• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Hyldebærsuppe

    Udgivet: sep 22, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    febdc b

    Lun hyldebærsuppe passer helt perfekt til en kolde efterårsdag. Hyldebærrene er i sæson i september/oktober, og så er det bare at smutte ud i den danske natur og plukke løs. Når du kommer hjem så laver du først en lækker hyldebærsaft, og derefter kan du lave en lækker hyldebærsuppe. Du kan selvfølgelig også købe din hyldebærsaft istedet for.about:blank

    Jeg har toppet den lune hyldebærsuppe med en lækker hjemmelavet crunch og et friskt æble skåret i tern. Det smagte herligt! :-)

    ikon piskeris Chestnut

    Hyldebærsuppe

    2 personer
    Forb. tid 18 min
    Samlet tid 18 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Suppen

    • 4 dl hyldebærsaft koncentreret
    • 2 dl vand
    • 2 spsk majsstivelse
    • 2 spsk vand

    Topping

    • 1 skive rugbrød
    • 3 spsk mandler
    • 1 spsk honning
    • 1 spsk smør
    • 1 æble

    Sådan gør du
     

    Suppen

    • Rør majsstivelsen ud i lidt af vandet.
    • Kom hyldebærsaft og resten af vandet i en gryde og varm op under omrøring. Lad det små koge.
    • Tilsæt så majsstivelsen og rør det godt ud i suppen. Lad det koge i cirka 1 minut.
    • Smag suppen til og se om den er for tyk/tynd eller for kraftig eller ikke smager af nok.

    Topping

    • Hak mandlerne groft.
    • Smuldr rugbrødet.
    • Fordel rugbrød, mandler, honning og smør på en pande og rist det.
    • Skær æblet i tern.
    • Afkøl toppingen og fordel den ovenpå en skål med lun suppe. Fordel også et æble i tern ovenpå suppen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 393 kcal | Kulhydrater: 69 g | Protein: 5 g | Fedt: 14 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe
    Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe
    Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe
    Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe
    Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe

     

    Skrevet af: Louise DamHyldebærKategori: Dessert, Is og desserter, Søde sager

    Følg mig på Instagram
    « Vaniljeis med cookie dough
    Ristede cashewnødder med chili »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her