Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Pandebrød

Udgivet: 10. jan 2016 · Opdateret: 26. aug 2021

Pandebrød

Disse pandebrød eller fladbrød er virkelig nemme at lave og så smager de skønt! De er helt perfekte når man skal have noget hurtigt tilbehør til maden, og de smager virkelig godt sammen med en lækker hjemmelavet hummus. Da disse pandebrød bliver bagt med bagepulver skal de ikke hæve, men det betyder også at de bliver tørre, hvis de ikke bliver spist med det samme. Spis dem derfor så snart de er lavet og mens de stadig er lune.

Skal du bruge brød til maden, men har ikke nået at lave en dej, der skal hæve? Ja, så er det her de her fladbrød virkelig kommer til sin ret. Det går nemlig lynhurtigt med lige at få dem bikset sammen. Så smart!

piskeris Grullo

Pandebrød

4.10 fra 103 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 brød
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g (reklamelink)hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk (reklamelink)bagepulver
  • 1-1,5 dl vand
  • 2 spsk olie + lidt til pensling

Sådan gør du
 

  • Bland hvedemel, bagepulver, salt og olie sammen i en skål.
  • Tilsæt vandet lidt ad gangen, du skal muligvis ikke bruge det hele.
  • Ælt dejen til en glat dej og del den i 4 stykker.
  • Rul alle 4 til pandekager på cirka ½ cm tykkelse.
  • Pensl pandekagerne med lidt olie og bag dem på en pande med olien nedad. Pensl også den anden side med olie.
  • Bag brødet til det er gyldent og vend det så og bag det også gyldent på den anden side. Fortsæt til alle 4 brød er færdige.
  • Server pandebrødene lune og evt. med en god hummus, eller blot som tilbehør til aftensmaden.

Noter

Da brødene bliver bagt med bagepulver skal de ikke hæve, men det betyder også at de bliver tørre, hvis de ikke bliver spist med det samme. Spis dem derfor så snart de er lavet og mens de stadig er lune.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 brød | Kalorier: 244 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 5 g | Fedt: 7 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
  • Pandebrød
  • Pandebrød - fladbrød med bagepulver
  • Fladbrød med bagepulver
  • Fladbrød
  • Pandebrød

Kommentarer

  1. Signe skriver

    april 18, 2024 at 6:33 pm

    Så lækre og nemme brød!
    Jeg presser gerne 2-4 fed hvidløg i, så det bliver hvidløgsbrød.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 08, 2024 at 1:40 pm

      Dejligt du kunne bruge opskriften! De er nemlig super nemme at lave i en hurtig vending :-) Lyder absolut også lækkert med hvidløg i! Tænker også det ville være lækkert med hvidløgssmør ovenpå, ligesom jeg gør på mine naanbrød: https://www.louisesmadblog.dk/naanbroed-med-hvidloeg/

      Svar
  2. Simon skriver

    oktober 20, 2023 at 7:21 pm

    Jeg smider lidt revet ost i dejen.
    Fantastisk.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 27, 2023 at 1:44 pm

      Ej, det lyder sørme også lækkert!

      Svar
  3. Emilie skriver

    september 07, 2021 at 4:53 pm

    4 stars
    lækkert brød, jeg valgte at putte lidt groft salt og tørret rosmarin i olien til pensling, så det bliv lidt foccacia agtigt, og det var meget lækker :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 10, 2021 at 1:13 pm

      Ej, det lyder da også mega lækkert! Tak for tippet!

      Svar
  4. Susanne skriver

    maj 28, 2021 at 12:34 pm

    4 stjerner da det er en god opskrift på grund af bagepulveret tusind tak for at du gider at dele ud af dine kundskaber, det er jeg glad for ;)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 14, 2021 at 1:14 pm

      Dejligt du kunne bruge opskriften :-)

      Svar
  5. Nanna Tamara Jensen skriver

    november 23, 2020 at 6:03 pm

    Smager dejligt - man kan med fordel
    drysse lidt krydderi på a la nanbrød. Fungerer fint på pande over bål.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 11, 2021 at 9:58 pm

      Det lyder også lækkert!

      Svar
  6. Felix skriver

    september 09, 2020 at 3:02 pm

    Vil bare lige sige at det sagtens kan nydes med en god klat ketchup og nogle klassiske grillpølser!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 17, 2020 at 1:15 pm

      Uhh, det lyder også godt!

      Svar
  7. Paula Djervad skriver

    marts 14, 2020 at 8:50 pm

    Hej Louise
    Så lækre brøg, har lavet dem et par gange nu og jeg har tilføjet 1 tak krydderurter og udskiftet de 100 g hvedemel med fuldkornshvedemel. Rigtig lækkert.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 08, 2020 at 7:35 pm

      Det lyder også lækkert!

      Svar
  8. Nathalie skriver

    august 13, 2019 at 1:50 pm

    Er det bare middelvarme, vi er ude i? Og ca hvor længe, skal de have? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 16, 2019 at 4:07 pm

      Beklager det sene svar. Jeg er på barsel, så jeg har lidt travlt med min lille baby :o)
      Ja, det er fint med middel varme.

      Svar
  9. Thomas skriver

    august 31, 2018 at 2:44 pm

    Enig med de andre 1,5 tsk salt er alt for meget, første gang jeg bagte dem fulgte jeg opskriften, de var uspiselige. Nu bager jeg dem med mindre end 0,5 tsk salt, og de smager stadig af salt som de skal.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 02, 2018 at 4:01 pm

      Hej Thomas, tak for tilbagemeldingen. Jeg har opdateret opskriften.

      Svar
      • Lea skriver

        april 11, 2019 at 8:13 pm

        Ja det var det

        Svar
  10. Hanna skriver

    maj 15, 2018 at 6:10 pm

    Kan man lave dem på grill? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 16, 2018 at 4:32 pm

      Det har jeg desværre ikke prøvet. Men hvis man har sådan en 'pande' til grillen tror jeg godt man kan.

      Svar
  11. Isalena skriver

    oktober 04, 2017 at 3:34 pm

    Tror du de kan bruges, hvis man fryser dem ned med det samme, og så giver dem en hurtig tur i ovnen?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 15, 2017 at 1:05 am

      Jeg tror måske helst de skal laves og spises med det samme. Men det er da forsøget værd :-)

      Svar
  12. Rikke Toft Mikkelsen skriver

    maj 14, 2017 at 9:14 pm

    hej
    Er de gode dage efter tænkte til madpakker

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 16, 2017 at 10:12 pm

      Det tror jeg desværre ikke de er.

      Svar
  13. Rud skriver

    august 20, 2016 at 10:23 am

    Nemt at lave
    Smager godt
    Foreslag: tilsæt gullerødder eller rosiner & kanel
    Tak for opskriften

    Svar
    • Rud skriver

      august 20, 2016 at 5:43 pm

      Kan lige informere at 1 brød indeholder 225kcal

      Svar
  14. Per skriver

    marts 14, 2016 at 1:01 pm

    Alt for salte :-(

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 15, 2016 at 6:54 pm

      Hej Per
      Ja, det er måske smag og behag. Vi synes de smager skønt med det salt der er i.

      Svar
    • Thomas skriver

      marts 05, 2017 at 4:24 pm

      Ja alt for salte tror en halv tsk er nok

      Svar
  15. Nadia Kaplan skriver

    januar 10, 2016 at 5:07 pm

    Det ser dejlig nemt og lækkert ud 😍 😋

    http://Www.neronoir.dk

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 11, 2016 at 12:07 am

      Det er rigtig nemt og så smager de bare så godt!

      Svar
4.10 from 103 votes (102 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.