• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Snacks

    Chili cheese tops

    Udgivet: okt 7, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    afadd b

    Du kender måske de små spicy ostekugler fra McDonalds, hvor de lækre chili cheese tops er meget populære. De er perfekte efter en aften i byen, men de fungerer også rigtig godt som en lille snack eller som en let forret. Det er overraskende nemt at lave hjemmelavede Chili Cheese tops, og så slipper du for at spise noget som du ikke helt ved hvad indeholder. Her ved du hvad der kommer i. Jeg synes det er lidt sjovt at efterligne retter fra de store fastfoodkæder, og jeg har også tidligere lavet lækre Egg McMuffins.

    ikon piskeris Chestnut

    Chili cheese tops

    25 stk.
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 250 g revet mozzarella
    • 250 g revet cheddarost
    • 3-4 jalapeños
    • Rasp
    • Hvedemel
    • 1 æg
    • Salt og peber
    • Smagsneutral olie

    Sådan gør du
     

    • Hak de 3-4 jalapeños fint.
    • Bland den revne mozzarella og revne cheddarost sammen med de hakkede jalapeños.
    • Saml kugler af osten og pres dem godt sammen.
    • Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen.
    • I to andre tallerkener fordele du hvedemel og rasp. I hvedemelet tilsætter du også lidt salt og peber.
    • Rul først kuglerne i melet, dernæst vendes de rundt i ægget og så i raspen. Så vendes de igen i ægget og så i raspen igen, så der kommer et dobbelt lag panering på. (mel-æg-rasp-æg-rasp)
    • Varm en gryde med olie op til 180 grader. Jeg bruger mit sukkertermometer til at måle dette.
    • Steg ostekuglerne i den varme olie til de er gyldenbrune.
    • Tag dem op af olien og læg dem på en tallerken med køkkenrulle på.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 73 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 5 g | Fedt: 6 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.6 fra 11 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Chili cheese tops
    Chili cheese tops
    Chili cheese tops
    Chili cheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chili cheese tops
    Chili cheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chili cheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chili cheese tops

     

    Skrevet af: Louise DamCheddar, Jalapeños, MozzarellaKategori: Nytår, Snacks, Snacks til nytårstalen

    Følg mig på Instagram
    « 7 tips til at bytte mættet fedt ud med umættet fedt
    Karamelliseret brownie »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Ella

      november 11, 2019 at 12:13 pm

      Hej Louise. jeg syndes ikke de smager som dem fra MCD. De smager jo meget beder, til alle der overvejer at lave dem, jeg anbefaler de er fantastiske.

      Svar
      • Louise Dam

        november 11, 2019 at 10:01 pm

        Hej Ella
        Dejligt at høre du kunne lide dem :o)

        Svar
    2. Maddy

      oktober 22, 2018 at 12:07 pm

      Hej Louise. Jeg må prøve den opskrift, problemet er bare at jeg ikke kan finde jalapeños nogle steder, hvor er dine købt henne, eller kender du steder du ved der har det?

      Svar
      • Louise Dam

        december 02, 2018 at 10:59 am

        Jeg købte nok mine hos en grønthandler tror jeg. Men ellers prøv med grøn chili i stedet. Er sikker på det også bliver godt :-)

        Svar
    3. Martin

      marts 09, 2018 at 7:07 pm

      Ville du ikke lige lægge dem på frys i 10min så mel æg og raps kan blive på

      Svar
      • Louise Dam

        august 06, 2018 at 7:43 pm

        Ikke nødvendigvis, men det kan man måske godt.

        Svar
    4. Amalie Ullitz

      marts 03, 2018 at 6:01 pm

      Hejsa ville lige høre om man kan varme dem i ovnen sener hen på dagen efter man har friture stegt dem?

      Svar
      • Louise Dam

        marts 21, 2018 at 4:43 pm

        Det ved jeg desværre ikke, men det vil jeg tro.

        Svar
    5. Marlene

      januar 06, 2018 at 6:46 pm

      Det blev desværre alt for gummiagtige og slet ikke den der lækre smeltede ost som Mac D’s. Øv øv.

