
Jeg havde noget sandwichbrød liggende, som jeg havde brugt til at lave panini med kylling til frokost dagen før. Og så fik jeg lyst til at lave en panini til morgenmad. Når nu det skulle være til morgenmad så skulle der jo også lidt noget andet indeni min panini. Det endte derfor ud i en panini med æg og bacon og derudover kom der også tomat og mozzarella i - og den smagte virkelig godt! Og selvom jeg nu skriver at man skal gøre lidt ud af morgenmaden engang imellem, så kræver denne her morgenmadspanini faktisk ikke særlig meget tid. Den er klar på cirka 15 minutter, så det er jo slet ikke slemt - og jeg lover dig det er bedre end din skål havregryn med mælk :-) I får opskriften herunder og der er billeder af hele fremgangsmåden. Derudover er der også en lille video, hvor du endnu nemmere kan se hvordan man laver en lækker panini til morgenmad.
Panini med æg og bacon til morgenmad
1 person
Forberedelsestid: 15 min
Ingredienser
1 æg
ca. 1 spsk mælk
1 lille håndfuld skårne forårsløg (kan undlades)
2 skiver bacon
3 skiver tomat
3 skiver frisk mozzarella
2-3 tsk pesto
1 sandwichbrød
1. Steg 2 skiver bacon på en varm pande.
2. Pisk æg og mælk sammen, og tilsæt foråsløgene.
3. Hæld æggeblandingen på en varm pande og scramble dem i få minutter.
4. Skær tomat og mozzarella i skiver.
5. Skær dit sandwichbrød over.
6. Smør det med lidt pesto.
7. Fordel scrambled æg, tomat, bacon og mozzarella på brødet.
8. Luk sandwichen og grill den i din panini grill. Jeg bruger mit Tefal Snack Collection.













Skrevet af: Louise DamÆg, Bacon, Forårsløg, Mozzarella, Pesto, TomatKategori: Morgenmad & Brunch, Videoopskrift
Hej, hvilken Pesto er det du bruger, og hvor kan den evt købes? -Ser lækkert ud.
Jeg bruger ikke en speciel pesto. Så du kan lave den selv, eller blot købe en der hvor du handler.
Bedre Jeps!
Sundere nix!
Hej Anne
Nej, det er ikke den sundeste morgenmad når nu der er bacon i. Den kunne man eventuelt skifte ud med skinke eller andet, og så skære lidt ned på osten. Men den er virkelig god! :-)