• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Andebryst med hasselbackkartofler og rødkålssalat

    Udgivet: nov 17, 2010 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ikon piskeris Chestnut

    Andebryst med hasselbackkartofler og rødkålssalat

    3 personer
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Andebryst

    • Jeg brugte 2 andebryster til 2 personer men det havde også været nok til 3 personer.
    • Hasselbackkartofler
    • Ca. 3-4 kartofler pr. person.

    Rødkålssalat

    • Ingredienser

    Rødkål

    • 1 appelsin
    • Valnødder

    Sådan gør du
     

    Andebryst

    • Rids andebrysterne med en skarp kniv, og krydr med salt og peber. Rids hele vejen ned til selve kødet. Læg andebrysterne med fedtet ned ad på en kold pande. Tænd for panden ved moderat varme til fedtet er smeltet af. Skru nu op til højere varme så skindet bliver sprødt. Når skindet er sprødt og gyldent vender du andebrysterne og gaver dem cirka 1 minut. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i ovnen ved 150 grader i 15 min. Tag dem derefter ud og lad dem hvile i cirka 5 minutter.

    Hasselbackkartofler

    • Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs. Læg dem i en bradepande og pensl med olivenolie. Drys salt og peber over. Steg kartoflerne midt i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader alm. ovn.

    Rødkålssalat

    • Vask rødkålen og skær den i tynde strimler. Appelsinen skrælles og skæres ud. Appelsin og en håndfuld valnødder blandes med rødkålen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 774 kcal | Kulhydrater: 134 g | Protein: 45 g | Fedt: 7 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    « Pastaret med kylling og tomat
    Amerikanske pandekager »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      april 10, 2018 at 3:53 pm

      Erratum... laver ofte dine... det er min franske iPhone der ikke kan lide dansk 🤗

      Svar
    2. Louise

      april 10, 2018 at 3:50 pm

      Hej, hvad er temp. På ovnen til hasselback kartoflerne?
      Jeg laver doté d’une fødselsdagsboller, de er rigtig gode så tusind tak!!
      Mvh. Louise

      Svar
      • Louise Dam

        april 27, 2018 at 4:42 pm

        Hov, 200 grader :-)

        Svar
    3. Marina

      november 13, 2016 at 1:21 pm

      Hej Louise

      Hvordan har du stegt ande bryst ?
      Hvor lang tid skal de have på panden og hvad med hviletiden ?

      På firhånd tak :-)

      Svar
      • Louise Dam

        november 27, 2016 at 10:48 pm

        Hov, ved ikke hvor det er blevet af. Nu er det skrevet ind i opskriften.

        Svar
    4. Louise

      november 18, 2010 at 3:11 pm

      Nemlig :-)

      Svar
    5. Kim

      november 18, 2010 at 12:38 pm

      En forsinket Mortens aften? Det ser lækkert ud :-)

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her