      Svar
      • Louise Dam

        januar 07, 2018 at 12:25 pm

        Øv, tænker det kan være den ost du har brugt? Mine blev i hvert fald lækre sprøde udenpå og så med smeltet ost indeni.

        Svar
    6. Laila nielsen

      august 17, 2017 at 4:52 pm

      Tak for en super dejlig og nem opskrift, de smager fantastisk 😊

      Svar
    7. louise

      marts 27, 2017 at 4:30 pm

      Det er så gode 😍
      Men et æg ?? Jeg brugt 3

      Svar
      • Louise Dam

        marts 29, 2017 at 5:41 am

        Det kan måske være jeg har brugt et stort æg og du så har brugt 3 mindre æg. Det ved jeg ikke lige. Men godt de blev gode :-)

        Svar
    8. Britt

      marts 07, 2017 at 5:27 pm

      Er der nogen erfaring med at lave dem i en actifry i stedet for friture?

      Svar
      • Louise Dam

        marts 08, 2017 at 9:33 pm

        Det har jeg desværre ikke prøvet.

        Svar
    9. Benny Anker Larsen

      december 21, 2016 at 12:09 am

      Har man ikke et ordentligt termometer, så kan enden af en træslev bruges. Når olien syder omkring træet, så er den tilstrækkelig varm.

      Svar
    10. Lone Lyndorff Hansen

      december 12, 2016 at 3:02 pm

      Hej Louise,

      Jeg har lavet chili cheese dippers endda nogle gange, til stor glæde for alle implicerede (mig selv incl)
      Nu er jeg kommet i en situation, hvor en noget større portion er påkrævet og derfor har jeg forsøgt at finde ud af om de kan fryses. Det er så ikke lykkedes at finde noget info omkring det.
      Min "fornuft" siger mig dog at, hvis jeg kun forsteger dem (plejer at give dem 3 gange meget kort da jeg også bruger flødeost sammen med cheddar) og så fryser dem ned, må de da være klar til en omgang i ovnen direkte fra fryseren - ca. 10 min på 180grader.

      Hvad er din mening om det? Ville sætte stor pris på et svar fra dig.
      og tak for en rigtig god blog
      Hilsen - Lone

      Svar
      • Lone Lyndorff Hansen

        december 12, 2016 at 3:06 pm

        PS: Jeg former dem i øvrigt ovale - de er meget nemmere at holde i hånden så :) Og bruger altid latexhandsker når jeg former og panerer dem,.

        Svar
      • Louise Dam

        december 12, 2016 at 3:56 pm

        Hej Lone

        Jeg har frosset dem ned inden jeg stegte dem - så lod jeg dem blot tø op og så kom de i den varme olie - det fungerede fint. Alternativt tror jeg også at du ligesom du skrive kan lave dem klar og så i ovnen direkte fra fryseren. Det har jeg dog ikke prøvet endnu.

        Svar
    11. Dennis

      juni 21, 2016 at 9:38 pm

      Lækkert med hjemmelavet fastfood.

      Sidst jeg lavede dem brugte jeg kun æggehvide, hvilket jeg syntes giver en bedre panering. Jeg brugte halv om halv jalepones og hjemmedyrket, syltede scootch Bonnet (Den røde) Cheddar, mozerella og en revet Vesterhavsost fra Thise. Osten fik et skud i mikroovnen (Pga. Vesterhavsost) Serveret med en piment/chili Mayo samt andre friterede (løgringe, sticks og bbq hotwings) Fantastisk forret, en aften menuen står på Burger med drengene :)

      Svar
      • Louise Dam

        juni 27, 2016 at 10:12 pm

        Hej Dennis
        Dejligt at høre tips til hvordan de kan gøres endnu mere lækre end de er i forvejen. Lyder som en rigtig god aften med god mad :-)
        Hilsen Louise

        Svar
    « Ældre kommentarer

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer
    • Oksemørbrad sous vide

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her