febdc b

Lun hyldebærsuppe passer helt perfekt til en kolde efterårsdag. Hyldebærrene er i sæson i september/oktober, og så er det bare at smutte ud i den danske natur og plukke løs. Når du kommer hjem så laver du først en lækker hyldebærsaft, og derefter kan du lave en lækker hyldebærsuppe. Du kan selvfølgelig også købe din hyldebærsaft istedet for.about:blank

Jeg har toppet den lune hyldebærsuppe med en lækker hjemmelavet crunch og et friskt æble skåret i tern. Det smagte herligt! :-)

ikon piskeris Chestnut

Hyldebærsuppe

2 personer
Forb. tid 18 min
Samlet tid 18 min

Ingredienser

Suppen

Topping

Sådan gør du
 

Suppen

  • Rør majsstivelsen ud i lidt af vandet.
  • Kom hyldebærsaft og resten af vandet i en gryde og varm op under omrøring. Lad det små koge.
  • Tilsæt så majsstivelsen og rør det godt ud i suppen. Lad det koge i cirka 1 minut.
  • Smag suppen til og se om den er for tyk/tynd eller for kraftig eller ikke smager af nok.

Topping

  • Hak mandlerne groft.
  • Smuldr rugbrødet.
  • Fordel rugbrød, mandler, honning og smør på en pande og rist det.
  • Skær æblet i tern.
  • Afkøl toppingen og fordel den ovenpå en skål med lun suppe. Fordel også et æble i tern ovenpå suppen.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 393 kcal | Kulhydrater: 69 g | Protein: 5 g | Fedt: 14 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe
Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe
Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe
Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe
Opskrift på hjemmelavet lun Hyldebærsuppe

 

Skrevet af: Louise DamHyldebærKategori: Dessert, Is og desserter, Søde sager

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften