Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Andebryst med hasselbackkartofler og rødkålssalat

Udgivet: 17. nov 2010 · Opdateret: 30. jan 2024

Jeg har mange lækre opskrifter på andebryst. Du kan blandt andet også prøve andebryst med pommes fondant, andebryst med lakrids eller et klassisk grillet andebryst.

piskeris Grullo

Andebryst med hasselbackkartofler og rødkålssalat

4 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 3 personer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Andebryst

  • Jeg brugte 2 andebryster til 2 personer, men det havde også været nok til 3 personer.
  • Hasselbackkartofler
  • Ca. 3-4 kartofler pr. person.

Rødkålssalat

  • Ingredienser

Rødkål

  • 1 appelsin
  • (reklamelink)Valnødder

Sådan gør du
 

Andebryst

  • Rids andebrysterne med en skarp kniv, og krydr med salt og peber. Rids hele vejen ned til selve kødet. Læg andebrysterne med fedtet ned ad på en kold pande. Tænd for panden ved moderat varme til fedtet er smeltet af. Skru nu op til højere varme så skindet bliver sprødt. Når skindet er sprødt og gyldent vender du andebrysterne og gaver dem cirka 1 minut. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i ovnen ved 150 grader i 15 min. Tag dem derefter ud og lad dem hvile i cirka 5 minutter.

Hasselbackkartofler

  • Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs. Læg dem i en bradepande og pensl med olivenolie. Drys salt og peber over. Steg kartoflerne midt i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader alm. ovn.

Rødkålssalat

  • Vask rødkålen og skær den i tynde strimler. Appelsinen skrælles og skæres ud. Appelsin og en håndfuld valnødder blandes med rødkålen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 774 kcal | Kulhydrater: 134 g | Protein: 45 g | Fedt: 7 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kommentarer

  1. Louise skriver

    april 10, 2018 at 3:53 pm

    Erratum... laver ofte dine... det er min franske iPhone der ikke kan lide dansk 🤗

    Svar
  2. Louise skriver

    april 10, 2018 at 3:50 pm

    Hej, hvad er temp. På ovnen til hasselback kartoflerne?
    Jeg laver doté d’une fødselsdagsboller, de er rigtig gode så tusind tak!!
    Mvh. Louise

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 27, 2018 at 4:42 pm

      Hov, 200 grader :-)

      Svar
  3. Marina skriver

    november 13, 2016 at 1:21 pm

    Hej Louise

    Hvordan har du stegt ande bryst ?
    Hvor lang tid skal de have på panden og hvad med hviletiden ?

    På firhånd tak :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 27, 2016 at 10:48 pm

      Hov, ved ikke hvor det er blevet af. Nu er det skrevet ind i opskriften.

      Svar
  4. Louise skriver

    november 18, 2010 at 3:11 pm

    Nemlig :-)

    Svar
  5. Kim skriver

    november 18, 2010 at 12:38 pm

    En forsinket Mortens aften? Det ser lækkert ud :-)

    Svar
4 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.