
Pastasalat med pesto
3 personer
Forberedelsestid: 30 min
Ingredienser
6 spsk creme fraiche
8 tsk pesto calabrese (eller alm. rød pesto)
250 g tørret pastaskruer
75 g sukkerærter
1 lille dåse majs
150 g cherrytomater
150 g kyllingefilet, stegt
Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Bland creme fraiche og pesto sammen i en skål.
3 Skær sukkerærterne i mindre stykker.
4. Skær cherrytomaterne i halve.
5. Steg kyllingebrystet på en varm pande, og skær det derefter i mindre stykker.
6. Bland det hele sammen i en stor skål.









Skrevet af: Louise DamKylling, Majs, Pasta, Pesto, Sukkerærter, TomatKategori: Madpakke, Pastaretter, Salat, Tilbehør
Hvor længe kan den holde sig i køleskabet?
Nok max et par dage tror jeg. Tror måske creme fraichen vil trænge meget ind i pastaen og gøre det lidt tørt hvis det står for længe.
Kan den fryses ned? :)
Hej Simone
Det har jeg faktisk ikke prøvet. Er lidt i tvivl om det bliver godt.
Dejlig "dressing". Var ikke stor fan af majsne og sukkerærterne. Synes de smags dominerede lidt for meget i retten men det er også kun en individuel holdning. Kan dog anbefale at smide rød peber i og feta/salat ost i, i stedet for. Ellers en god og nem ret at lave :)