Pandebrød

Disse pandebrød eller fladbrød er virkelig nemme at lave og så smager de skønt! De er helt perfekte når man skal have noget hurtigt tilbehør til maden, og de smager virkelig godt sammen med en lækker hjemmelavet hummus. Da disse pandebrød bliver bagt med bagepulver skal de ikke hæve, men det betyder også at de bliver tørre, hvis de ikke bliver spist med det samme. Spis dem derfor så snart de er lavet og mens de stadig er lune.

Skal du bruge brød til maden, men har ikke nået at lave en dej, der skal hæve? Ja, så er det her de her fladbrød virkelig kommer til sin ret. Det går nemlig lynhurtigt med lige at få dem bikset sammen. Så smart!

ikon piskeris Chestnut

Pandebrød

4 brød
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser

  • 200 g hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk bagepulver
  • 1-1,5 dl vand
  • 2 spsk olie + lidt til pensling

Sådan gør du
 

  • Bland hvedemel, bagepulver, salt og olie sammen i en skål.
  • Tilsæt vandet lidt ad gangen, du skal muligvis ikke bruge det hele.
  • Ælt dejen til en glat dej og del den i 4 stykker.
  • Rul alle 4 til pandekager på cirka ½ cm tykkelse.
  • Pensl pandekagerne med lidt olie og bag dem på en pande med olien nedad. Pensl også den anden side med olie.
  • Bag brødet til det er gyldent og vend det så og bag det også gyldent på den anden side. Fortsæt til alle 4 brød er færdige.
  • Server pandebrødene lune og evt. med en god hummus, eller blot som tilbehør til aftensmaden.

Dine egne noter

Noter

Da brødene bliver bagt med bagepulver skal de ikke hæve, men det betyder også at de bliver tørre, hvis de ikke bliver spist med det samme. Spis dem derfor så snart de er lavet og mens de stadig er lune.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 brød | Kalorier: 244 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 5 g | Fedt: 7 g
Bedøm denne opskrift:
4 fra 84 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften