Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Konfekt

Pebermyntepastiller

Udgivet: 16. dec 2012 · Opdateret: 30. jan 2024

Pebermyntepastiller

Super lækre pebermyntepastiller med chokolade er noget af den nemmeste konfekt man kan lave til jul. Jeg synes samtidig de er vildt lækre og et lidt friskt indslag imellem det meget tunge juleslik og konfekt.

Pebermyntepastiller består af kun 4 ingredienser, og er super nemme at lave! Her kan børnene sagtens være med. Jeg elsker pebermyntepastiller, og de sidste par år har jeg lavet dem hvert år i løbet af december måned.

Læs også: Finskbrød | Cornflakestoppe | Peppermint Patties

De kan både laves ligesom du ser her på billederne, men man kan også overtrække dem helt med chokolade. Denne version er dog klart den hurtigste at lave!

Hvis du ikke har lavet pebermyntepastiller før så vil jeg virkelig anbefale dig at prøve det af! Er sikker på du bliver ligeså vild med dem som jeg er :-) Snup den virkelig nemme opskrift herunder, og se om det ikke også bliver et hit til jul i din familie.

piskeris Grullo

Pebermyntepastiller

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 100 stk.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 bæger pasteuriserede æggehvider, eller 1,5 alm. æggehvide
  • 2½ tsk. (reklamelink)pebermynte aroma/ekstrakt, jeg bruger den fra Dr. Oetker
  • 400 g flormelis
  • 100 g mørk chokolade til pynt

Sådan gør du
 

  • Rør æggehvide og pebermyntearoma sammen i en skål.
  • Tilsæt flormelis lidt ad gangen. Rør rundt til massen er fast og samtidig lidt klistret.
  • Tril massen til små kugler på størrelse med en stor hasselnød, læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem flade.
  • Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen og pynt pastillerne. Man kan også vælge at overtrække pastillerne helt med chokolade.
  • Opbevar pastillerne i en kagedåse eller eller et tætlukket glas.

Noter

Du behøves ikke at bruge pasteuriserede æggehvider. Der er ikke længere salmonella i danske æg.
Man kan også rulle massen ud og stikke det ud med små udstiksforme i fine figurer.
Hvis du vil have dem en anden farve end hvide kan de farves med lidt pastafarve eller frugtfarve. Hvis du bruger frugtfarve skal der også bruges lidt mere flormelis.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 22 kcal | Kulhydrater: 4 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Juleslik konfekt
Juleslik konfekt
Pebermyntepastiller
Pebermyntepastiller

Kommentarer

  1. Iben skriver

    november 24, 2024 at 10:53 pm

    5 stars
    Det bliver en massiv klassiker i vores hjem - hvor after eight har en kæmpe plads i vores hjerter

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 04, 2024 at 9:51 am

      Ja, de minder nemlig en del om after eight. Elsker dem også!

      Svar
  2. Diana skriver

    maj 25, 2016 at 5:32 pm

    Hej Louise.

    Hvorlænge kan disse holde sig gode når man har lavet dem? ☺️
    Og hvordan bliver de bedst muligt opbevaret? I køleskab eller på køkkenbordet? 😁

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 04, 2016 at 9:30 pm

      De behøves ikke at være i køleskabet, og jeg vil tro de kan holde sig i et par uger.

      Svar
5 from 2 votes (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.