• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Andebryst med rösti, blommekompot og vindruesalsa

    Udgivet: sep 3, 2010 · Opdateret: maj 10, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    DSC
    ikon piskeris Chestnut

    Andebryst med rösti, blommekompot og vindruesalsa

    2 personer
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    1 andebryst

    • Ca. 1 kg. kartofler

    Vindruesalsa

    • 300 g. vindruer
    • ½ rødløg
    • 1 tsk. balsamico
    • En håndfuld persille
    • ½ tsk. olivenolie

    Blommekompot

    • 200 g. blommer
    • ½ rødløg
    • lidt vand
    • Flydende sødemiddel

    Sådan gør du
     

    Andebryst

    • Rids skindet på andebrystet og krydder med salt. Steg det på panden med skindet nedad og derefter på kødsiden. Tiden afhænger af hvor stort andebrystet er.

    Rösti

    • Kartoflerne skrælles og rives og væden presses ud af dem. De formes til småbøffer, som steges på panden til de er gyldne.

    Blommekompot

    • Blommer og rødløg skæres i både og puttes i en gryde med lidt vand, skal bare stå og simre til resten af maden af klar. Sødes med lidt flydende sødemiddel.

    Vindruesalsa

    • Vindruerne skæres i halve, rødløget hakkes meget fint. Persille, olivenolie og balsamico blandes i.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 559 kcal | Kulhydrater: 131 g | Protein: 12 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Blommer og rødløg til blommekompotten
    Vindruesalsa
    Revede kartofler
    Presses til små "kager"

    Kartoffelrösti
    Andebryst
    « Kødsauce med chili
    Kartoffel/porresuppe »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Henrik Mikkelsen

      april 08, 2015 at 6:14 pm

      Hej Louise

      Er retten tilpasset 2-3 personer?

      Og når du skriver lidt vand til blommekompotten, snakker vi så ca 1dl til at starte med så rødløggene og blommerne kan suge lidt væde til sig og så evt tilsætte lidt mere hvis nødvendigt.

      Mvh
      Henrik

      Svar
      • Louise Dam

        april 09, 2015 at 8:13 pm

        Hej Henrik
        Til 3 personer ville jeg nok lave lidt mere andebryst og lidt mere vindruesalsa. Men der skulle være nok rösti. Vandet skal bare lige dække bunden af gryden så rødløg og blommer kan suge det til sig.

        God fornøjelse.

        Hilsen Louise

        Svar
    2. Karin Heller Hallas

      oktober 09, 2014 at 2:29 pm

      Jeg kan ikke finde opskriften på rösti? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 09, 2014 at 2:44 pm

        Hej Karin

        Den står her da :-) Der står ca. 1 kg kartofler og fremgangsmåden:

        Kartoflerne skrælles og rives og væden presses ud af dem. De formes til småbøffer, som steges på panden til de er gyldne.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her