Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Bagt avokado med æg

Udgivet: 22. apr 2015 · Opdateret: 14. dec 2023

cfdfc b

Jeg prøver indimellem at lave forskellige lækkerier til morgenmaden i weekenden. Det lyder måske lidt mærkeligt med varm avokado og ikke mindst avokado og æg sammen? Men det smager faktisk ualmindeligt godt! Bagt avokado med æg kan både serveres som morgenmad eller det kan være en del af en super lækker brunch. Avokadoerne skal bages til æggeblommerne stadig er let flydende - hvis man altså kan lide det. Det er nemt at hurtigt at lave, og man kan lave flere ad gangen uden nogen problemer. Prøv også at lav en lækker toast med æg.

piskeris Grullo

Bagt avokado med æg

3.50 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 avokado
  • 2 æg
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Halver avokadoen og fjern stenen.
  • Udhul eventuelt avokadoen lidt ekstra hvis hullet ikke er stort nok til ægget.
  • Sæt de to halve avokadoer i hver sin lille rede af sølvpapir så de står helt lige.
  • Slå et æg ud i hver halvdel af avokadoen.
  • Drys med salt.
  • Sæt avokadoerne i ovnen ved 180 grader i cirka 15-20 minutter eller indtil hviden er bagt men blommen stadig er lidt flydende indeni.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 224 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 8 g | Fedt: 19 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på bagt avokado med æg
Opskrift på bagt avokado med æg
Opskrift på bagt avokado med æg
Opskrift på bagt avokado med æg
Opskrift på bagt avokado med æg

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Alberte skriver

    juni 13, 2016 at 3:20 pm

    Det ser enormt lækkert ud!! Skal prøves.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 14, 2016 at 9:01 pm

      Ja, det må du endelig gøre :-)

      Svar
  2. Louise skriver

    juni 13, 2016 at 3:18 pm

    Hvordan skal den bages i ovnen.
    Over- og undervarme, varmluft eller????

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 14, 2016 at 9:01 pm

      Jeg bruger bare alm. ovn til det.

      Svar
3.50 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.