• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Toast med æg

Louisex
Ændret: maj 24, 2023 · Udgivet: maj 24, 2023 af Louise Dam · Skriv kommentar

Du har måske set denne toast med æg på diverse sociale medier, hvor den også går under navnet omelet toast. Det er i og for sig en toast med æg og ost, der kan spises til morgenmad. Det er meget nemt at lave denne her toast med æg i midten, og det smager skønt!

Toast med æg ()

Omelet toast med æg og ost

Det her er en opskrift, som jeg så på de sociale medier for ikke så længe siden. Jeg ville gerne selv prøve den af, og jeg synes, at det smager virkelig lækker og det er nemt at lave. Du kan sagtens lave det om morgenen, hvor du ikke har mere end 10 minutter til at lave morgenmad.

Det fungerer på den måde, at du hælder pisket æg ud på en pande, hvor du får noget, der ligner en omelet. Inden ægget er færdigtilberedt, kommer du to stykker toast på hver side. Så ligger du to to skiver ost på og folder hele herligheden sammen med skinke og tomat.

Se også disse opskrifter:
Croque Monsieur & Croque Madame | Røræg og sprød bacon | Panini med æg og bacon

Toast med æg i midten

Jeg har set flere også stege lidt bacon og komme det i midten. Det kan du også sagtens gøre, men så ville jeg stege nogle stykker bacon før, at jeg laver selve omeletten. Så kan du eventuelt bruge lidt baconfedt til at stege din omelet i.

piskeris Grullo

Toast med æg

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 1 toast
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 æg
  • salt og peber
  • 2 stykker toastbrød
  • 2-4 skiver ost
  • 2 skiver hamburgerryg/skinke
  • 2-3 skiver tomat
  • Smør

Sådan gør du
 

  • Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med lidt salt og peber. Hvis dine æg er små kan du komme en lille smule mælk i.
  • Opvarm en pande med lidt olie.
  • Kom æggeblandingen på panden så den dækker.
  • Inden ægget har sat sig lægger du de to stykker toastbrød overfor hinanden ovenpå omeletten. (se evt. billede).
  • Løsn forsigtigt omeletten og vend den om.
  • Kom skinke, ost og tomatskiver ovenpå og vend så siderne af ægget ovenpå.
  • Fold toasten sammen og kom smør på panden.
  • Lad toasten blive sprød og gylden i smør på begge sider.

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 toast | Kalorier: 599 kcal | Kulhydrater: 29 g | Protein: 29 g | Fedt: 41 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Se også mine andre opskrifter på lækker morgenmad, som du kan finde her på min hjemmeside.

Tip til opskriften!

  • Du kan også vælge at komme noget bacon i din toast, hvis du gerne vil have den ekstra lækker.
  • Jeg bruger normalt bare to skiver ost, som jeg lige har i køleskabet. Du kan både bruge en lys ost eller en cheddarost.
  • Jeg synes det er lækkert med skiver af tomat i, men det er slet ikke altid jeg lige har det.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Hvilket toastbrød skal man bruge?

Jeg har bare brugt den helt billige toast fra supermarkedet. Det smager stadig super godt, selvom der ikke er brugt mange penge på toastbrødet. Du kan godt bruge noget andet brød, som du lige har. Dog behøver du ikke gå til bageren og købe et brød, for at lave denne her opskrift.

Hvad er den bedst ost til toast?

Jeg bruger selv bare den helt almindelige skæreost, som vi altid har liggende i køleskabet. Du kan dog bruge lige den ost, som du har liggende på køl.

Toast med æg ()
Toast med æg ()
Toast med æg ()
Toast med æg ()
Toast med æg ()
Toast med æg ()
Toast med æg ()
Toast med æg ()
Toast med æg ()

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.