• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Banan brownie med chokoladestykker

    Udgivet: jan 20, 2016 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    bcecddf b

    Denne kage havde jeg med til mine kollegaer i forbindelse med min fødselsdag, sammen med denne kage. Og den blev spist ret hurtigt må man sige :-) Kagen er en ret svampet og lækker, og så var den altså virkelig nem og hurtig at bikse sammen. Så det er sådan en kage men nemt kan smække sammen uden brug af alt for meget tid - og det kan vi jo godt lide indimellem :-)

    ikon piskeris Chestnut

    Banan brownie med chokoladestykker

    Tilb. tid 15 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 110 g smør
    • 150 g brun farin
    • 50 g sukker
    • 1 æg
    • 125 g hvedemel
    • 2 bananer
    • 1 tsk vaniljeekstrakt/vaniljepulver
    • 150 g mørk chokolade

    Sådan gør du
     

    • Pisk æg, brun farin og sukker sammen.
    • Smelt smørret og pisk det i dejen.
    • Mos bananerne og tilsæt dem sammen med vaniljen. Rør det godt sammen.
    • Tilsæt melet og rør det hele godt sammen.
    • Hak chokolade groft. Tilsæt ⅔ dele til dejen og rør rundt.
    • Beklæd en bageform på cirka 26*19 cm med bagepapir og hæld dejen heri.
    • Fordel resten af den hakkede chokolade på toppen af kagen.
    • Bag kagen ved 175 grader i cirka 30 minutter.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 kage | Kalorier: 3072 kcal | Kulhydrater: 420 g | Protein: 31 g | Fedt: 159 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.5 fra 22 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Banan brownie med chokoladestykker (1)
    'Banan brownie med chokoladestykker (2)
    Banan brownie med chokoladestykker (3)
    Banan brownie med chokoladestykker (4)
    Banan brownie med chokoladestykker (5)
    Banan brownie med chokoladestykker (6)
    Banan brownie med chokoladestykker (7)
    Banan brownie med chokoladestykker (8)
    Banan brownie med chokoladestykker (10)
    Banan kage med chokoladestykker (15)
    Banankage med chokoladestykker (24)
    Banan kagee med chokoladestykker (32)

     

    Skrevet af: Louise DamBanan, ChokoladeKategori: Fødselsdag, Kager, Skærekager, Søde sager

    Følg mig på Instagram
    « Moussaka
    Røgede lakseruller med avokadocreme »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Anne-mette

      oktober 31, 2021 at 3:55 pm

      5 stars
      kan man bruge mørk pålægschokolade i stedet for chokolade

      Svar
      • Louise Dam

        november 03, 2021 at 12:51 pm

        Ja, det kan man sikkert godt. Det kender jeg andre der gør på forskellige kager. Du kan komme pålægschokoladen på kagen når den stadig er varm så den smelter.

        Svar
    2. Jytte

      november 09, 2020 at 3:01 pm

      Kan jeg lave dem i muffins forme i denne corona tid

      Svar
      • Louise Dam

        november 10, 2020 at 10:09 am

        Ja, det tror jeg godt du kan. Det er dog ikke noget jeg selv har testet.

        Svar
    3. Christina

      maj 25, 2020 at 4:47 pm

      Det smager også godt hvis man kommer hasselnødder i kagen. Mums - Super nem at bage.

      Svar
      • Louise Dam

        juni 03, 2020 at 10:35 am

        Hej Christina
        Dejligt at opskriften var nem at følge, og det lyder også rigtig lækkert med hasselnødder i kagen.
        Hilsen Louise

        Svar
    4. Maia

      juli 27, 2019 at 7:10 am

      Kan man erstatte brun farin med ren rørsukker?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 16, 2019 at 3:57 pm

        Beklager det sene svar. Jeg er på barsel, så jeg har lidt travlt med min lille baby :o)
        Jeg tror ikke det giver helt den samme konsistens. Men er sikker på det bliver helt okay.

        Svar
    5. Maya

      juni 27, 2019 at 7:56 pm

      Kan man undvære brun farin??

