cfdfc b

Jeg prøver indimellem at lave forskellige lækkerier til morgenmaden i weekenden. Det lyder måske lidt mærkeligt med varm avokado og ikke mindst avokado og æg sammen? Men det smager faktisk ualmindeligt godt! Bagt avokado med æg kan både serveres som morgenmad eller det kan være en del af en super lækker brunch. Avokadoerne skal bages til æggeblommerne stadig er let flydende - hvis man altså kan lide det. Det er nemt at hurtigt at lave, og man kan lave flere ad gangen uden nogen problemer.

ikon piskeris Chestnut

Bagt avokado med æg

2 personer
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 20 min

Ingredienser

  • 1 avokado
  • 2 æg
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Halver avokadoen og fjern stenen.
  • Udhul eventuelt avokadoen lidt ekstra hvis hullet ikke er stort nok til ægget.
  • Sæt de to halve avokadoer i hver sin lille rede af sølvpapir så de står helt lige.
  • Slå et æg ud i hver halvdel af avokadoen.
  • Drys med salt.
  • Sæt avokadoerne i ovnen ved 180 grader i cirka 15-20 minutter eller indtil hviden er bagt men blommen stadig er lidt flydende indeni.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 224 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 8 g | Fedt: 19 g
Bedøm denne opskrift:
4 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på bagt avokado med æg
Opskrift på bagt avokado med æg
Opskrift på bagt avokado med æg
Opskrift på bagt avokado med æg
Opskrift på bagt avokado med æg

 

Skrevet af: Louise DamAvocado, ÆgKategori: Morgenmad & Brunch

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften