Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Panini med æg og bacon til morgenmad

Udgivet: 10. mar 2016 · Opdateret: 14. dec 2023

efc b

I weekenden synes jeg godt at man kan gøre lidt ekstra ud af morgenmaden - i hvert fald engang imellem. Det gjorde jeg den anden dag, og det fortrød jeg slet ikke.

Jeg havde noget sandwichbrød liggende, som jeg havde brugt til at lave panini med kylling til frokost dagen før. Og så fik jeg lyst til at lave en panini til morgenmad. Når nu det skulle være til morgenmad så skulle der jo også lidt noget andet indeni min panini. Det endte derfor ud i en panini med æg og bacon og derudover kom der også tomat og mozzarella i - og den smagte virkelig godt!

Og selvom jeg nu skriver at man skal gøre lidt ud af morgenmaden engang imellem, så kræver denne her morgenmadspanini faktisk ikke særlig meget tid. Den er klar på cirka 15 minutter, så det er jo slet ikke slemt - og jeg lover dig det er bedre end din skål havregryn med mælk :-) I får opskriften herunder og der er billeder af hele fremgangsmåden. Derudover er der også en lille video, hvor du endnu nemmere kan se hvordan man laver en lækker panini til morgenmad. Prøv også den lækre toast med æg.

piskeris Grullo

Panini med æg og bacon til morgenmad

4.50 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 personer
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 æg
  • ca. 1 spsk mælk
  • 1 lille håndfuld skårne forårsløg, kan undlades
  • 2 skiver bacon
  • 3 skiver tomat
  • 3 skiver frisk mozzarella
  • 2-3 tsk (reklamelink)pesto
  • 1 sandwichbrød

Sådan gør du
 

  • Steg 2 skiver bacon på en varm pande.
  • Pisk æg og mælk sammen, og tilsæt foråsløgene.
  • Hæld æggeblandingen på en varm pande og scramble dem i få minutter.
  • Skær tomat og mozzarella i skiver.
  • Skær dit sandwichbrød over.
  • Smør det med lidt pesto.
  • Fordel scrambled æg, tomat, bacon og mozzarella på brødet.
  • Luk sandwichen og grill den i din panini grill. Jeg bruger mit Tefal Snack Collection

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 562 kcal | Kulhydrater: 36 g | Protein: 33 g | Fedt: 31 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini -Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon
Breakfast Panini - Panini med æg og bacon

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Bente skriver

    januar 25, 2022 at 1:17 pm

    sandwichbrød, hvor kan man købe dem ?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 26, 2022 at 1:13 pm

      Jeg bruger ofte brød fra Pågen. De brød der er brugt i denne opskrift er vist nok fra Lidl, men ved ikke om det er nogle brød de stadig har i deres sortiment.

      Svar
  2. Jonathan skriver

    april 20, 2018 at 1:17 pm

    Hej, hvilken Pesto er det du bruger, og hvor kan den evt købes? -Ser lækkert ud.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 27, 2018 at 4:39 pm

      Jeg bruger ikke en speciel pesto. Så du kan lave den selv, eller blot købe en der hvor du handler.

      Svar
  3. Anne Schou skriver

    marts 11, 2016 at 10:33 pm

    Bedre Jeps!
    Sundere nix!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 12, 2016 at 2:32 pm

      Hej Anne
      Nej, det er ikke den sundeste morgenmad når nu der er bacon i. Den kunne man eventuelt skifte ud med skinke eller andet, og så skære lidt ned på osten. Men den er virkelig god! :-)

      Svar
4.50 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.