• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul » Konfekt

    Cornflakestoppe

    Udgivet: dec 20, 2020 · Opdateret: dec 20, 2020 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Cornflakestoppe

    Cornflakestoppe er julens absolut nemmeste konfekt! De tager cirka 15 minutter at bikse sammen, og så smager de bare virkelig godt! Det allerbedste ved disse nemme cornflakestoppe er dog at du kun skal bruge 2 ingredienser til at lave dem!

    De fleste laver vist lidt ekstra søde sager i juletiden. Der bliver lavet forskelligt konfekt, æbleskiver og juleslik rundt om i de danske hjem. Disse cornflakestoppe er der nok mange der kan huske fra deres barndom. De er nemlig super nemme at lave, og det er derfor oplagt at tage børnene med i køkkenet.

    Læs også: Hjemmelavede p-tærter | Julecoktail med rom | Æbleskiver

    Man kan lave de lækre cornflakestoppe med lige den chokolade man bedst kan lide. Og du kan derfor bruge mørk chokolade, mælkechokolade, hvid chokolade, karamelchokolade eller ruby chokolade. Her er mine lavet med mælkechokolade og mørk chokolade, og så er de pyntet med lidt glimmerstøv. Jeg tror også jeg skal prøve at lave dem med hvid chokolade, og så tror jeg at jeg vil komme lidt lakridspulver på toppen.

    Konfekten er så nem som den overhoved kan blive. Det er nemlig blot at smelte chokoladen og blande cornflakes i den. Så sættes der bare små toppe på bagepapir og det er faktisk det. Nemmere bliver det vist ikke :-) Få den simple opskrift herunder.

    ikon piskeris Chestnut

    Cornflakestoppe

    20 stk
    Forb. tid 15 min
    Tørretid 1 t
    Samlet tid 1 t 15 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 150 g cornflakes
    • 300 g chokolade mørk, lys, hvid, ruby - du vælger selv

    Sådan gør du
     

    • Smelt chokoladen enten i mikrobølgeovn eller over vandbad.
    • Bland cornflakes i den smeltede chokolade. Bland rundt til der er chokolade på alle cornflakes.
    • Sæt toppe af cornflakes/chokoladeblandingen (ca. 1 spsk. fuld til hver) på et stykke bagepapir og lad dem tørre.
    • Opbevar dem i en tætlukket dåse eller bøtte.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 103 kcal | Kulhydrater: 15 g | Protein: 1 g | Fedt: 5 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    • Nem konfekt
    • Konfekt juleslik opskrift
    • Cornflakestoppe
    Følg mig på Instagram
    « Julebrownies som rensdyr
    Snebolde med marcipan og sprød sukkerskal »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her