      Svar
      • Louise Dam

        juli 13, 2019 at 12:41 pm

        Jeg tror godt du blot kan erstatte det med alm. sukker. Det er dog ikke helt det samme.

        Svar
    6. Stine

      januar 30, 2019 at 11:11 am

      Hej Louise!
      Nu her jeg brugt denne opskrift, siden jeg opdagede den for et par år siden.
      Og jeg er simpelthen nødt til at komplimentere den nu.
      Jeg har siden første gang, aldrig lavet andre former for banankage.
      Den er nem, smager hamrende godt og hele familien elsker den.
      For mig er den lidt blevet en hemmelighed, fordi den er SÅ god :-)
      Så kæmpe ros herfra.

      Hilsen hende der kan opskriften udenad :-)

      Svar
      • Louise Dam

        februar 05, 2019 at 8:01 pm

        Hej Stine
        Ej, hvor gør det mig bare glad at høre! Og helt fantastisk du ligefrem kan opskriften udenad ;o)
        Hilsen Louise

        Svar
    7. Mette

      oktober 03, 2018 at 3:53 pm

      Hej Louise
      Jeg har bagt den en gang - mega
      succes 😊

      Nu vil jeg så gerne have brugt overmodne
      bananer - men tænker så - kan den fryses
      med godt resultat ??

      Skal nemlig ikke bruge kage de næste par
      Dage 😊

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 03, 2018 at 8:29 pm

        Jeg har faktisk ikke prøvet at fryse den. Men det vil jeg tro man godt kan. Ellers kan du altid fryse bananerne og tage dem op af fryseren når du skal bage.

        Svar
    8. Charlotte Engholm

      marts 04, 2018 at 5:20 pm

      Hej Louise!
      Opskriften er blevet min absolutte favorit, og den kan fint varieres. Jeg tilsætter altid en teskefuld bagepulver, og den bliver helt perfekt med pærer i. Man kan også sagtens bruge æbler, enten revet eller i tern. Eller halvdelen af chokoladen erstattes med mælkechokolade.

      Svar
      • Louise Dam

        marts 05, 2018 at 2:13 pm

        Hej Charlotte, hvor er det bare dejligt at høre - og mange tak for dine tips til kagen! :-)

        Svar
    9. Majbritt

      august 04, 2016 at 3:44 pm

      Fantastisk kage. Stor favorit hos kæresten især.

      Et lille tip herfra. Jeg havde ikke helt nok chokolade en dag og brugte ca 50 gr mandler som "erstatning". Nødderne gav lige kagen lidt mere "knas" og det var en god succes.

      Svar
      • Louise Dam

        august 08, 2016 at 7:59 pm

        Lyder også lækkert :-)

        Svar
      • Signe Maria Sørensen

        april 09, 2019 at 6:32 pm

        Skal kagen opbevares på køl? 😊

        Svar
        • Louise Dam

          april 15, 2019 at 2:52 pm

          Det kommer nok lidt an på hvor lang tid den skal stå. Hvis det blot er til dagen efter ville jeg bare pakke den og lade den stå på køkkenbordet.

          Svar
    10. Pia H

      februar 13, 2016 at 3:30 pm

      Hej Louise

      Jeg har bagt din kage, nøøøj hvor den både dufter og smager :-D
      Dog syntes jeg, den er en anelse "kompakt"... mon det kan hjælpe, hvis jeg tilsætter bagepulver??

      - Pia

      Svar
      • Louise Dam

        februar 13, 2016 at 4:24 pm

        Hej Pia
        Det er en lidt kompakt kage. Det er også derfor jeg kalder den en banan brownie - brownie er jo normalt ret kompakt i det. Jeg ved ikke om det gør en forskel at tilsætte bagepulver, men du kan jo prøve :-)

        Svar
    11. Jonna Gredsted

      februar 03, 2016 at 4:34 pm

      Hej Louise
      Er i tvivl om det er alm. ovn eller varmluft

      Svar
      • Louise Dam

        februar 03, 2016 at 9:31 pm

        Jeg bruger alm. ovn.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her