Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Jul

Ristede mandler med chokolade og lakrids

Udgivet: 20. dec 2012 · Opdateret: 6. maj 2021

 
ecac o

En af min kollegaer havde en dag en bøtte med lakridsmandler/chokolademandler fra Magasin med på arbejde, og de smagte bare himmelsk! Og så tænkte jeg, dem kan jeg da bare selv lave. Det gjorde jeg så, og her kommer opskriften på de lækre chokolademandler med lakrids. De er forholdsvis nemme at lave, men det kræver lidt tålmodighed.

piskeris Grullo

Ristede mandler med chokolade og lakrids

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 300 gram
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g (reklamelink)mandler
  • 200 g (reklamelink)hvid chokolade, eventuel halv hvid og halv mælk/mørk
  • ½ spsk. (reklamelink)kakaopulver
  • ½ spsk (reklamelink)lakridspulver

Sådan gør du
 

  • Rist mandlerne på en bageplade i ovnen i ca. 8-10 minutter ved 180 grader
  • Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem køle helt af
  • Bland kakaopulver og lakridspulver sammen
  • Smelt chokoladen over et vandbad, hvis du bruger både hvid og mørk skal det skal selvfølgelig gøres af to omgange
  • Vend mandlerne i chokoladen
  • Tag mandlerne op én ad gangen med en gaffel og læg dem på et stykke bagepapir
  • Lad dem størkne og læg dem så ned i chokolade igen, så de får et ekstra lag.
  • Lad nu chokoladen størkne næsten helt, og vend derefter mandlerne i lakrids/kakaoblandingen
  • Man kan også lave nogle stykker kun med lakridspulver og nogle kun med chokoladen på.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 7 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Opskrift på hjemmelavede Ristede mandler med chokolade og lakrids

 

Opskrift på hjemmelavede Ristede mandler med chokolade og lakrids

Opskrift på hjemmelavede Ristede mandler med chokolade og lakrids

Opskrift på hjemmelavede Ristede mandler med chokolade og lakrids

Opskrift på hjemmelavede Ristede mandler med chokolade og lakrids

Opskrift på hjemmelavede Ristede mandler med chokolade og lakrids

Opskrift på hjemmelavede Ristede mandler med chokolade og lakrids

 

Af Louises Madblog

Kommentarer

  1. Helle skriver

    december 21, 2020 at 1:15 pm

    Virkelig god og nem opskrift. Jeg lavede dem med Callebaut Gold chokolade, som lige fik et nip salt - og så kun lakridspulver på - uhm... de kommer ikke til at holde længe 😄

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 21, 2020 at 2:56 pm

      Det lyder også virkelig lækkert! Mums!

      Svar
  2. Juntai Liu skriver

    juni 11, 2020 at 2:33 pm

    Lyder godt, jeg Har tænk mig at lave dem, mangler bare lige indigraenserne, hvor kan man købe det.?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 03, 2020 at 11:05 am

      Alle ingredienserne kan fåes i helt almindelige supermarkeder.

      Svar
  3. Stinne skriver

    april 05, 2015 at 9:06 am

    Hvilken cacaopulver bruger du ??

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 05, 2015 at 9:35 am

      Jeg bruger bare en ganske almindelig usødet kakaopulver fra Netto eller andre supermarkeder.

      Svar
  4. Sisse skriver

    januar 13, 2015 at 12:37 pm

    Elsker denne opskrift! Det er så rart og smagfuld en måde at være lidt syndig på :) Den hvide chokolade er et hit!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 13, 2015 at 10:45 pm

      Er glad for du er vild med dem :-)

      Svar
  5. Anders skriver

    december 08, 2014 at 10:58 pm

    De lyder rigtig lækre.. har lige lavet brændte mandler her til aften, men de her lyder også som nogle der skal prøves..
    Chokolade og lakrids - så kan det jo ikke gå helt galt.. :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 09, 2014 at 11:40 pm

      De kan helt sikkert anbefales hvis man bare har den mindste søde tand :-)

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required