• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade

    Udgivet: apr 3, 2020 · Opdateret: apr 25, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Påskeæg med solbær lakrids og hvid chokolade

    Reklame for ODENSE marcipan / Produkterne er modtaget i gave

    De her smukke rosa påskeæg med solbær, lakrids, og hvid chokolade har jeg fået lavet i år til påske. Selvom det ikke bliver til den helt store påskehygge i år pga. corona, så synes jeg altså stadig det er hyggeligt at lave hjemmelavede påskeæg. Jeg lavede faktisk disse æg og kørte ud til min mormor og morfar med en lille pakke med dem, lidt billeder af Amalie og lidt andre ting. Det var virkelig et hit - selvom det hele blev på afstand.

    Jeg laver hjemmelavede påskeæg hvert år til påske. Det er på en eller anden måde blevet en lille tradition, og det er bare rigtig hyggeligt. Det er ikke hvert år jeg har fået lavet en ny opskrift på påskeæg, men en del opskrifter er det da blevet til igennem årene. Du finder alle mine opskrifter på påskeæg lige her.

    Denne opskrift på påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade. De er super nemme at lave og kræver kun 4 ingredienser! Jeg har brugt en lækker grov marcipan med solbær fra ODENSE marcipan, derefter er marcipanæggene blevet rullet i lakridspulver, overtrukket med hvid chokolade og til sidst er de blevet dækket med rosa støv. Du kan også sagtens pynte påskeæggene på en anden måde.

    ikon piskeris Chestnut

    Påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade

    6 stk
    Forb. tid 25 min
    Samlet tid 25 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 150 g grov solbærmarcipan, ODENSE
    • lakridspulver
    • 100 g hvid chokolade eller hvid chokoladeovertræk, hvis du ikke vil temperere chokoladen
    • Rosa støv, ODENSE

    Sådan gør du
     

    • Del solbærmarcipanen i 6 lige store stykker.
    • Form hvert stykke til et æg.
    • Tril alle æggene i lakridspulver, så de er dækket med pulveret.
    • Temperer den hvide chokolade, eller smelt det hvide chokoladeovetræk.
    • Overtræk alle æggene med hvid chokolade og lad dem tørre på f.eks. et stykke bagepapir. Evt. på køl.
    • Når chokoladen er helt størknet pensler du med rosa støv så de bliver helt skinnende rosa.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 209 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 4 g | Fedt: 12 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Jeg kan virkelig anbefale de her nemme påskeæg med solbær. De smager nemlig bare super godt med den grove solbærmarcipan, hvor der bare er en virkelig god smag af solbær. Lakrids og hvid chokolade passer bare super godt til solbærsmagen.

    Nemme påskeæg
    Påskeæg med solbær lakrids og hvid chokolade
    Påskeæg med solbær lakrids og hvid chokolade
    Følg mig på Instagram
    « Hjemmelavet guacamole
    Dalgona kaffe - cremet iskaffe »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her