• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Snacks

    Ristede cashewnødder med chili

    Udgivet: sep 26, 2015 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Chili cashewnødder

    Nødder er sunde og lækre, og disse ristede cashewnødder med chili er virkelig lækre. De forsvandt i hvert fald meget hurtigt her i huset. Man kan jo justere chilipulveret efter hvor stærke man ønsker de skal være. Den mængde jeg brugte gjorde dem ikke vildt stærke, men gav dem bare lige et pift.

    Cashewnødderne er helt perfekte som snacks inden middagen eller som tilbehør på tapasbordet istedet for f.eks. saltmandler.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Ristede cashewnødder med chili

    Opskrift af Louise Dam
    100 gram
    Forb. tid 15 minutter min
    Samlet tid 15 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 100 g cashewnødder
    • 1 spsk olie
    • 2 tsk chilipulver
    • ½ tsk salt

    Sådan gør du
     

    • Bland olie, chilipulver og salt.
    • Læg nødderne på en bageplade med bagepapir.
    • Rist nødderne i ovnen i 8 minutter ved 160 grader.
    • Bland de ristede nødder med chiliolien.
    • Fordel nødderne på bagepladen og sæt dem i ovnen i 2 minutter ved 160 grader.
    • Afkøl nødderne og spis dem :-)

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 gram | Kalorier: 7 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Chili cashewnødder
    Chili cashewnødder
    Chili cashewnødder
    Chili cashewnødder
    Chili cashewnødder
    Chili cashewnødder
    Chili cashewnødder
    Chili cashewnødder
    Følg mig på Instagram
    « Hyldebærsuppe
    Brombærcrumble »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. John

      oktober 13, 2015 at 7:59 pm

      Man kan evt erstatte nødderne med træstammer fra bageren. Det smager super lækkert

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 13, 2015 at 8:18 pm

        Hmm.. Det kan jeg nok ikke lige se for mig? :-)

        Svar
      • Lasse

        juni 03, 2017 at 4:37 pm

        Det lyder simpelthen for ulækkert John. Og så går det sunde jo også af opskriften.

        Svar
    2. Christina

      september 26, 2015 at 5:52 pm

      Lyder lækkert :) Rister af og til cashewnødder på panden som tilbehør til vores aftensmad. De har en dejlig smag.

      Svar
      • Louise Dam

        september 27, 2015 at 10:24 am

        Ja, de smager nemlig rigtig dejligt :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788