• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

    Panini med æg og bacon til morgenmad

    Udgivet: mar 10, 2016 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    efc b

    I weekenden synes jeg godt at man kan gøre lidt ekstra ud af morgenmaden - i hvert fald engang imellem. Det gjorde jeg den anden dag, og det fortrød jeg slet ikke.

    Jeg havde noget sandwichbrød liggende, som jeg havde brugt til at lave panini med kylling til frokost dagen før. Og så fik jeg lyst til at lave en panini til morgenmad. Når nu det skulle være til morgenmad så skulle der jo også lidt noget andet indeni min panini. Det endte derfor ud i en panini med æg og bacon og derudover kom der også tomat og mozzarella i - og den smagte virkelig godt! Og selvom jeg nu skriver at man skal gøre lidt ud af morgenmaden engang imellem, så kræver denne her morgenmadspanini faktisk ikke særlig meget tid. Den er klar på cirka 15 minutter, så det er jo slet ikke slemt - og jeg lover dig det er bedre end din skål havregryn med mælk :-) I får opskriften herunder og der er billeder af hele fremgangsmåden. Derudover er der også en lille video, hvor du endnu nemmere kan se hvordan man laver en lækker panini til morgenmad.

    piskeris Chestnut

    Panini med æg og bacon til morgenmad

    1 personer
    Forb. tid 15 min
    Samlet tid 15 min

    Ingredienser

    • 1 æg
    • ca. 1 spsk mælk
    • 1 lille håndfuld skårne forårsløg kan undlades
    • 2 skiver bacon
    • 3 skiver tomat
    • 3 skiver frisk mozzarella
    • 2-3 tsk pesto
    • 1 sandwichbrød
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Steg 2 skiver bacon på en varm pande.
    • Pisk æg og mælk sammen, og tilsæt foråsløgene.
    • Hæld æggeblandingen på en varm pande og scramble dem i få minutter.
    • Skær tomat og mozzarella i skiver.
    • Skær dit sandwichbrød over.
    • Smør det med lidt pesto.
    • Fordel scrambled æg, tomat, bacon og mozzarella på brødet.
    • Luk sandwichen og grill den i din panini grill. Jeg bruger mit Tefal Snack Collection

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 562 kcal | Kulhydrater: 36 g | Protein: 33 g | Fedt: 31 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini -Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
    Breakfast Panini - Panini med æg og bacon

     

    Skrevet af: Louise DamÆg, Bacon, Forårsløg, Mozzarella, Pesto, TomatKategori: Morgenmad & Brunch, Videoopskrift

    Følg mig på Instagram
    « Chokolademousse
    Glutenfri knækbrød med chiafrø »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Bente

      januar 25, 2022 at 1:17 pm

      sandwichbrød, hvor kan man købe dem ?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 26, 2022 at 1:13 pm

        Jeg bruger ofte brød fra Pågen. De brød der er brugt i denne opskrift er vist nok fra Lidl, men ved ikke om det er nogle brød de stadig har i deres sortiment.

        Svar
    2. Jonathan

      april 20, 2018 at 1:17 pm

      Hej, hvilken Pesto er det du bruger, og hvor kan den evt købes? -Ser lækkert ud.

      Svar
      • Louise Dam

        april 27, 2018 at 4:39 pm

        Jeg bruger ikke en speciel pesto. Så du kan lave den selv, eller blot købe en der hvor du handler.

        Svar
    3. Anne Schou

      marts 11, 2016 at 10:33 pm

      Bedre Jeps!
      Sundere nix!

      Svar
      • Louise Dam

        marts 12, 2016 at 2:32 pm

        Hej Anne
        Nej, det er ikke den sundeste morgenmad når nu der er bacon i. Den kunne man eventuelt skifte ud med skinke eller andet, og så skære lidt ned på osten. Men den er virkelig god! :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her