• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

    Bagt avokado med æg

    Udgivet: apr 22, 2015 · Opdateret: jun 2, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cfdfc b

    Jeg prøver indimellem at lave forskellige lækkerier til morgenmaden i weekenden. Det lyder måske lidt mærkeligt med varm avokado og ikke mindst avokado og æg sammen? Men det smager faktisk ualmindeligt godt! Bagt avokado med æg kan både serveres som morgenmad eller det kan være en del af en super lækker brunch. Avokadoerne skal bages til æggeblommerne stadig er let flydende - hvis man altså kan lide det. Det er nemt at hurtigt at lave, og man kan lave flere ad gangen uden nogen problemer.

    ikon piskeris Chestnut

    Bagt avokado med æg

    2 personer
    Holdbarhed: 1 dag
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 5 min
    Tilb. tid 15 min
    Samlet tid 20 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 avokado
    • 2 æg
    • Salt

    Sådan gør du
     

    • Halver avokadoen og fjern stenen.
    • Udhul eventuelt avokadoen lidt ekstra hvis hullet ikke er stort nok til ægget.
    • Sæt de to halve avokadoer i hver sin lille rede af sølvpapir så de står helt lige.
    • Slå et æg ud i hver halvdel af avokadoen.
    • Drys med salt.
    • Sæt avokadoerne i ovnen ved 180 grader i cirka 15-20 minutter eller indtil hviden er bagt men blommen stadig er lidt flydende indeni.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 224 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 8 g | Fedt: 19 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på bagt avokado med æg
    Opskrift på bagt avokado med æg
    Opskrift på bagt avokado med æg
    Opskrift på bagt avokado med æg
    Opskrift på bagt avokado med æg

     

    Skrevet af: Louise DamAvocado, ÆgKategori: Morgenmad & Brunch

    Følg mig på Instagram
    « Jordbæris
    Tomat, mozzarella og basilikum på spyd »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Alberte

      juni 13, 2016 at 3:20 pm

      Det ser enormt lækkert ud!! Skal prøves.

      Svar
      • Louise Dam

        juni 14, 2016 at 9:01 pm

        Ja, det må du endelig gøre :-)

        Svar
    2. Louise

      juni 13, 2016 at 3:18 pm

      Hvordan skal den bages i ovnen.
      Over- og undervarme, varmluft eller????

      Svar
      • Louise Dam

        juni 14, 2016 at 9:01 pm

        Jeg bruger bare alm. ovn til det.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her