Frugt i salater er faktisk et must for mig. Det gør bare så meget godt for en salat, hvis der lige kommer lidt lækkert frugt i. Men denne gang blev det lige lidt ekstra lækkert. Jeg valgte nemlig at grille et par nektariner og smide i salaten. De bliver så lækre af en tur på grillen, dejlig søde og bløde. Salaten passer vist til det meste, og er selvfølgelig helt perfekt til sommerens grillmad.
Salat med grillede nektariner
Justér antal4 personer
Ingredienser
- Blandet salat
- 250 g cherrytomater
- 4 nektariner eller ferskner
- 50 g fetaost
- 100 g friske ærter
Sådan gør du
- Halver nektarinerne/fersknerne, fjern stenen og læg dem på en varm grill. Grill dem til de har fået nogle fine grillstriber.
- Imens frugten er på grillen skyller du salatbladene og placerer dem på et fint fad eller lignede.
- Skyl cherrytomaterne og halver dem, bland dem med salaten på fadet.
- Bælg nogle friske ærter, eller optø nogle frosne og fordel dem ovenpå salaten.
- Når nektarinerne er færdige på grillen skærer du dem i mindre både og fordeler dem ovenpå salaten.
- Smuldr fetaosten øverst og servér.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 123 kcal | Kulhydrater: 21 g | Protein: 5 g | Fedt: 3 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
Skrevet af: Louise DamTomatKategori: Buffet, Salater som tilbehør til aftensmad, Sommer, Sommersalater, Tilbehør til aftensmaden
Skriv en kommentar