Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Konfekt

Cornflakestoppe

Udgivet: 20. dec 2020 · Opdateret: 20. dec 2020

Cornflakestoppe

Cornflakestoppe er julens absolut nemmeste konfekt! De tager cirka 15 minutter at bikse sammen, og så smager de bare virkelig godt! Det allerbedste ved disse nemme cornflakestoppe er dog at du kun skal bruge 2 ingredienser til at lave dem!

De fleste laver vist lidt ekstra søde sager i juletiden. Der bliver lavet forskelligt konfekt, æbleskiver og juleslik rundt om i de danske hjem. Disse cornflakestoppe er der nok mange der kan huske fra deres barndom. De er nemlig super nemme at lave, og det er derfor oplagt at tage børnene med i køkkenet.

Læs også: Hjemmelavede p-tærter | Julecoktail med rom | Æbleskiver

Man kan lave de lækre cornflakestoppe med lige den chokolade man bedst kan lide. Og du kan derfor bruge mørk chokolade, mælkechokolade, hvid chokolade, karamelchokolade eller ruby chokolade. Her er mine lavet med mælkechokolade og mørk chokolade, og så er de pyntet med lidt glimmerstøv. Jeg tror også jeg skal prøve at lave dem med hvid chokolade, og så tror jeg at jeg vil komme lidt lakridspulver på toppen.

Konfekten er så nem som den overhoved kan blive. Det er nemlig blot at smelte chokoladen og blande cornflakes i den. Så sættes der bare små toppe på bagepapir og det er faktisk det. Nemmere bliver det vist ikke :-) Få den simple opskrift herunder.

piskeris Grullo

Cornflakestoppe

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 20 stk
Forb. tid 15 minutter min
Tørretid 1 time t
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 150 g cornflakes
  • 300 g chokolade, mørk, lys, hvid, ruby - du vælger selv

Sådan gør du
 

  • Smelt chokoladen enten i mikrobølgeovn eller over vandbad.
  • Bland cornflakes i den smeltede chokolade. Bland rundt til der er chokolade på alle cornflakes.
  • Sæt toppe af cornflakes/chokoladeblandingen (ca. 1 spsk. fuld til hver) på et stykke bagepapir og lad dem tørre.
  • Opbevar dem i en tætlukket dåse eller bøtte.

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 103 kcal | Kulhydrater: 15 g | Protein: 1 g | Fedt: 5 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
  • Nem konfekt
  • Konfekt juleslik opskrift
  • Cornflakestoppe
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.