Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Kager

Bagte æbler med creme fraiche

Udgivet: 25. jul 2011 · Opdateret: 15. maj 2021

 
piskeris Grullo

Bagte æbler med creme fraiche

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 3 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 3 æbler
  • ca. 2 spsk. sukker
  • ca. 2 spsk. stødt kanel
  • Sølvpapir
  • 250 g cremefraiche 6 %
  • (reklamelink)vaniljesukker

Sådan gør du
 

  • Bland sukker og kanel. Halver æblerne og skær kernehuset fra. Læg hvert æble på et stykke sølvpapir og drys godt med kanelsukkeret. Luk sølvpapiret sammen som en lille "sæk", således at lukningen er øverst. Sæt i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader. Bland creme fraiche og vaniliesukker og server sammen med de lune æbler.
  • Kan også laves på bål.

Noter

Opskriften er fundet hos Mette Blomsterberg, selvom jeg ikke fulgte den helt.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 286 kcal | Kulhydrater: 36 g | Protein: 2 g | Fedt: 17 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kommentarer

  1. Jonna skriver

    september 26, 2021 at 9:18 am

    5 stars
    Den smager dejlig og er meget nem og hurtig at lave👍
    Jeg skar mine æbler i både isf.
    Desserten i sølvpapir-pakkerne kan sagtens klargøres og laves i forvejen.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 27, 2021 at 3:23 pm

      Dejligt du kunne bruge opskriften - jeg tror jeg skal have lavet den igen i år. Nu er æblesæsonen jo i gang igen.

      Svar
  2. C'est La Vie By G. skriver

    juli 25, 2011 at 10:41 pm

    Hej Louise,

    Jeg vil gerne give dig en blog award :) Det er naturligvis helt frivilligt om du vil være med, men hvis du har, kan du læse mere om den i mit indlæg her: http://cestlaviebyg.blogspot.com/2011/07/blog-award.html

    Mange hilsner
    Gitte

    Svar
  3. Julie skriver

    juli 25, 2011 at 7:26 pm

    Ser super lækkert and ikke mindst NEMT ud :)
    - Elsker nemme opskrifter

    Svar
  4. Louise skriver

    juli 25, 2011 at 7:41 pm

    Det var super nemt at lave, og smagte rigtig godt!

    Svar
5 from 2 votes (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.