt 25, 2014 · Opdateret: maj 4, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    bca b

    Lakrids i maden er slet ikke dumt. Hvis du vil variere måden at lave and på lidt så fungerer and og lakrids overraskende godt sammen. Jeg prøvede det første gang da jeg var til et event med Elektrolux, hvor vi fik andebryster tilberedt sous vide med lakridspulver.

    Herunder har jeg en opskrift på andebryster i en lakridsmarinade, jeg vil anbefale at servere en lækker rødkålssalat til de lakridsmarinerede andebryster. Hvis nedenstående bliver lidt for meget lakrids til din smag så kan du også sagtens bruges lakridspulver som et krydderi på højde med alle andre krydderier. Istedet for at lægge andebrysterne i marinaden, så drysser du bare lidt lakridspulver henover andebrysterne inden du steger dem på panden. Så får de blot et lille hint af lakridssmag.

    ikon piskeris Chestnut

    Andebryst med lakrids

    4 personer
    Holdbarhed: 2 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 5 min
    Tilb. tid 25 min
    Hviletid 30 min
    Samlet tid 1 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 4 andebryst
    • 4 tsk raw lakridspulver
    • 4 spsk sød lakridssirup eventuelt hjemmelavet, find opskriften her.
    • 4 spsk appelsinsaft
    • salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Bland lakridspulver, lakridssirup, appelsinsaft og lidt salt og peber sammen i en skål.
    • Rids skindet på andebrysterne og gnid skindet godt med salt.
    • Hæld marinaden i en frysepose og læg andebrysterne heri. Lad gerne andebrysterne stå og trække lidt i marinaden.
    • Læg andebrysterne med skindsiden nedad på en kold pande. Tænd for panden ved medium varme. Når fedtet er ved at være smeltet af andebrysterne skruer du op på en lidt højere varme så skindet kan blive lidt sprødt.
    • Når skindet er sprødt og gyldent vender du andebrysterne og giver dem cirka 1 minut på panden.
    • Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i ovnen ved 150 grader i 15 minutter. Tag dem derefter ud og lad dem hvile i cirka 5 minutter inden du skærer andebrysterne i skiver. Server andebrysterne med en lækker rødkålssalat med appelsin og granatæble.
    • TIP: Brug eventuelt den overskydende lakridsmarinade fra panden til en sauce.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet hos Lakrids by Johan Bülow.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 294 kcal | Kulhydrater: 4 g | Protein: 45 g | Fedt: 10 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Andebryst med lakrids

     


    Skrevet af: Louise DamAndKategori: Fjerkræ, Mortens Aften

    Følg mig på Instagram
    « Sund banankage med chokolade og dadler
    Mandelsmør »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her