Ristede cashewnødder med chili

Chili cashewnødder

Nødder er sunde og lækre, og disse ristede cashewnødder med chili er virkelig lækre. De forsvandt i hvert fald meget hurtigt her i huset. Man kan jo justere chilipulveret efter hvor stærke man ønsker de skal være. Den mængde jeg brugte gjorde dem ikke vildt stærke, men gav dem bare lige et pift.

Cashewnødderne er helt perfekte som snacks inden middagen eller som tilbehør på tapasbordet istedet for f.eks. saltmandler.

ikon piskeris Chestnut

Ristede cashewnødder med chili

100 gram
Forb. tid 15 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser

  • 100 g cashewnødder
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk chilipulver
  • ½ tsk salt

Sådan gør du
 

  • Bland olie, chilipulver og salt.
  • Læg nødderne på en bageplade med bagepapir.
  • Rist nødderne i ovnen i 8 minutter ved 160 grader.
  • Bland de ristede nødder med chiliolien.
  • Fordel nødderne på bagepladen og sæt dem i ovnen i 2 minutter ved 160 grader.
  • Afkøl nødderne og spis dem :-)

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 gram | Kalorier: 7 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Chili cashewnødder
Chili cashewnødder
Chili cashewnødder
Chili cashewnødder
Chili cashewnødder
Chili cashewnødder
Chili cashewnødder
Chili cashewnødder
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften