• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Pandebrød

    Udgivet: jan 10, 2016 · Opdateret: aug 26, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Pandebrød

    Disse pandebrød eller fladbrød er virkelig nemme at lave og så smager de skønt! De er helt perfekte når man skal have noget hurtigt tilbehør til maden, og de smager virkelig godt sammen med en lækker hjemmelavet hummus. Da disse pandebrød bliver bagt med bagepulver skal de ikke hæve, men det betyder også at de bliver tørre, hvis de ikke bliver spist med det samme. Spis dem derfor så snart de er lavet og mens de stadig er lune.

    Skal du bruge brød til maden, men har ikke nået at lave en dej, der skal hæve? Ja, så er det her de her fladbrød virkelig kommer til sin ret. Det går nemlig lynhurtigt med lige at få dem bikset sammen. Så smart!

    piskeris Chestnut

    Pandebrød

    4 brød
    Forb. tid 10 min
    Tilb. tid 5 min
    Samlet tid 15 min

    Ingredienser

    • 200 g hvedemel
    • ½ tsk salt
    • 2 tsk bagepulver
    • 1-1,5 dl vand
    • 2 spsk olie + lidt til pensling
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Bland hvedemel, bagepulver, salt og olie sammen i en skål.
    • Tilsæt vandet lidt ad gangen, du skal muligvis ikke bruge det hele.
    • Ælt dejen til en glat dej og del den i 4 stykker.
    • Rul alle 4 til pandekager på cirka ½ cm tykkelse.
    • Pensl pandekagerne med lidt olie og bag dem på en pande med olien nedad. Pensl også den anden side med olie.
    • Bag brødet til det er gyldent og vend det så og bag det også gyldent på den anden side. Fortsæt til alle 4 brød er færdige.
    • Server pandebrødene lune og evt. med en god hummus, eller blot som tilbehør til aftensmaden.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Da brødene bliver bagt med bagepulver skal de ikke hæve, men det betyder også at de bliver tørre, hvis de ikke bliver spist med det samme. Spis dem derfor så snart de er lavet og mens de stadig er lune.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 brød
    | Kalorier: 244 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 5 g | Fedt: 7 g
    Bedøm denne opskrift:
    3.99 fra 79 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    • Pandebrød
    • Pandebrød - fladbrød med bagepulver
    • Fladbrød med bagepulver
    • Fladbrød
    • Pandebrød
    Følg mig på Instagram

    « Spinatvafler med røget laks og avokado
    Blomkålspizza »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Emilie

      september 07, 2021 at 4:53 pm

      4 stars
      lækkert brød, jeg valgte at putte lidt groft salt og tørret rosmarin i olien til pensling, så det bliv lidt foccacia agtigt, og det var meget lækker :)

      Svar
      • Louise Dam

        september 10, 2021 at 1:13 pm

        Ej, det lyder da også mega lækkert! Tak for tippet!

        Svar
    2. Susanne

      maj 28, 2021 at 12:34 pm

      4 stjerner da det er en god opskrift på grund af bagepulveret tusind tak for at du gider at dele ud af dine kundskaber, det er jeg glad for ;)

      Svar
      • Louise Dam

        juni 14, 2021 at 1:14 pm

        Dejligt du kunne bruge opskriften :-)

        Svar
    3. Nanna Tamara Jensen

      november 23, 2020 at 6:03 pm

      Smager dejligt - man kan med fordel
      drysse lidt krydderi på a la nanbrød. Fungerer fint på pande over bål.

      Svar
      • Louise Dam

        februar 11, 2021 at 9:58 pm

        Det lyder også lækkert!

        Svar
    4. Felix

      september 09, 2020 at 3:02 pm

      Vil bare lige sige at det sagtens kan nydes med en god klat ketchup og nogle klassiske grillpølser!

      Svar
      • Louise Dam

        september 17, 2020 at 1:15 pm

        Uhh, det lyder også godt!

        Svar
    5. Paula Djervad

      marts 14, 2020 at 8:50 pm

      Hej Louise
      Så lækre brøg, har lavet dem et par gange nu og jeg har tilføjet 1 tak krydderurter og udskiftet de 100 g hvedemel med fuldkornshvedemel. Rigtig lækkert.

      Svar
      • Louise Dam

        maj 08, 2020 at 7:35 pm

        Det lyder også lækkert!

        Svar
    6. Nathalie

      august 13, 2019 at 1:50 pm

      Er det bare middelvarme, vi er ude i? Og ca hvor længe, skal de have? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 16, 2019 at 4:07 pm

        Beklager det sene svar. Jeg er på barsel, så jeg har lidt travlt med min lille baby :o)
        Ja, det er fint med middel varme.

        Svar
    7. Thomas

      august 31, 2018 at 2:44 pm

      Enig med de andre 1,5 tsk salt er alt for meget, første gang jeg bagte dem fulgte jeg opskriften, de var uspiselige. Nu bager jeg dem med mindre end 0,5 tsk salt, og de smager stadig af salt som de skal.

      Svar
      • Louise Dam

        september 02, 2018 at 4:01 pm

        Hej Thomas, tak for tilbagemeldingen. Jeg har opdateret opskriften.

        Svar
        • Lea

          april 11, 2019 at 8:13 pm

          Ja det var det

          Svar
    8. Hanna

      maj 15, 2018 at 6:10 pm

      Kan man lave dem på grill? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        juni 16, 2018 at 4:32 pm

        Det har jeg desværre ikke prøvet. Men hvis man har sådan en 'pande' til grillen tror jeg godt man kan.

        Svar
    9. Isalena

      oktober 04, 2017 at 3:34 pm

      Tror du de kan bruges, hvis man fryser dem ned med det samme, og så giver dem en hurtig tur i ovnen?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 15, 2017 at 1:05 am

        Jeg tror måske helst de skal laves og spises med det samme. Men det er da forsøget værd :-)

        Svar
    10. Rikke Toft Mikkelsen

      maj 14, 2017 at 9:14 pm

      hej
      Er de gode dage efter tænkte til madpakker

      Svar
      • Louise Dam

        maj 16, 2017 at 10:12 pm

        Det tror jeg desværre ikke de er.

        Svar
    11. Rud

      august 20, 2016 at 10:23 am

      Nemt at lave
      Smager godt
      Foreslag: tilsæt gullerødder eller rosiner & kanel
      Tak for opskriften

      Svar
      • Rud

        august 20, 2016 at 5:43 pm

        Kan lige informere at 1 brød indeholder 225kcal

        Svar
    12. Per

      marts 14, 2016 at 1:01 pm

      Alt for salte :-(

      Svar
      • Louise Dam

        marts 15, 2016 at 6:54 pm

        Hej Per
        Ja, det er måske smag og behag. Vi synes de smager skønt med det salt der er i.

        Svar
      • Thomas

        marts 05, 2017 at 4:24 pm

        Ja alt for salte tror en halv tsk er nok

        Svar
    13. Nadia Kaplan

      januar 10, 2016 at 5:07 pm

      Det ser dejlig nemt og lækkert ud 😍 😋

      http://Www.neronoir.dk

      Svar
      • Louise Dam

        januar 11, 2016 at 12:07 am

        Det er rigtig nemt og så smager de bare så godt!

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her