Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Andebryst med rösti, blommekompot og vindruesalsa

Udgivet: 3. sep 2010 · Opdateret: 30. jan 2024

DSC

Du kan også prøve min opskrift på røsti med kartofler, gulerødder og squash.

piskeris Grullo

Andebryst med rösti, blommekompot og vindruesalsa

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

1 andebryst

  • Ca. 1 kg. kartofler

Vindruesalsa

  • 300 g. vindruer
  • ½ rødløg
  • 1 tsk. (reklamelink)balsamico
  • En håndfuld persille
  • ½ tsk. (reklamelink)olivenolie

Blommekompot

  • 200 g. blommer
  • ½ rødløg
  • lidt vand
  • Flydende sødemiddel

Sådan gør du
 

Andebryst

  • Rids skindet på andebrystet og krydder med salt. Steg det på panden med skindet nedad og derefter på kødsiden. Tiden afhænger af hvor stort andebrystet er.

Rösti

  • Kartoflerne skrælles og rives og væden presses ud af dem. De formes til småbøffer, som steges på panden til de er gyldne.

Blommekompot

  • Blommer og rødløg skæres i både og puttes i en gryde med lidt vand, skal bare stå og simre til resten af maden af klar. Sødes med lidt flydende sødemiddel.

Vindruesalsa

  • Vindruerne skæres i halve, rødløget hakkes meget fint. Persille, olivenolie og balsamico blandes i.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 559 kcal | Kulhydrater: 131 g | Protein: 12 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Blommer og rødløg til blommekompotten
Vindruesalsa
Revede kartofler
Presses til små "kager"

Kartoffelrösti
Andebryst

Kommentarer

  1. Henrik Mikkelsen skriver

    april 08, 2015 at 6:14 pm

    Hej Louise

    Er retten tilpasset 2-3 personer?

    Og når du skriver lidt vand til blommekompotten, snakker vi så ca 1dl til at starte med så rødløggene og blommerne kan suge lidt væde til sig og så evt tilsætte lidt mere hvis nødvendigt.

    Mvh
    Henrik

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 09, 2015 at 8:13 pm

      Hej Henrik
      Til 3 personer ville jeg nok lave lidt mere andebryst og lidt mere vindruesalsa. Men der skulle være nok rösti. Vandet skal bare lige dække bunden af gryden så rødløg og blommer kan suge det til sig.

      God fornøjelse.

      Hilsen Louise

      Svar
  2. Karin Heller Hallas skriver

    oktober 09, 2014 at 2:29 pm

    Jeg kan ikke finde opskriften på rösti? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 09, 2014 at 2:44 pm

      Hej Karin

      Den står her da :-) Der står ca. 1 kg kartofler og fremgangsmåden:

      Kartoflerne skrælles og rives og væden presses ud af dem. De formes til småbøffer, som steges på panden til de er gyldne.

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required