• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Konfekt » Cornflakestoppe

    Cornflakestoppe

    Cornflakestoppe

    Cornflakestoppe er julens absolut nemmeste konfekt! De tager cirka 15 minutter at bikse sammen, og så smager de bare virkelig godt! Det allerbedste ved disse nemme cornflakestoppe er dog at du kun skal bruge 2 ingredienser til at lave dem!

    De fleste laver vist lidt ekstra søde sager i juletiden. Der bliver lavet forskelligt konfekt, æbleskiver og juleslik rundt om i de danske hjem. Disse cornflakestoppe er der nok mange der kan huske fra deres barndom. De er nemlig super nemme at lave, og det er derfor oplagt at tage børnene med i køkkenet.

    Læs også: Hjemmelavede p-tærter | Julecoktail med rom | Æbleskiver

    Man kan lave de lækre cornflakestoppe med lige den chokolade man bedst kan lide. Og du kan derfor bruge mørk chokolade, mælkechokolade, hvid chokolade, karamelchokolade eller ruby chokolade. Her er mine lavet med mælkechokolade og mørk chokolade, og så er de pyntet med lidt glimmerstøv. Jeg tror også jeg skal prøve at lave dem med hvid chokolade, og så tror jeg at jeg vil komme lidt lakridspulver på toppen.

    Konfekten er så nem som den overhoved kan blive. Det er nemlig blot at smelte chokoladen og blande cornflakes i den. Så sættes der bare små toppe på bagepapir og det er faktisk det. Nemmere bliver det vist ikke :-) Få den simple opskrift herunder.

    Cornflakestoppe
    Gem på Pinterest Udskriv

    Cornflakestoppe

    0 fra 0 stemmer
    Forfatter: Louise Dam
    Verdens nemmeste konfekt!
    Antal: 20 stk
    Ret: Kage
    Køkken: Dansk
    Forb. tid 15 min
    Tørretid 1 t
    Samlet tid 1 t 15 min
    undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 150 g cornflakes
    • 300 g chokolade mørk, lys, hvid, ruby - du vælger selv

    Sådan gør du
     

    • Smelt chokoladen enten i mikrobølgeovn eller over vandbad.
    • Bland cornflakes i den smeltede chokolade. Bland rundt til der er chokolade på alle cornflakes.
    • Sæt toppe af cornflakes/chokoladeblandingen (ca. 1 spsk. fuld til hver) på et stykke bagepapir og lad dem tørre.
    • Opbevar dem i en tætlukket dåse eller bøtte.
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    • Nem konfekt
    • Konfekt juleslik opskrift
    • Cornflakestoppe
    Følg mig på Instagram
    Print Friendly, PDF & Email
    Previous Post: « Julebrownies som rensdyr
    Next Post: Snebolde med marcipan og sprød sukkerskal »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Nye opskrifter

    Måltidssalat med laks

    Poke Bowl med laks

    Gordon Lemon Gin Pasta

    Pasta alla Gin med grillet citron

    Hvidloegssmoer med persille

    Hvidløgssmør med persille

    Opskrift på blaabaermuffins med marcipan hvid chokolade og floedeostecreme.jpg

    Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbaerskum

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum

    Opbevaring af mel gryn og kerner opbevaringsboetter sistema bake it melmøl

    Opbevaring af mel, gryn og kerner

    Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Læs mere…

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat. Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her