• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Kylling med mandler og persille

    Udgivet: apr 21, 2013 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    Kylling med mandler og persille

    Denne opskrift er bare super nem og samtidig super lækker. Kyllingen får bare en skøn smag af hvidløg og persille, og så er det rigtig godt med de sprøde mandler på toppen. Retten er meget nem at lave, så den passer perfekt til en hverdagsaften, hvor det gerne skal gå lidt stærkt med maden. Så det er nem hverdagsmad, men samtidig så lækkert at det sagtens kan serveres for gæster sammen med noget lækkert tilbehør.

    ikon piskeris Chestnut

    Kylling med mandler og persille

    2 personer
    Forb. tid 15 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2 kyllingefileter
    • 1 bundt persille
    • 4-5 fed hvidløg
    • 75 g mandler
    • 2 spsk olivenolie
    • Salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Skær kyllingfileterne ud i mindre stykker.
    • Hak mandlerne groft, hak persillen og pres eller hak hvidløget.
    • Bland det hele med olivenolien i en skål.
    • Vend blandingen sammen med kyllingfileterne der er skåret i stykker og læg det i et ovnfast fad.
    • Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i cirka 20-25 minutter.
    • Server f.eks. kyllingen med bagte rodfrugter i ovnen eller en lækker salat.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 600 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 56 g | Fedt: 38 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Kylling med mandler og persille

     

    Kylling med mandler og persille

     

    Skrevet af: Louise DamKylling, MandlerKategori: Aftensmad, Fjerkræ

    Følg mig på Instagram
    « Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
    Sunde morgenpandekager med hytteost og æble »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her