Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade

Udgivet: 3. apr 2020 · Opdateret: 25. apr 2022

Påskeæg med solbær lakrids og hvid chokolade

Reklame for ODENSE marcipan / Produkterne er modtaget i gave

De her smukke rosa påskeæg med solbær, lakrids, og hvid chokolade har jeg fået lavet i år til påske. Selvom det ikke bliver til den helt store påskehygge i år pga. corona, så synes jeg altså stadig det er hyggeligt at lave hjemmelavede påskeæg. Jeg lavede faktisk disse æg og kørte ud til min mormor og morfar med en lille pakke med dem, lidt billeder af Amalie og lidt andre ting. Det var virkelig et hit - selvom det hele blev på afstand.

Jeg laver hjemmelavede påskeæg hvert år til påske. Det er på en eller anden måde blevet en lille tradition, og det er bare rigtig hyggeligt. Det er ikke hvert år jeg har fået lavet en ny opskrift på påskeæg, men en del opskrifter er det da blevet til igennem årene. Du finder alle mine opskrifter på påskeæg lige her.

Denne opskrift på påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade. De er super nemme at lave og kræver kun 4 ingredienser! Jeg har brugt en lækker grov marcipan med solbær fra ODENSE marcipan, derefter er marcipanæggene blevet rullet i lakridspulver, overtrukket med hvid chokolade og til sidst er de blevet dækket med rosa støv. Du kan også sagtens pynte påskeæggene på en anden måde.

piskeris Grullo

Påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 6 stk
Forb. tid 25 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 150 g grov solbærmarcipan, ODENSE
  • (reklamelink)lakridspulver
  • 100 g (reklamelink)hvid chokolade, eller hvid chokoladeovertræk, hvis du ikke vil temperere chokoladen
  • Rosa støv, ODENSE

Sådan gør du
 

  • Del solbærmarcipanen i 6 lige store stykker.
  • Form hvert stykke til et æg.
  • Tril alle æggene i lakridspulver, så de er dækket med pulveret.
  • Temperer den hvide chokolade, eller smelt det hvide chokoladeovetræk.
  • Overtræk alle æggene med hvid chokolade og lad dem tørre på f.eks. et stykke bagepapir. Evt. på køl.
  • Når chokoladen er helt størknet pensler du med rosa støv så de bliver helt skinnende rosa.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 209 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 4 g | Fedt: 12 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Jeg kan virkelig anbefale de her nemme påskeæg med solbær. De smager nemlig bare super godt med den grove solbærmarcipan, hvor der bare er en virkelig god smag af solbær. Lakrids og hvid chokolade passer bare super godt til solbærsmagen.

Nemme påskeæg
Påskeæg med solbær lakrids og hvid chokolade
Påskeæg med solbær lakrids og hvid chokolade

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.