
Nødder er sunde og lækre, og disse ristede cashewnødder med chili er virkelig lækre. De forsvandt i hvert fald meget hurtigt her i huset. Man kan jo justere chilipulveret efter hvor stærke man ønsker de skal være. Den mængde jeg brugte gjorde dem ikke vildt stærke, men gav dem bare lige et pift.
Cashewnødderne er helt perfekte som snacks inden middagen eller som tilbehør på tapasbordet istedet for f.eks. saltmandler.
📖 Opskrift
Ristede cashewnødder med chili
Ingredienser
- 100 g cashewnødder
- 1 spsk olie
- 2 tsk chilipulver
- ½ tsk salt
Sådan gør du
- Bland olie, chilipulver og salt.
- Læg nødderne på en bageplade med bagepapir.
- Rist nødderne i ovnen i 8 minutter ved 160 grader.
- Bland de ristede nødder med chiliolien.
- Fordel nødderne på bagepladen og sæt dem i ovnen i 2 minutter ved 160 grader.
- Afkøl nødderne og spis dem :-)
John
Man kan evt erstatte nødderne med træstammer fra bageren. Det smager super lækkert
Louise Dam
Hmm.. Det kan jeg nok ikke lige se for mig? :-)
Lasse
Det lyder simpelthen for ulækkert John. Og så går det sunde jo også af opskriften.
Christina
Lyder lækkert :) Rister af og til cashewnødder på panden som tilbehør til vores aftensmad. De har en dejlig smag.
Louise Dam
Ja, de smager nemlig rigtig dejligt :-)