• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Kødsauce med chili

    Udgivet: sep 3, 2010 · Opdateret: maj 10, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    eabface o

    Man går aldrig galt i byen med en omgang spaghetti med kødsauce. Jeg har vist aldrig mødt nogen der ikke kan lide kødsauce, det er nemt at tilberede og så er det også en ret billig ret. Man kan i princippet næsten tilsætte alt hvad køleskabet byder på at lækre ting. F.eks. nogle grøntsager der snart skal bruges, en sjat crème fraiché eller fløde, eller måske en rest bacon. Det er kun fantasien der sætter grænser. Herunder får i dog mit bud på en ret simpel og klassisk kødsauce. Dog er den spicet lidt op med en finthakket rød chili.

    ikon piskeris Chestnut

    Kødsauce med chili

    3 personer
    Forb. tid 2 t
    Samlet tid 2 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 500 g hakket oksekød
    • 1 lille dåse majs
    • 2-3 gulerødder
    • 1 løg
    • 3 fed hvidløg
    • 1 rød chili
    • 1 dåse hakkede tomater
    • 1 stor dåse tomatpuré
    • 1 terning oksebouillon
    • 4-5 dl mælk
    • lidt salt
    • lidt oregano
    • lidt revet parmesan

    Sådan gør du
     

    • Løg og hvidløg finthakkes og brunes i en stor gryde, dernæst brunes kødet i gryden. Hak chilien helt fint. Gulerødderne skrælles og skæres i tern/skiver. Tilsæt nu chili, gulerødder, majs, tomatpuré og hakkede tomater (jeg kan godt lidt at blende dem først). Rør lidt rundt til det hele er blandet godt sammen i gryden. Tilsæt nu mælken og oksebouillonen. Lad saucen simre ved svag til medium varme i så lang tid du næsten har, den bliver kun bedre jo længere tid den står – så gerne et par timer ved svag varme. Hvis du ikke har så meget tid så kan du godt nøjes med 15-20 minutter, smagen når bare ikke at komme helt til sin ret. Smag til med salt og oregano. Server kødsaucen med pasta, gerne denne hjemmelavede version, som du kan finde en opskrift på lige her. Riv også gerne lidt frisk parmesan over retten.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 818 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 52 g | Fedt: 49 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     Opskrift på hjemmelavet kødsauce med chili

     

     Opskrift på hjemmelavet kødsauce med chili

     Opskrift på hjemmelavet kødsauce med chili

     Opskrift på hjemmelavet kødsauce med chili

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    « Oksetykstegsbøf med sprøde kartoffelskiver og rødbede-råkost
    Andebryst med rösti, blommekompot og vindruesalsa »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer
    • Oksemørbrad sous vide

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her