Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Is og desserter

Rabarberkoldskål

Udgivet: 4. jun 2014 · Opdateret: 5. maj 2021

 
dccc b

Det er rabarbersæson og for lidt siden lavede jeg en lækker rabarberkompot, og den brugte jeg til en lækker rabarberkoldskål. Jeg brugte min sædvanlige opskrift på kærnemælkskoldskål med skyr og tilsatte så bare rabarberkompotten i en blendet version.

piskeris Grullo

Rabarberkoldskål

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 1.3 liter
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 æggeblommer
  • 3 spsk (reklamelink)rørsukker, eller almindeligt sukker, eller sødemidddel
  • 1 (reklamelink)vaniljestang
  • 300 g skyr
  • 1 liter kærnemælk
  • 3 tsk citron
  • 1 portion rabarberkompot

Sådan gør du
 

  • Pisk æggeblommer og sukker sammen til det bliver lyst og luftigt. Halver vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk dem i æggemassen. Pisk skyren i ad 3-4 omgange så det bliver blandet godt med æggemassen. Blend rabarberkompotten så det bliver til en fin mos. Pisk rabarberkompotten/mosen i massen og bland til sidst kærnemælken i og smag til med citronsaften.
  • Server i skåle med kammerjunker. Hvis der bliver noget tilbage stilles det i køleskabet med de tomme vaniljestænger i koldskålen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1.3 liter | Kalorier: 897 kcal | Kulhydrater: 112 g | Protein: 39 g | Fedt: 33 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Rabarberkoldskål (4)Rabarberkoldskål (3)Rabarberkoldskål (6)Rabarberkoldskål (5)Rabarberkoldskål (2)

 

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required