• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Sunde bananispinde med chokolade

    Udgivet: jul 14, 2015 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cbbfaa b

    Disse frosne bananer med chokolade fungerer virkelig godt. De minder meget om is, de er ret sunde og så er de umådeligt nemme at lave. Det er da virkelig win-win. Det er helt simpelt bare bananer på ispinde som bliver frosset ned. Når de er frosne overtrækkes de med mørk chokolade og der kan drysses lidt pynt på dem. Jeg brugte lidt hakkede pistacienødder.

    Bananispindene er helt perfekte i sommervarmen. De er kolde som is så man bliver kølet ned, men samtidig er de lette og sunde så det er ikke en synd at hapse sådan én i solen. Derudover er jeg sikker på at især børn vil synes de er helt fantastiske - både at lave og spise.

    ikon piskeris Chestnut

    Sunde bananispinde med chokolade

    4 stk.
    Forb. tid 10 min
    Samlet tid 2 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2 bananer
    • 150 g mørk chokolade
    • 2 tsk kokosolie
    • 4 ispinde af træ
    • Hakkede pistacienødder el. andet pynt

    Sådan gør du
     

    • Skræl bananerne og halver dem.
    • Sæt de halve bananer på hver sin ispind.
    • Læg bananerne på et skærebræt og læg film over. Sæt dem i fryseren i et par timer.
    • Smelt chokoladen enten over vandbad eller i en skål i mikroovnen. Bland kokosolien i den smeltede chokolade.
    • Dyp nu cirka ⅔ dele af bananen i chokoladen og drys med de hakkede pistacienødder.
    • Pak bananispindene ind i husholdningsfilm og læg bananisene tilbage i fryseren.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 268 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 3 g | Fedt: 18 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade

    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade)
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    Bopskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    Bopskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade
    opskrift på hjemmelavede bananis med chokolade

     

    Følg mig på Instagram
    « Grillet ananas med råcreme
    Grillede majskolber »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. David

      juli 23, 2016 at 7:56 pm

      Den lille bananfilm er sgu lidt fræk :) -Og husk at skrælle bananerne INDEN de fryses - fordi det er altså svært at skrælle en frossen banan! Derudover kan man rulle bananen i citronsaft inden man fryser dem - de indgår at blive brune og man får en smule syrlighed med som bonus.

      Svar
    2. Pernille

      juli 15, 2015 at 8:47 pm

      Kan man bruge noget andet end kokosolie? Det er så dyrt, synes jeg… :-)

      Svar
      • Louise Dam

        juli 17, 2015 at 3:45 pm

        Det har jeg desværre ikke prøvet. Men jeg har lige købt en stor bøtte i Fakta for 30 kr.

        Svar
    3. alexander

      juli 15, 2015 at 8:07 pm

      Åh gud, jeg har ledt efter denne opskrift så længe!

      Svar
      • Louise Dam

        juli 17, 2015 at 3:46 pm

        Dejligt at høre du fandt den :-)

        Svar
    4. Sandrs

      juli 15, 2015 at 6:29 pm

      Hej Louise
      Hvor ser det lækkert ud! Har gået med tanken om nogle sunde is det meste af sommeren, og disse er altså bare et hit! Jeg havde glemt bananisen - tak for reminderen :-D
      Kh. Sandra

      Svar
      • Louise Dam

        juli 17, 2015 at 3:46 pm

        Den må du endelig få lavet :-)

        Svar
    5. samantha

      juli 15, 2015 at 12:05 am

      Haps.. dem elsker jeg :)

      http://www.samanthafotheringham,dk

      Svar
      • Louise Dam

        juli 17, 2015 at 3:47 pm

        De er også skønne!

        Svar
    6. Betty

      juli 14, 2015 at 8:26 pm

      Ih, de ser gode ud. Det skal jeg helt sikkert prøve. Skal dog lige høre, hvad kokosolien gør?

      Svar
      • Louise Dam

        juli 14, 2015 at 9:32 pm

        Kokosolien får chokoladen til nemmere at størkne når man overtrækker :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her