• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Fyldt nakkefilet med æbler og bacon

    Udgivet: okt 23, 2015 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    acef b

    Nakkefilet er et skønt stykke kød. Det er både meget billigt og samtidig meget velsmagende. Det er meget svært ikke at få succes med en nakkefilet, den bliver bare altid lækker mør. Normalt laver jeg tit nakkefileten om til en lækker omgang pulled pork, men denne gang skulle de ske noget nyt. Jeg valgte derfor at skære stegen op og fylde den med bacon og æbler. Det var et hit! Man kunne sagtens fylde den med noget andet hvis man har lyst til det. Men det ser rigtig fint ud med fyldet når man skærer det i skiver.

    ikon piskeris Chestnut

    Fyldt nakkefilet med æbler og bacon

    6 personer
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 3 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 nakkefilet ca. 2 kg
    • 1 pakke bacon i skiver
    • 1 stort æble eller 2 små

    Rub

    • 2 spsk paprika
    • 1,5 spsk salt
    • 1 spsk timian
    • Deruodver
    • Madsnor

    Sådan gør du
     

    • Rens nakkefileten for det værste fedt og sener.
    • Halver nakkefileten så du har et stort fladt stykke kød.
    • Skyl æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde skiver.
    • Læg først baconskiverne på den flade nakkefilet og derefter ligger du æbleskiverne på.
    • Drys med timian - brug eventuelt frisk timian, hvis du har det.
    • Rul nu nakkefileten stramt sammen og bind den godt sammen med madsnor.
    • Lav en rub af paprika, salt og timian.
    • Fordel rubben på nakkefileten.
    • Placer nakkefileten i et ovnfast fad.
    • Sæt den i en 100 grader varm ovn i 1 time, så skruer du op på 150 grader og giver den cirka 1,5 time til. Den er færdig når den når en kernetemperatur på omkring 80 grader.
    • Lad gerne stegen hvile i 10 minutter inden du skærer den i skiver.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 81 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 9 g | Fedt: 3 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (1)
    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (17)
    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (7)
    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (8)
    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (9)
    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (10)
    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (11)
    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (12)
    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (13)
    Fyldt nakkefilet med æble og bacon (15)

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Aftensmad, Svinekød

    Følg mig på Instagram
    « Portionsanrettet cheesecake med hvid chokolade og passionsfrugt
    Tapasopskrifter »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her