
Jeg har toppet den lune hyldebærsuppe med en lækker hjemmelavet crunch og et friskt æble skåret i tern. Det smagte herligt! :-)
Hyldebærsuppe
2-3 personer
Forberedelsestid: 20 min
Ingredienser
Suppen
4 dl koncentreret hyldebærsaft
2 dl vand
2 spsk majsstivelse
2 spsk vand
Topping
1 skive rugbrød
3 spsk hakkede mandler
1 spsk honning
1 spsk smør
Æble i tern
Suppen
1. Rør majsstivelsen ud i lidt af vandet.
2. Kom hyldebærsaft og resten af vandet i en gryde og varm op under omrøring. Lad det små koge.
3. Tilsæt så majsstivelsen og rør det godt ud i suppen. Lad det koge i cirka 1 minut.
4. Smag suppen til og se om den er for tyk/tynd eller for kraftig eller ikke smager af nok.
Topping
5. Hak mandlerne groft.
6. Smuldr rugbrødet.
7. Fordel rugbrød, mandler, honning og smør på en pande og rist det.
8. Afkøl toppingen og fordel den ovenpå en skål med lun suppe. Fordel også et æble i tern ovenpå suppen.





Skrevet af: Louise DamHyldebærKategori: Dessert, Desserter, kager og andre søde sager, Is og andre desserter
Skriv et svar