• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Sunde bananispinde med chokolade

Louisex
Ændret: sep 30, 2021 · Udgivet: jul 14, 2015 af Louise Dam · 13 Kommentarer

 
cbbfaa b

Disse frosne bananer med chokolade fungerer virkelig godt. De minder meget om is, de er ret sunde og så er de umådeligt nemme at lave. Det er da virkelig win-win. Det er helt simpelt bare bananer på ispinde som bliver frosset ned. Når de er frosne overtrækkes de med mørk chokolade og der kan drysses lidt pynt på dem. Jeg brugte lidt hakkede pistacienødder.

Bananispindene er helt perfekte i sommervarmen. De er kolde som is så man bliver kølet ned, men samtidig er de lette og sunde så det er ikke en synd at hapse sådan én i solen. Derudover er jeg sikker på at især børn vil synes de er helt fantastiske - både at lave og spise.

piskeris Grullo

Sunde bananispinde med chokolade

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 stk.
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 2 timer t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 150 g (reklamelink)mørk chokolade
  • 2 tsk (reklamelink)kokosolie
  • 4 ispinde af træ
  • Hakkede pistacienødder el. andet pynt

Sådan gør du
 

  • Skræl bananerne og halver dem.
  • Sæt de halve bananer på hver sin ispind.
  • Læg bananerne på et skærebræt og læg film over. Sæt dem i fryseren i et par timer.
  • Smelt chokoladen enten over vandbad eller i en skål i mikroovnen. Bland kokosolien i den smeltede chokolade.
  • Dyp nu cirka ⅔ dele af bananen i chokoladen og drys med de hakkede pistacienødder.
  • Pak bananispindene ind i husholdningsfilm og læg bananisene tilbage i fryseren.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 268 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 3 g | Fedt: 18 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade

opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
Bopskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade

 

Kommentarer

  1. David skriver

    juli 23, 2016 at 7:56 pm

    Den lille bananfilm er sgu lidt fræk :) -Og husk at skrælle bananerne INDEN de fryses - fordi det er altså svært at skrælle en frossen banan! Derudover kan man rulle bananen i citronsaft inden man fryser dem - de indgår at blive brune og man får en smule syrlighed med som bonus.

    Svar
  2. Pernille skriver

    juli 15, 2015 at 8:47 pm

    Kan man bruge noget andet end kokosolie? Det er så dyrt, synes jeg… :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 17, 2015 at 3:45 pm

      Det har jeg desværre ikke prøvet. Men jeg har lige købt en stor bøtte i Fakta for 30 kr.

      Svar
  3. alexander skriver

    juli 15, 2015 at 8:07 pm

    Åh gud, jeg har ledt efter denne opskrift så længe!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 17, 2015 at 3:46 pm

      Dejligt at høre du fandt den :-)

      Svar
  4. Sandrs skriver

    juli 15, 2015 at 6:29 pm

    Hej Louise
    Hvor ser det lækkert ud! Har gået med tanken om nogle sunde is det meste af sommeren, og disse er altså bare et hit! Jeg havde glemt bananisen - tak for reminderen :-D
    Kh. Sandra

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 17, 2015 at 3:46 pm

      Den må du endelig få lavet :-)

      Svar
  5. samantha skriver

    juli 15, 2015 at 12:05 am

    Haps.. dem elsker jeg :)

    http://www.samanthafotheringham,dk

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 17, 2015 at 3:47 pm

      De er også skønne!

      Svar
  6. Betty skriver

    juli 14, 2015 at 8:26 pm

    Ih, de ser gode ud. Det skal jeg helt sikkert prøve. Skal dog lige høre, hvad kokosolien gør?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 14, 2015 at 9:32 pm

      Kokosolien får chokoladen til nemmere at størkne når man overtrækker :-)

      Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.