• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Mini kiksekager

    Udgivet: mar 24, 2015 · Opdateret: maj 1, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fced b

    For lidt tid siden lavede jeg en klassisk gammeldags kiksekage. Det var evigheder siden jeg havde fået kiksekage og den smagte helt fantastisk! Efter den klassiske variant, så valgte jeg at lave nogle små mini kiksekager. Jeg lavede små kiksekager i muffinsforme og de blev så fine og søde. Jeg er helt vild med de små størrelser - det er en fin lille hapser istedet for et helt stykke kiksekage.

    Disse små kager er nemme at lave. Du laver en chokolademasse af chokolade, smør, flormelis og æggeblommer. Den masser ligger du i lag i muffinsforme med sprøde vaniljekiks. Når de har stået på køl i et par timer er de klar og de smager helt fantastisk.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Mini kiksekager

    8 stk.
    Forb. tid 30 min
    Hviletid 2 t
    Samlet tid 2 t 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 75 g smør
    • 150 g mørk chokolade 50-60%
    • ½ dl flormelis
    • 1 æggeblomme
    • ½ pakke vaniljekiks

    Sådan gør du
     

    • Smelt smørret i en gryde.
    • Tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør rundt indtil alt chokoladen er smeltet.
    • Tilsæt flormelis og æggeblommer og rør rundt til massen er helt glat.
    • Hæld lidt af chokoladeblandingen i bunden af en muffinform.
    • Læg en vaniljekiks ovenpå og derefter endnu et lag chokolade.
    • Læg nu endnu en kiks og afslut med et lag chokolade.
    • Fortsæt til hele chokoladeblandingen er brugt op.
    • Sæt de små kiksekager i køleskabet i mindst 2 timer, til de er blevet helt faste.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 267 kcal | Kulhydrater: 24 g | Protein: 3 g | Fedt: 19 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.8 fra 4 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Mini kiksekager
    Mini kiksekager
    Mini kiksekager
    Mini kiksekager
    Mini kiksekager
    Mini kiksekager
    Mini kiksekager
    Mini kiksekager
    Mini kiksekager
    kiksekager
    kiksekager

     

    Skrevet af: Louise DamChokoladeKategori: Nytår, Nytårsdessert, Søde sager, Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt

    Følg mig på Instagram
    « French toast
    Hjemmebagte rundstykker »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Lene

      maj 07, 2021 at 8:16 pm

      Hvor mange bliver der ca. af opskriften? :)

      Svar
      • Louise Dam

        maj 07, 2021 at 10:42 pm

        Det er en fejl det ikke er kommet med i opskriften. Der bliver 8-10 stk. af denne portion :-)

        Svar
    2. anette wismer

      marts 02, 2016 at 9:50 am

      Har brugt runde speltvaniljekiks fra Urtekram (fås Coop og Føtex)

      Svar
      • Louise Dam

        marts 05, 2016 at 2:17 pm

        Tak for tippet :-)

        Svar
    3. Pernille

      november 04, 2015 at 10:24 am

      Kan man bruge palmin istedet for smør???

      Svar
      • Louise Dam

        november 04, 2015 at 8:41 pm

        Hej Pernille
        Jeg har ikke prøvet, men det var jo det man brugte før i tiden, så det kan man nok godt.

        Svar
    4. Zahra

      november 02, 2015 at 12:43 pm

      Hvor mange dage kan de være i køleskabet.. (holdbarhed)

      Svar
      • Louise Dam

        november 04, 2015 at 11:06 pm

        Uhh, det ved jeg ikke helt. Men i hvert fald som minimum 1 uge vil jeg tro.

        Svar
    5. Isabella

      maj 30, 2015 at 7:06 pm

      øv øv hvorfor skiller min chokolade blanding. Jeg har prøvet 2 gange nu :(

      Svar
      • Louise Dam

        maj 31, 2015 at 5:59 pm

        Hvornår i processen skiller den?

        Svar
    6. Charlotte

      maj 29, 2015 at 10:45 pm

      Gad vide om man kan bruge Mariekiks??
      De passer jo perfekt i formen 😊

      Svar
      • Louise Dam

        maj 29, 2015 at 11:00 pm

        Hej Charlotte
        Det er jeg helt sikker på du godt kan :-)
        Hilsen Louise

        Svar
    7. Emilie

      maj 26, 2015 at 3:32 pm

      Kan man lave det med lys chokolade? Og hvis, skulle man så ændre noget i opskriften? :D

      Svar
      • Louise Dam

        maj 26, 2015 at 7:46 pm

        Jeg tror ikke det vil være specielt godt. Det bliver nok lidt vammelt tror jeg.

        Svar
    8. Anja

      maj 26, 2015 at 2:02 pm

      Lyder lækkert, mon de vil være gode med lys chokolade istedet for mørk?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 26, 2015 at 7:45 pm

        Jeg tror måske det vil blive lidt vammelt med lys chokolade. Jeg tror helt sikkert jeg ville foretrække mørk chokolade.

        Svar
      • Katrine

        maj 28, 2015 at 7:28 am

        Mon de er fryse egnet ?😊

        Svar
        • Louise Dam

          maj 29, 2015 at 10:18 pm

          Hej Katrine
          Ja, kiksekage skulle gerne kunne fryses så vidt jeg lige kan læse mig frem til på Google. Men jeg har dog ikke selv haft dem frosset ned.
          Hilsen Louise

          Svar
    9. Anja

      april 05, 2015 at 9:22 am

      Hej :-) Dem vil jeg prøve at lave! Hvor længe kan de holde sig? Tænker lufttæt beholder i køleskabet.
      Tak for en super dejlig blog at følge :-)
      Venligst Anja

      Svar
      • Louise Dam

        april 05, 2015 at 9:35 am

        Hej Anja, det ved jeg faktisk ikke helt. Men i hvert fald en uge i køleskabet skulle ikke være noget problem.

        Svar
      • Elisabeth Olsen

        august 13, 2016 at 1:46 am

        Tror du de kan fryses lyder til at være lækre

        Svar
        • Louise Dam

          august 14, 2016 at 2:46 pm

          Det vil jeg tro de kan. Men jeg har ikke selv prøvet det.

          Svar
    10. Michelle

      april 04, 2015 at 11:18 pm

      Ej lyder vildt lækkert, det skal jeg helt sikkert prøve!
      Er det én æggeblomme eller et bæger med æggeblommer?

      Svar
      • Louise Dam

        april 05, 2015 at 8:23 am

        Hej Michelle
        Det er bare en æggeblomme. Jeg bruger sjældent pasteuriserede æg efter det er meldt ud at de danske æg er salmonellafri.
        Hilsen Louise

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her