Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Svinekød

Fyldt nakkefilet med æbler og bacon

Udgivet: 23. okt 2015 · Opdateret: 2. feb 2024

Fyldt nakkefilet med æbler og bacon er nemt at lave og smager virkelig godt! Nakketfilet er fyldt med god smag, og er meget lækker mør. Prøv denne lækre opskrift hvor jeg har fyldt nakkefileten med æbler og bacon.

Fyldt nakkefilet med æble og bacon

Nakkefilet er et skønt stykke kød. Det er både meget billigt og samtidig meget velsmagende. Det er meget svært ikke at få succes med en nakkefilet, den bliver bare altid lækker mør. Normalt laver jeg tit nakkefileten om til en lækker omgang pulled pork, men denne gang skulle de ske noget nyt. Jeg valgte derfor at skære stegen op og fylde den med bacon og æbler. Det var et hit! Man kunne sagtens fylde den med noget andet hvis man har lyst til det. Men det ser rigtig fint ud med fyldet når man skærer det i skiver.

piskeris Grullo

Fyldt nakkefilet med æbler og bacon

4.67 fra 3 stemmer
Justér antalJustér antal: 6 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 3 timer t

Udstyr (reklamelink)

  • madsnor
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 nakkefilet, ca. 2 kg
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 1 stort æble eller 2 små

Rub (krydderiblanding)

  • 2 spsk paprika
  • 1,5 spsk salt
  • 1 spsk timian

Sådan gør du
 

  • Rens nakkefileten for det værste fedt og sener.
  • Halver nakkefileten så du har et stort fladt stykke kød.
  • Skyl æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde skiver.
  • Læg først baconskiverne på den flade nakkefilet og derefter ligger du æbleskiverne på.
  • Drys med timian - brug eventuelt frisk timian, hvis du har det.
  • Rul nu nakkefileten stramt sammen og bind den godt sammen med madsnor.
  • Lav en rub/krydderiblanding af paprika, salt og timian.
  • Fordel rubben/krydderiblandingen på nakkefileten.
  • Placer nakkefileten i et ovnfast fad.
  • Sæt den i en 100 grader varm ovn i 1 time, så skruer du op på 150 grader og giver den cirka 1,5 time til. Den er færdig når den når en kernetemperatur på omkring 80 grader.
  • Lad gerne stegen hvile i 10 minutter inden du skærer den i skiver.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 81 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 9 g | Fedt: 3 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()
Fyldt nakkefilet med æble og bacon ()

Kommentarer

  1. Annelise Andersen skriver

    oktober 10, 2024 at 1:50 pm

    Hej.
    Det lyder ment, men hvad er rubben?
    Vh A.Andersen

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 18, 2024 at 10:44 am

      Det er krydderiblandingen du skal lave og komme på :-)

      Svar
4.67 from 3 votes (3 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.