
Jeg prøver indimellem at lave forskellige lækkerier til morgenmaden i weekenden. Det lyder måske lidt mærkeligt med varm avokado og ikke mindst avokado og æg sammen? Men det smager faktisk ualmindeligt godt! Bagt avokado med æg kan både serveres som morgenmad eller det kan være en del af en super lækker brunch. Avokadoerne skal bages til æggeblommerne stadig er let flydende - hvis man altså kan lide det. Det er nemt at hurtigt at lave, og man kan lave flere ad gangen uden nogen problemer.
Bagt avokado med æg
Ingredienser
- 1 avokado
- 2 æg
- Salt
Sådan gør du
- Halver avokadoen og fjern stenen.
- Udhul eventuelt avokadoen lidt ekstra hvis hullet ikke er stort nok til ægget.
- Sæt de to halve avokadoer i hver sin lille rede af sølvpapir så de står helt lige.
- Slå et æg ud i hver halvdel af avokadoen.
- Drys med salt.
- Sæt avokadoerne i ovnen ved 180 grader i cirka 15-20 minutter eller indtil hviden er bagt men blommen stadig er lidt flydende indeni.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamAvocado, ÆgKategori: Morgenmad & Brunch
Alberte
Det ser enormt lækkert ud!! Skal prøves.
Louise Dam
Ja, det må du endelig gøre :-)
Louise
Hvordan skal den bages i ovnen.
Over- og undervarme, varmluft eller????
Louise Dam
Jeg bruger bare alm. ovn til det.