Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Protein opskrifter

Proteinbarer

Udgivet: 1. jan 2015 · Opdateret: 3. mar 2023

bbfac b

Hvis man træner meget har man ofte også fokus på at få lidt ekstra protein. Man kan købe diverse proteindrikke og proteinbarer, men for det meste så er de meget dyre i forhold til hvor meget protein man reelt får ud af det. Derfor har vi nu herhjemme forsøgt os med at lave hjemmelavede proteinbarer og det blev faktisk rigtig godt. Vi har allerede lavet denne portion 2 gange og vi kommer nok også til at lave dem igen. De smager nemlig rigtig godt!

Jeg har forsøgt at gøre ingredienserne så simple som muligt, så der ikke skal en masse underlige ingredienser i som man skal ud og investere i. Disse ingredienser er enten nogle du har i forvejen, eller nogle du rimelig nemt kan få fat i. Den eneste specielle ingrediens er (reklamelink)proteinpulveret. (reklamelink)

Disse proteinbarer indeholder cirka 200 kcal og 13 g protein pr. bar.

piskeris Grullo

Proteinbarer

4.55 fra 31 stemmer
Justér antalJustér antal: 16 stk.
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 2 timer t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g (reklamelink)proteinpulver, f.eks. neutral, vanilje eller chokoladesmag.
  • 125 g (reklamelink)havregryn
  • 75 g (reklamelink)kokosmel
  • 200 ml (reklamelink)kokosmælk, ½ dåse - ikke light! Den er for tynd i konsistensen
  • 1 banan
  • 1,5 spsk (reklamelink)kakaopulver
  • 1 tsk salt
  • Evt. lidt sukker, honning eller lignende
  • 200 g (reklamelink)mørk chokolade, 70-80 %

Sådan gør du
 

  • Mos bananen.
  • Bland alle ingredienserne (undtagen chokoladen) sammen i en skål. Enten i en røremaskine eller med en håndmixer.
  • Hæld massen ud på et skærebræt beklædt med bagepapir.
  • Sæt det på køl i et par timer indtil det er blevet mere fast i det så du kan skære det ud i barer. Det bliver aldrig helt fast i konsistensen.
  • Skær massen ud i cirka 16 barer.
  • Smelt chokolade over vandbad.
  • Overtræk barerne med chokoladen.
  • Opbevares i køleskabet.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 200 kcal | Kulhydrater: 17 g | Protein: 13 g | Fedt: 11 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Opskrift på hjemmelavet Proteinbar
Opskrift på hjemmelavet Proteinbar
Opskrift på hjemmelavet Proteinbar
Opskrift på hjemmelavet Proteinbar
Proteinbar
Proteinbar
Opskrift på hjemmelavet Proteinbar
Opskrift på hjemmelavet Proteinbar

Kommentarer

  1. Katrine skriver

    maj 06, 2024 at 8:29 pm

    Hej Louise

    Tak for fin opskrift😊 Ved du monstro om de kan fryses?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 08, 2024 at 1:38 pm

      Hej Katrine
      Det vil jeg tro de godt kan. Men jeg er faktisk ikke sikker på jeg har afprøvet det.
      Hilsen Louise

      Svar
  2. Andreas skriver

    februar 15, 2024 at 9:46 pm

    Super god og nem opskrift. Jeg har eksperimenteret med at lave med citronskal og saft i stedet for kakaopulver, men saften gør den lidt for blød og klistret, selv efter 16 timer på køl. De er stadig gode men kunne godt tænke mig dem fastere. Noget forslag til at gøre dem faste?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 02, 2024 at 2:16 pm

      Måske kan du købe citronaroma i stedet for til at give dem citronsmag?

      Svar
  3. Pia skriver

    november 06, 2021 at 5:34 pm

    Jeg har lavet dem med dadler i stedet for bananer. De blev rigtig gode. Det blev til 99 kcal pr stk

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 11, 2021 at 11:47 am

      Hej Pia
      Det lyder også lækkert med dadler! Tak for tippet :-)
      Hilsen Louise

      Svar
  4. Mette skriver

    oktober 08, 2020 at 2:53 pm

    Tak for opskrift. De blev gode, men jeg regnede ud, at de koster kr. 11/stykket og det er det samme som proteinbarer, man kan købe færdige. Øv, men fint at prøve .

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 22, 2020 at 11:37 am

      Ja, det er der måske noget om. Til gengæld ved man præcis hvilke råvarer der er brugt her. Og de er uden diverse tilsætningsstoffer :-)

      Svar
  5. Filip V skriver

    august 16, 2018 at 1:34 pm

    Ved 16 barer er der ca. 11 gram protein pr. bar.

    Har du nogen idé om hvor lang tid de kan holde sig?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 23, 2018 at 8:10 pm

      Hej Filip, nu er det lidt tid jeg lavede dem sidst. Men husker det som om jeg havde dem stående på køl 7-14 dage uden problemer.

      Svar
  6. Martin skriver

    oktober 27, 2017 at 9:53 am

    Hej. Jeg fulgte opskriften til dine proteinbar. Jeg endte op med en næsten knastør masse. Hvad kan der være galt? Mvh. Martin

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 30, 2017 at 6:24 pm

      Hmm.. Det lyder da mærkeligt. Det er svært at sige præcis hvad der er galt. Men jeg synes der kan være ret stor forskel på kokosmælk, noget er der mindre fedt i end andre og dem med mere kokosfed/olie bliver nok mere tørt i det. Ellers ved jeg det ikke lige.

      Svar
  7. Karin skriver

    maj 16, 2017 at 1:29 pm

    Hej... Hvis man nu ikke er glad for banan, kunne man så erstatte bananen med eks. blendede dadler? Hvad tænker du?

    mvh
    Karin

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 16, 2017 at 10:12 pm

      Ja, det tror jeg måske godt man kan.

      Svar
  8. Kelsey skriver

    november 08, 2016 at 3:20 pm

    Du skulle vel aldrig vide hvad energifordelingen er i dem? :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 17, 2016 at 8:21 pm

      Nej, den har jeg desværre ikke beregnet.

      Svar
  9. keld olsen skriver

    oktober 24, 2016 at 2:10 am

    Lyder som en fantastisk opskrift, som bestemt skal prøves :-)
    Har du evt. regnet ud hvor meget protein der er pr. bar ( ca 65 g ) ?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 17, 2016 at 8:27 pm

      Nej, det har jeg desværre ikke beregnet.

      Svar
4.55 from 31 votes (31 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.