Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Snacks

Ristede cashewnødder med chili

Udgivet: 26. sep 2015 · Opdateret: 29. aug 2024

Chili cashewnødder

Nødder er sunde og lækre, og disse ristede cashewnødder med chili er virkelig lækre. De forsvandt i hvert fald meget hurtigt her i huset. Man kan jo justere chilipulveret efter hvor stærke man ønsker de skal være. Den mængde jeg brugte gjorde dem ikke vildt stærke, men gav dem bare lige et pift.

Cashewnødderne er helt perfekte som snacks inden middagen eller som tilbehør på tapasbordet i stedet for f.eks. saltmandler.

piskeris Grullo

Ristede cashewnødder med chili

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 100 gram
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 100 g (reklamelink)cashewnødder
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk (reklamelink)chilipulver
  • ½ tsk salt

Sådan gør du
 

  • Bland olie, chilipulver og salt.
  • Læg nødderne på en bageplade med bagepapir.
  • Rist nødderne i ovnen i 8 minutter ved 160 grader.
  • Bland de ristede nødder med chiliolien.
  • Fordel nødderne på bagepladen og sæt dem i ovnen i 2 minutter ved 160 grader.
  • Afkøl nødderne og spis dem :-)

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 gram | Kalorier: 7 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
cashewnødder
krydderier
krydderier
cashewnødder
ristede cashewnødder
Chili cashewnødder
Chili cashewnødder
Chili cashewnødder

Kommentarer

  1. John skriver

    oktober 13, 2015 at 7:59 pm

    Man kan evt erstatte nødderne med træstammer fra bageren. Det smager super lækkert

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 13, 2015 at 8:18 pm

      Hmm.. Det kan jeg nok ikke lige se for mig? :-)

      Svar
    • Lasse skriver

      juni 03, 2017 at 4:37 pm

      Det lyder simpelthen for ulækkert John. Og så går det sunde jo også af opskriften.

      Svar
  2. Christina skriver

    september 26, 2015 at 5:52 pm

    Lyder lækkert :) Rister af og til cashewnødder på panden som tilbehør til vores aftensmad. De har en dejlig smag.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 27, 2015 at 10:24 am

      Ja, de smager nemlig rigtig dejligt :-)

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.