dccc b

Det er rabarbersæson og for lidt siden lavede jeg en lækker rabarberkompot, og den brugte jeg til en lækker rabarberkoldskål. Jeg brugte min sædvanlige opskrift på kærnemælkskoldskål med skyr og tilsatte så bare rabarberkompotten i en blendet version.

ikon piskeris Chestnut

Rabarberkoldskål

1.3 liter
Forb. tid 20 min
Samlet tid 20 min

Ingredienser

  • 2 æggeblommer
  • 3 spsk rørsukker eller almindeligt sukker, eller sødemidddel
  • 1 vaniljestang
  • 300 g skyr
  • 1 liter kærnemælk
  • 3 tsk citron
  • 1 portion rabarberkompot

Sådan gør du
 

  • Pisk æggeblommer og sukker sammen til det bliver lyst og luftigt. Halver vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk dem i æggemassen. Pisk skyren i ad 3-4 omgange så det bliver blandet godt med æggemassen. Blend rabarberkompotten så det bliver til en fin mos. Pisk rabarberkompotten/mosen i massen og bland til sidst kærnemælken i og smag til med citronsaften.
  • Server i skåle med kammerjunker. Hvis der bliver noget tilbage stilles det i køleskabet med de tomme vaniljestænger i koldskålen.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1.3 liter | Kalorier: 897 kcal | Kulhydrater: 112 g | Protein: 39 g | Fedt: 33 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Rabarberkoldskål (4)Rabarberkoldskål (3)Rabarberkoldskål (6)Rabarberkoldskål (5)Rabarberkoldskål (2)

 

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften