Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Andebryst med smørstegte kartofler & grønkålssalat

Udgivet: 16. dec 2013 · Opdateret: 30. jan 2024

eaca o

Jeg elsker and, og man behøves jo ikke kun at servere det juleaften. Andebryster er super nemme at tilberede, og så er det en helt anden oplevelse end at få en hel and. Derudover kan man jo variere tilbehøret meget, så det slet ikke minder om julemad. Denne gang blev andebrysterne serveret med smørstegte kartofler og en lækker grønkålssalat. Det kan klart anbefales!

Måske vil du også kunne lide min opskrift på grydestegt vildand/gråand eller andebryst med hasselbackkartofler og rødkålssalat.

piskeris Grullo

Andebryst med smørstegte kartofler & grønkålssalat

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 andebryst, á cirka 160-200 gram
  • 300-400 gram aspargeskartofler, eller en anden lille sort
  • 1 klat smør
  • Timian eller rosmarin
  • Ingredienserne til grønkålssalaten

Sådan gør du
 

  • Andebrysterne
  • Rids andebrysterne med en skarp kniv, og krydr med salt og peber. Rids hele vejen ned til selve kødet. Læg andebrysterne med fedtet ned ad på en kold pande. Tænd for panden ved moderat varme til fedtet er smeltet af. Skru nu op til højere varme så skindet bliver sprødt. Når skindet er sprødt og gyldent vender du andebrysterne og gaver dem cirka 1 minut. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i ovnen ved 150 grader i 15 min. Tag dem derefter ud og lad dem hvile i cirka 5 minutter.
  • Kartoflerne
  • Vask og skrub kartoflerne. Kog kartoflerne i en gryde med vand i 15 min. Skyl kartoflerne med koldt vand (hvis de skal stå lidt inden du går videre med dem, eller koger de videre). Steg kartoflerne i det overskydende andefedt på panden samt en klat smør. Steg kartoflerne ved rimelig høj varme, så de får lidt farve. Når de er færdige drysses der med timian eller rosmarin (frisk eller tørret), og de er klar til servering.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 393 kcal | Kulhydrater: 26 g | Protein: 48 g | Fedt: 10 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på Andebryst med smørstegte kartofler & grønkålssalat
Opskrift på Andebryst med smørstegte kartofler & grønkålssalat
Opskrift på Andebryst med smørstegte kartofler & grønkålssalat

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required