• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Ikke kategoriseret

    Dadler med peanutbutter og chokolade

    Udgivet: sep 3, 2023 · Opdateret: sep 3, 2023 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Her kan du finde en nem og virkelig simpel opskrift på dadler med peanutbutter og chokolade. De fyldte dadler med peanutbutter bliver dyppet i mørk chokolade og toppet med hakkede peanuts.

    Dadler med peanutbutter og chokolade

    Fyldte dadler med peanutbutter

    Det her er den lækreste snack, som er dejlig sød og med masser af peanutsmag fra peanutbutteren. Jeg bruger gerne store lækre medjool dadler, da de er fyldt med sødme og smag og konsistensen er dejlig blød.

    Jo større dine dadler er, jo mere peanutbutter kan du komme i dem. Min opskrift tager udgangspunkt i store dadler, men hvis du bruger mindre, giver opskriften dig måske nogle ekstra stykker.

    Se også disse opskrifter:
    Snickersbrownie | Dadelkugler med peanuts | Dadler med bacon

    Bag for Børnetelefonen - Børns vilkår

    Dadler med chokolade

    Kombinationen af dadler, peanutbutter og chokolade er virkelig lækker. Det er en ret hurtig snack at lave, og den fungerer også super godt som konfekt til juletiden. Jeg valgte at dyppe dadlerne i mørk chokolade, da det ellers så kan blive ret sødt, hvis det er lys chokolade.

    Du kan dog dyppe dem i lige den chokolade, som du vil. På toppen hakker jeg lidt peanuts, da jeg synes, at det pynter så fint. Hvis du ikke har nogle, kan det sagtens undlades.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Dadler med peanutbutter og chokolade

    Opskrift af Louise Dam
    10 stk.
    Holdbarhed: 3-4 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 5 minutter min
    Tilb. tid 10 minutter min
    Samlet tid 15 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 10 medjool dadler
    • 2-3 spsk peanut butter
    • mørk chokolade, smeltet
    • saltede peanuts, hakket

    Sådan gør du
     

    • Udsten dadlerne ved at skær et lille snit for oven og fjern så stenen.
    • Kom peanutbutter ned hvor sten lå før med en teske.
    • Smelt og temperer chokoladen.
    • Overtræk dadlerne med chokoladen. Og lad overskydende chokolade dryppe fra.
    • Drys lidt hakkede peanuts på toppen.
    • Sæt dem et køligt sted så chokoladen stivner.
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tip til opskriften!

    • Husk at fjerne stenen fra dadlerne, hvis du ikke har købt nogen, hvor de allerede er fjernet.
    • Du kan lave en god portion og opbevare dem i fryseren. Så er de klar til når lækkersulten melder sig.

    Dadler med marcipan og chokolade

    En anden klassisk konfekt med dadler er dadler fyldt med marcipan og så overtrukket med chokolade. Det er virkelig også en nem konfekt til jul.

    Dadler med mandler og chokolade

    Du kan også komme en hel smuttet mandel ned i dadlen, hvor stenen har siddet, eventuelt sammen med peanutbutter og så igen dyppet i chokolade.

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Hvilken peanutbutter skal jeg bruge?

    Vælg gerne en peanutbutter (reklamelink), hvor der ikke er tilsat sukker og en masse olie. Vælg meget gerne en der hedder 100 % peanuts eller tæt på. Om du ønsker at bruge en der er glat i konsistensen eller med crunch bestemmer du helt selv. Begge dele er lækkert!

    Hvilken chokolade kan jeg bruge?

    Jeg bruger en god mørk chokolade fra Callebaut (reklamelink). Den skal gerne være på minimum 50 % kakao eller derover. Du kan dog også godt bruge en lysere chokolade.

    Dadler med peanutbutter og chokolade
    Dadler med peanutbutter og chokolade
    Dadler med peanutbutter og chokolade
    Følg mig på Instagram
    « Persillesovs
    Nytårsmiddag »

    Læserinteraktioner

    Comments

    No Comments

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788