• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Double chocolate chip cookies

    Udgivet: feb 16, 2012 · Opdateret: maj 7, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    eea b

    Jeg elsker cookies, det kan jeg bare aldrig blive træt af. Disse chokoladecookies med nødder eller double chocolate chip cookies har både chokoladestykker i dejen, men i selve dejen er der også kakaopulver så de er fulde af chokoladesmag. Der er også hakkede nødder i dejen. Det gør dem dejlig crunchy at spise.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Double chocolate chip cookies

    Opskrift af Louise Dam
    24 stk.
    Forb. tid 30 minutter min
    Samlet tid 30 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 115 g smør
    • 170 g sukker, evt. halv sukker og halv brun farin
    • ¼ tsk salt
    • 1 tsk vaniljesukker eller ½ tsk vaniljepulver
    • 40 g kakaopulver
    • 1 æg
    • 110 g hvedemel
    • ½ tsk natron
    • 170 g chocolate chips eller hakket mørk chokolade, ca. 50-55 %
    • 100 g grofthakkede nødder, bland det du har

    Sådan gør du
     

    • Forvarm ovnen til 180 grader.
    • Bland smør, sukker, salt, vaniljesukker, kakao pulver og æg sammen i en skål.
    • Tilsæt mel, natron, chocolate chips/hakket chokolade og nødder og bland det godt.
    • Sæt små klatter af dej på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt ud. Der skal være god plads imellem hver cookie fordi de flyder ud på papiret.
    • Bag dem i 10-11 minutter og tag dem ud af ovnen.
    • Lad dem ligge på bagepladen i mindst 5 minutter før du rører ved dem.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 151 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 3 g | Fedt: 9 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.5 fra 4 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Double chocolate  chip cookies
    Double chocolate  chip cookies
    Double chocolate  chip cookies
    Double chocolate  chip cookies
    Double chocolate  chip cookies
    Double chocolate  chip cookies
    Double chocolate  chip cookies
    Double chocolate  chip cookies
    Double chocolate  chip cookies

     

    Skrevet af: Louise DamChokolade, Hasselnødder, Kakaopulver, Nødder, ValnødderKategori: Cookies og Småkager, Efterår, Søde sager, Vinter

    Følg mig på Instagram
    « Rejecocktail med avocadocreme og chili
    Lasagne med kylling, grøntsager og hytteost »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Susan

      oktober 03, 2021 at 3:51 pm

      Hej..
      Jeg elsker din opskrift og jeg har brug den et par gange nu.. mit eneste spørgsmål er bare hvordan de holder sig bedst?
      Jeg kommer den i kagedåser.. men holder de sig bedst ved stuetempratur eller i køleskab ?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 04, 2021 at 3:26 pm

        Jeg opbevarer altid cookies/småkager ved stuetemperatur når de er bagt. Så du gør det på præcis samme måde som jeg ville gøre :-)
        Dejligt du kan bruge opskriften!

        Svar
    2. Heidi Pedersen

      marts 02, 2016 at 11:04 pm

      De ser lækre ud 😊 Jeg har dog lige et par spørgsmål til det første billede af ingredienserne... I skålen på billedet er der både sukker og brunfarin, men i opskriften står der kun sukker, er det billedet der er misvisende eller er der en fejl i opskriften?? Derudover er der ligger der et eller andet mørkt, evt. krydderi, på sukkeret på billedet, hvilken ingrediens er det??

      Svar
      • Louise Dam

        marts 05, 2016 at 2:47 pm

        Hej Heidi
        Det mørke er vaniljepulver - jeg brugte det istedet for vaniljesukker. Det er rigtigt med brun farin - jeg brugte halvt alm. sukker og halv brun farin da jeg tog bilederne. Jeg har skrevet det ind i opskriften nu.

        Svar
    3. Anna

      maj 09, 2014 at 11:22 pm

      Jeg fandt denne opskrift, herefter mange andre på nettet med chocolate chip's - eller semi-sweet morsels, som de faktisk reelt hedder. (samme pose som på billedet ovenfor i opskriften)
      Utroligt, at man ikke kan købe dem her i Danmark. Bedste sted jeg har fundet er en webside/online salg i Frankrig som sælger de chocolate chips/semi-sweet morsels til en ganske fair pris, forsendelsen til DK er også ganske rimelig:) De har ovenikøbet også disse i hvid chokolade og Butterscotch udgave.... Dog kræver de, at du handler for mindst 15 Euro, men ganske spændende varer de fører, så mon ikke man kan klare det alligevel.
      Deres webside hedder: http://www.myamericanmarket.com

      Svar
    4. signe

      juni 14, 2012 at 6:24 pm

      de ser rigtig lækre ud. Men hvor køber du chocolate chip henne? :)

      Svar
      • Louise Dam

        juni 25, 2012 at 9:43 pm

        De er taget med hjem fra USA, ved ikke hvor man kan købe dem i Danmark, jeg har ikke kunne finde dem desværre.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788