
Hjemmelavede kokostoppe eller kokosmakroner smager helt fantastisk og med denne opskrift er det så nemt at lave at det kun tager omkring ½ time fra du er gået igang til de er klar. Her bruger jeg nemlig blot kokosmel og kondenseret mælk, så det er så nemt og hurtigt at lave disse kokostoppe. Der skal kun bruges 4 ingredienser i alt, så det bliver næsten ikke nemmere.
📖 Opskrift
Nemme kokostoppe (kokosmakroner)
Ingredienser
- 400 g kokosmel
- 2 tsk vaniljesukker eller ½ tsk vaniljepulver
- 1 dåse kondenseret mælk
- 100 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Bland alle ingredienserne i en skål, og sæt derefter cirka 20 toppe på en bageplade.
- Bag dem i ovnen cirka 12-14 minutter eller indtil de er lysebrune på toppen.
- Afkøl toppene og dyp dem i smeltet mørk chokolade.
Noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamChokolade, Kokosmel, Kondenseret mælkKategori: Søde sager, Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
Mette
300 gram kokos til en dåse kondenseret mælk og de bliver saftige! Læg en ekstra bageplade under, så bliver de ikke for mørke i bunden.
Susanne
Meget nemme at lave,men mine blev godt nok tørre😢
Louise Dam
Øv :-( Nu er det godt nok flere år siden jeg har lavet denne opskrift, så jeg kan ikke helt huske præcis hvordan de bliver. Men de skulle da gerne ikke blive tørre.
Mette Hagensten
De er super gode, og jeg synes mængden af kokos passer fint.
Lisser Ramm-Mikkelsen
Er det 400 ml kokosmælk ?
Louise Dam
Der skal slet ikke kokosmælk i opskriften, så det er det ikke :-)
Merete
Skønne kokostoppe :-) Er der nogen som har prøvet at fryse dem ned??
Louise Dam
Jeg har ikke prøvet, men det tror jeg bestemt godt man kan.
Naja
De bliver ALT for tørre. Der er for meget kokosmel ifht en kondenseret dåse mælk.
Louise Dam
Hej Naja
Det er jeg da ked af at du syntes. Jeg husker det som om jeg synes de smagte dejligt. Ellers havde jeg ikke delt opskriften :-)
Hilsen Louise
Irene
Enig. Jeg vil nok prøve med det halve kokosmel
Michelle
Hej Louise.... og Gitte :)
Ja, disse er bare "guffeliguf" - og så bidrager de jo både til den søde tand samt "fiberkontoen".
Læs evt. mere i mit indlæg her: http://itraadmedmille.blogspot.com/2011/02/guffeliguf.html.
Venlige blog-hilsener fra Michelle.
Louise
Hej Michelle
Tak for en god opskrift ;-)
C'est la vie by G
Årh hvor ser de bare lækre ud! Har aldrig prøvet at lave dem med kondenseret mælk, men det vil jeg da prøve nu :)
Super inspiration!
/Gitte
Louise
Hej Gitte
De er rigtig gode, og så er de jo bare super hurtige lige at bikse sammen.
Dejligt de kan inspirere dig ;-)