Brunch for 2
For et par uger siden fik jeg besøg af min mor og havde i den forbindelse lovet at lave lidt brunch til os. Det var faktisk lige aftenen før vi arrangerede det, så jeg måtte lige ud og kigge i fryser og køleskab for at se hvad jeg kunne trylle frem fra gemmerne - og det blev til et ganske godt udvalg, hvis jeg selv skal sige det. Her var hvad det blev til:

Brunchæg - æg i ramekiner og bagt i ovnen - Find opskriften lige her. Jeg havde dog ikke noget serranoskinke, så jeg lavede dem bare uden.

Bananpandekager - Find opskriften lige her. Jeg lavede blot en halv portion til os to.

Hjemmebagte koldhævede græskarkerneboller - Find opskriften lige her. Jeg var heldig lige at have to boller i fryseren, så det var ultra nemt!

Hjemmelavet jordbær/rabarber syltetøj - Find opskriften lige her. Det lavede jeg bare lige hurtigt om morgenen, det tager ingen tid! Og så smager det både godt på boller og pandekager :-)

Derudover købte jeg mig til lidt røget laks, friske jordbær og chokoladecroissanter.

Vi fik en lækker ufiltreret æblemost at drikke, men man kan også sagtens servere the eller kaffe, og eventuelt en smoothie. Men så kan der vist heller ikke presses meget mere ned i maven på to mennesker :-). Alt i alt blev det en super lækker brunch for to.Brunch for 2 (1)


Brunch for 2 (4)


Brunch for 2 (5)


Brunch for 2 (2)


Brunch for 2 (7)

//Indlægget indeholder affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb, som bruges til at holde denne side kørende.//

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.