dee b

Nogle gange skal det bare være nemt. Hvis der er noget der er nemt, så må det næsten være pastasalat. Samtidig er pastasalat super god hvis man skal have maden med en tur i skoven, eller til en fælles buffet. Pastasalat er også meget populær blandt børn, og her kan man jo variere grøntsagerne, hvis der er noget de ikke kan lide. Her har jeg lavet en dressing af creme fraiche og pesto. Dressingen opstod lidt tilfældigt, da jeg en dag både havde noget pesto og noget creme fraiche, som snart skulle bruges. Jeg har brugt en rød pesto calabrese, som tit kan købes på spot i Netto, og jeg synes den er ret lækker. Ellers kan en anden rød pesto nok også bruges.

ikon piskeris Chestnut

Pastasalat med pesto

3 personer
Forb. tid 30 min
Samlet tid 30 min

Ingredienser

  • 6 spsk creme fraiche
  • 8 tsk pesto calabrese eller alm. rød pesto
  • 250 g tørret pastaskruer
  • 75 g sukkerærter
  • 1 lille dåse majs
  • 150 g cherrytomater
  • 150 g kyllingefilet stegt

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Bland creme fraiche og pesto sammen i en skål.
  • 3 Skær sukkerærterne i mindre stykker.
  • Skær cherrytomaterne i halve.
  • Steg kyllingebrystet på en varm pande, og skær det derefter i mindre stykker.
  • Bland det hele sammen i en stor skål.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 519 kcal | Kulhydrater: 80 g | Protein: 26 g | Fedt: 10 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pastasalat med pesto (3)
Pasta salat med pesto (1)
Pasta salat med pesto (2)
Pastasalat med pesto (4)
Pastasalat med pesto (5)
Pastasalat med pesto (6)
Pastasalat med pesto (7)
Pastasalat med pesto (8)
Pastasalat med pesto (9)

 

Skrevet af: Louise DamKylling, Majs, Pasta, Pesto, Sukkerærter, TomatKategori: Buffet, Madpakker, Pastaretter, Salater som tilbehør til aftensmad, Tilbehør til aftensmaden

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften