Fyldt nakkefilet med æbler og bacon er nemt at lave og smager virkelig godt! Nakketfilet er fyldt med god smag, og er meget lækker mør. Prøv denne lækre opskrift hvor jeg har fyldt nakkefileten med æbler og bacon.
Nakkefilet er et skønt stykke kød. Det er både meget billigt og samtidig meget velsmagende. Det er meget svært ikke at få succes med en nakkefilet, den bliver bare altid lækker mør. Normalt laver jeg tit nakkefileten om til en lækker omgang pulled pork, men denne gang skulle de ske noget nyt. Jeg valgte derfor at skære stegen op og fylde den med bacon og æbler. Det var et hit! Man kunne sagtens fylde den med noget andet hvis man har lyst til det. Men det ser rigtig fint ud med fyldet når man skærer det i skiver.
Fyldt nakkefilet med æbler og bacon
Justér antal6 personer
Ingredienser
- 1 nakkefilet, ca. 2 kg
- 1 pakke bacon i skiver
- 1 stort æble eller 2 små
Rub
- 2 spsk paprika
- 1,5 spsk salt
- 1 spsk timian
- Deruodver
- Madsnor
Sådan gør du
- Rens nakkefileten for det værste fedt og sener.
- Halver nakkefileten så du har et stort fladt stykke kød.
- Skyl æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde skiver.
- Læg først baconskiverne på den flade nakkefilet og derefter ligger du æbleskiverne på.
- Drys med timian - brug eventuelt frisk timian, hvis du har det.
- Rul nu nakkefileten stramt sammen og bind den godt sammen med madsnor.
- Lav en rub af paprika, salt og timian.
- Fordel rubben på nakkefileten.
- Placer nakkefileten i et ovnfast fad.
- Sæt den i en 100 grader varm ovn i 1 time, så skruer du op på 150 grader og giver den cirka 1,5 time til. Den er færdig når den når en kernetemperatur på omkring 80 grader.
- Lad gerne stegen hvile i 10 minutter inden du skærer den i skiver.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 81 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 9 g | Fedt: 3 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments