Jeg har tidligere skrevet om den helt fantastiske bananis. Det er faktisk den type is man kalder for nicecream. Basen er blot blendede frosne bananer, og det giver den lækreste konistens som softice.
Men nu har jeg altså fundet en endnu bedre variant. Hvis man blander kakaopulver i isen bliver det bare en skøn chokoladeis. Så hvis du er til chokoladeis, og prøver at holde dig lidt væk fra flødeisen, så skal du altså prøve denne her! Chokoladeis er måske en overdrivelse, men en meget lækker bananis med kakao er det og den smager super godt og er samtidig sund.
Super lækker og sund chokolade/bananis
Justér antal1 personer
Ingredienser
- 1 mellem/stor banan eller 2 mindre
- 2 tsk (reklamelink)kakaopulver
Sådan gør du
- Skræl bananen og lig den i en frysepose. Frys bananen i mindst 4 timer.
- Når bananen er helt frossen tages den op af fryseren og ud af poseren. Smid bananen i din foodprocessor/blender eller brug din stavblender.
- Når bananen har fået en helt cremet konsistens uden klumper (der går lige lidt tid), så kommer du 2 tsk. kakaopulver i (eller mere, smag dig frem). Blend banan og kakaopulver så det bliver blandet godt. Server bananisen med det samme og top eventuelt med lidt frysetørrede hindbær.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 126 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
V skriver
Ufatteligt, at noget så enkelt og så sundt kan smage så godt. Havde allerede bananer i fryseren og prøvede lige dit trick af. Yum! Tak fordi du delte
Louise Dam skriver
Det var da så lidt. Er glad for at du også kunne lide det :-)