Squashsalat med feta og ærter

 
aeaf b

Der lå en enlig squash i køleskabet og tiggede om at blive spist. Det er ikke squash jeg bruger mest i min madlavning, hvilket jeg egentlig ikke forstår. Det er jo en fantastisk grøntsag og så er den jo super sund. Hos Corefood.dk faldt jeg over denne her opskrift, og jeg har for en gangs skyld ikke ændret i opskriften. Salaten kan helt sikkert anbefales, og er lidt anerledes end mange andre salater man får. Og så mætter den altså rigtig godt.

ikon piskeris Chestnut

Squashsalat med feta og ærter

3 personer
Forb. tid 15 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser

  • 1 squash
  • 300 g ærter
  • 150 g feta

Sådan gør du
 

  • Riv squashen på et rivejern eller et mandolinjern.
  • Bland squash og ærter sammen i en skål eller lignende.
  • Top med smuldret feta.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 224 kcal | Kulhydrater: 19 g | Protein: 13 g | Fedt: 11 g
Bedøm denne opskrift:
4.3 fra 4 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Squashsalat med feta og ærter (5)Squashsalat med feta og ærter (4)Squashsalat med feta og ærter (3)Squashsalat med feta og ærter (2)

Af Louise Dam

 

Skrevet af: Louise DamFeta, SquashKategori: Buffet, Forår, Salater som tilbehør til aftensmad, Tilbehør til aftensmaden

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften