Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Sund brownie uden sukker og mel

Udgivet: 13. sep 2014 · Opdateret: 16. maj 2021

Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel
En sundere variant af en brownie uden tilsat sukker og uden mel

Jeg har ved flere lejligheder udtalt mig om, at en sund kage er noget mærkeligt noget. En kage skal da både indeholder masser af sukker og smør! Så må man jo bare spise lidt mindre af de usunde sager. Men jeg tror simpelthen, at jeg bliver nødt til at tage ordene i mig igen. For det er gået op for mig, at man faktisk godt kan bage en sundere kage, som samtidig smager godt. Altså sådan RIGTIG godt!

Kagen er hvad jeg vil kalde en sund brownie eller chokoladekage. Den indeholder hverken tilsat sukker eller mel og så smager den som sagt ret godt. Det der søder kagen er banan og dadler, og så er der også nødder i som giver en god crunchy fornemmelse. Af de lidt "usunde" ting så er der altså noget chokolade i, men jeg har brugt mørk chokolade på 70 %, som jo skulle være bedre. Men det er altså alligevel ikke det samme som at spise et æble som at spise denne kage :-) Hvis du forsøger at skære lidt ned på sukker eller gluten af den eller den anden grund, så bør du helt sikkert prøve denne kage. Husk at der er sukker i det meste chokolade. Brug en chokolade på over 70 %. Du kan faktisk købe en chokolade på 100 %, hvor der altså ikke er tilsat sukker.

Husk, at selvom det er en sund brownie og denne kage er spækket med en masse gode ingredienser, så er kagen altså ikke kaloriefattig. Både dadler og nødder er energiholdige - men indeholder selvfølgelig nogle rigtig gode ting for kroppen. Så blot husk at bare fordi der ikke er sukker og smør i betyder det ikke at man skal spise hele kagen selv :o)

piskeris Grullo

Sund brownie uden sukker og mel

4.14 fra 96 stemmer
Justér antalJustér antal: 8 personer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 1 time t

Udstyr (reklamelink)

  • (reklamelink)Foodprocessor eller lign.
  • (reklamelink)Bageform på cirka 20×15 cm
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 125 g nødder, brug hvad du har
  • 150 g (reklamelink)mørk chokolade, gerne sukkerfri chokolade - 100 % kakao
  • 50 g (reklamelink)kokosmel
  • 1 knivspids salt
  • 50 g (reklamelink)kakaopulver
  • 1 tsk (reklamelink)bagepulver
  • 1 tsk vaniljeessens eller 1 tsk vaniljepulver
  • 5 (reklamelink)dadler
  • 2 modne bananer, eller brug frosne hvis du har det
  • 1 dl mælk
  • 2 æg
  • 75 g (reklamelink)kokosolie

Til pynt

  • 50 g blandede nødder
  • 25 g kokosmel eller kokoschips/spåner

Sådan gør du
 

  • På en (reklamelink)foodprocessor (reklamelink), blender eller minihakker males 50 gram (husk at ændre hvis du ganger opskriften op!) af nødderne til en fin nøddemel.
  • De sidste 75 g (husk at ændre hvis du ganger opskriften op!) nødder og chokoladen hakkes groft.
  • Bland nødder (både hakkede og malede), chokolade, kokosmel, salt, bagepulver og kakaopulver sammen i en skål og stil til side.
  • Befri dadlerne for sten og blend dem sammen med bananerne i en (reklamelink)foodprocessor (reklamelink).
  • Smelt kokosolien let og blend det i dadel/bananmassen sammen med æg, mælk og vaniljeessens.
  • Hæld bananmassen over i skålen med de tørre ingredienser og bland det hele godt sammen.
  • Beklæd en bageform på cirka 20×15 cm med bagepapir og fordel dejen heri.
  • Pynt kagen med lidt hakkede blandede nødder og lidt kokosmel eller kokoschips, hvis du har det.
  • Bag kagen ved 165 grader i cirka 40-45 minutter.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stykke (ved 8 stykker)) | Kalorier: 487 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 10 g | Fedt: 37 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel (4)
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel (5)
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel (6)
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel (7)
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel (8)
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel (9)
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel (11)
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel (13)
Opskrift på hjemmelavet Sund brownie uden sukker og mel (12)

Kommentarer

  1. Malene Nordenbæk skriver

    februar 03, 2023 at 6:34 am

    5 stars
    Min veninde bagte den til mig, det er en vildt lækker kage. Nu skal jeg selv bage den, men er i tvivl om det er på alm. ovn eller varmluft? Dbh. Malene

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 03, 2023 at 9:59 pm

      Dejligt du kunne lide den! Det er alm. ovn :-)

      Svar
  2. Camilla skriver

    juni 09, 2022 at 2:18 pm

    Jeg har prøvet opskriften idag, helt perfekt resultat. Ændrede ikke på noget, det hele passede. Det oplever jeg generelt med dine opskrifter Louise. Om det er aftensmad eller kage, så bliver resultatet altid perfekt. Og dejligt der findes opskrifter til os der ikke kan tåle gluten. Jeg brugte iøvrigt havremælk. Bananer og dadler er en god detalje for at undgå det hvide sukker. Tak for dig

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 13, 2022 at 10:43 am

      Hej Camilla
      Hvor er det bare skønt at høre. Jeg gør mig også umage med at beskrive mine opskrifter grundigt så det er til at forstå for alle.
      Hilsen Louise

      Svar
  3. Naja skriver

    marts 02, 2022 at 6:29 pm

    Synes slet ikke den er kedelig, som andre skriver. Man skal ikke regne med, at det er en klassisk chokoladekage, men det er et sundt alternativ, som smager dejligt. Forholdene passer ikke helt, men jeg supplerede bare med vædde:)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 06, 2022 at 10:12 am

      Dejligt du synes om opskriften. Smag er jo altid individuelt, og som du skriver skal man ikke regne med en klassisk chokoladekage. Det her er en anden type kage. Men alle jeg har serveret den for har syntes den var lækker.

      Svar
  4. renate skriver

    maj 20, 2021 at 4:37 pm

    sund hvor? næsten 500 kcal per st- et måltid normal er de 500-600 kcal.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 21, 2021 at 2:56 pm

      Det kommer jo meget an på hvordan du måler sundhed. Der kan godt være mange kalorier i madvarer der er gode for ens krop. I denne kage undgår man tilsat sukker og mel. Men der er stadig kalorier fra bl.a. nødder og dadler - det står også i teksten :-)

      Svar
  5. P.S. skriver

    marts 26, 2021 at 6:28 pm

    Stor skuffelse. Smagsløs og kedelig.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 08, 2021 at 10:02 pm

      Øv, det er jeg ked af at du synes. Det synes jeg bestemt ikke, og har serveret den for snart mange mennesker, der også synes den var lækker. Men smag er jo individuelt :-)

      Svar
  6. Allma skriver

    februar 04, 2021 at 4:01 pm

    Kan man bruge almindelig hvedemel i stedet for kokosmel
    og en anden slags olie end kokos olie

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 10, 2021 at 11:17 pm

      Du kan ikke bare erstatte kokosmel med hvedemel. De har slet ikke samme konsistens. Du kan sagtens bruge en anden olie en kokosolie :-)

      Svar
  7. Jane skriver

    september 28, 2020 at 1:23 pm

    Kan man ikke udelade chokoladen?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 06, 2020 at 11:45 am

      Det vil jeg tro bliver lidt kedeligt. Men jeg har ikke prøvet :-)

      Svar
  8. Linda skriver

    april 20, 2020 at 2:03 pm

    Hej... Virkelig lækker kage.
    Du har skrevet 489 kcal, er det pr stykke, når kagen deles i 8?
    Kh. Linda

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 09, 2020 at 1:57 pm

      Ja, det er helt korrekt. Det er pr. stykke, hvis du deler kagen i 8.

      Svar
  9. Oscar Andersen skriver

    april 07, 2020 at 12:33 am

    Denne kage er bare så lækker. Den skabte stor glæde her i huset og det er ikke sidste gang jeg har bagt den. Tak for en god opskrift.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 21, 2020 at 12:11 pm

      Dejligt at høre!

      Svar
  10. Nishan skriver

    marts 28, 2020 at 7:11 pm

    Er det 484 kalorier i held kagen?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 09, 2020 at 1:58 pm

      Nej desværre :) Det er pr. stykke, hvis du deler kagen i 8.

      Svar
  11. Helle skriver

    februar 08, 2020 at 3:29 pm

    Hej
    Jeg er i fuld gang med at bage kagen til en babyshower fest i morgen. Nu ser jeg, at der skal bruges en foodprocessor!! Sådan en har jeg ikke 😱 Kan jeg bruge en blender i stedet eller?
    Hilsen Helle

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 08, 2020 at 8:31 pm

      Hej Helle
      Det tror jeg godt man kan, hvis ens blender er god nok. Håber det gik :) Jeg kan kun se at tallene inde i teksten ikke retter sig. Det kan funktionen desværre ikke finde ud af, det dette blot er tekst. Det kan være jeg lige skal omformulere det så det passer til alle mål. Var det det du mente?
      Hilsen Louise

      Svar
  12. Nadia skriver

    december 01, 2019 at 7:59 pm

    Hej. Kan kagen fryses?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 04, 2019 at 12:00 am

      Jeg har ikke selv prøvet at fryse den. Men kan se der er en anden der har skrevet en kommentar på opskriften at den med fordel kan fryses uden at det forringer smagen. Så det vil jeg tro du kan.

      Svar
  13. Mikkel skriver

    august 30, 2019 at 9:42 am

    Det er en fin opskrift hvis man vil forsøge at skære lidt ned på det usunde, men siden du benytter dig af chokolade, som mig bekendt kun fås med sukker eller kunstige sødemidler, så virker titlen på opskriften lidt misvisende :|

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 04, 2019 at 7:47 am

      Hej Mikkel
      Det er rigtigt at der er sukker i det meste chokolade. Man kan dog godt få chokolade der 100 % kakao og dermed uden sukker. Ellers kan man vælge at bruge en chokolade på 80-85 % og så er der ikke meget sukker tilsat.

      Svar
  14. Rikke skriver

    maj 13, 2019 at 9:47 pm

    Hej Louise,

    Hvor mange gram svarer 5 dadler til, for de kan jo være meget forskellige i størrelse.

    Mvh Rikke

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 03, 2019 at 11:04 am

      Hej Rikke
      Det er de store bløde dadler jeg bruger. De vejer cirka 10 gram stykket.

      Svar
  15. Marianne skriver

    april 14, 2019 at 5:53 pm

    Kære Louise,
    Jeg har lige et par spørgsmål,
    1) hvad gør jeg med de 50 g malede nødder?
    - de 75g hakker jeg. Så maler jeg 50g i alt 125g. Hvilke nødder skal så på toppen er de med i de 125.?
    2) er 50g kakaopulver korrekt.
    Mvh.
    Marianne

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 15, 2019 at 2:24 pm

      Hej Marianne
      Alle 125 g nødder skal i dejen - både de hakkede og de malede. Derudover skal du bruge cirka 50 g nødder til at pynte kagen med. De står lidt længere nede. Ja, de 50 g kakaopulver er korrekt.
      Hilsen Louise

      Svar
  16. Fie skriver

    august 07, 2017 at 12:46 pm

    Hvorfor er kokosolie streget over i opskriften?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 22, 2017 at 12:32 pm

      Der var et link med en fejl. Det er nu rettet :-)

      Svar
  17. Agathe skriver

    juli 13, 2017 at 8:31 pm

    Uha den lyder lækker den kage!! Skal man bruge varmluft på ovnen? :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 14, 2017 at 4:39 pm

      Det gør jeg ikke.

      Svar
  18. xD skriver

    juni 05, 2017 at 1:11 pm

    Så har jeg også prøvet at lave denne kage og nøøøøøøøj hvor er den lækker 👌👌 tusind tak for opskriften 😍😍

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 05, 2017 at 8:10 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  19. Lea skriver

    april 29, 2017 at 7:11 pm

    Lige bagt den. Elsker at prøve anderledes opskrifter end normale sukker/smør bomber. Og må tilstå jeg bedre kan lide denne end almindelig brownie. Den her smager bare bedre, af mere og virker lettere og ikke kvalm.
    Guf og tak for opskrift 👍👍👍

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 16, 2017 at 10:15 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  20. Elisabeth skriver

    april 19, 2017 at 1:16 pm

    Hejsa, kan man udelade kokosmel? Eller måske erstatte det med noget andet? Er nemlig ikke den største fan af kokos 😄

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 19, 2017 at 3:17 pm

      Ja, jeg vil tro du sagtens kan bruge noget andet mel eller måske lidt flere nødder.

      Svar
  21. Casper skriver

    marts 24, 2017 at 2:46 pm

    Den er herlig, super godt alternativ til tørre og smagsløse kager med sødemiddel.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 24, 2017 at 8:09 pm

      Skønt at høre Casper! Jeg er også vild med den:-)

      Svar
  22. Anni skriver

    november 03, 2016 at 12:26 pm

    Kan man bruge noget andet end banan?
    Vi er desværre nogen der aldrig har lært at holde af bananer :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 03, 2016 at 8:35 pm

      Jeg har ikke prøvet andet. Men man kan ikke smage bananen i kagen - kakao og chokolade overdøver smagen.

      Svar
  23. Begitte Toxværd skriver

    august 15, 2016 at 5:08 pm

    Hvor længe holder den sig frisk og god. Skal bruge den som dessert, og ville helst bage 1-2 dage før.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 18, 2016 at 9:57 pm

      Du kan sagtens bage den dagen før.

      Svar
  24. Sug skriver

    august 11, 2016 at 8:48 pm

    Min kage smager for bittert tror det er kakaopulveren. Hvad kan jeg gøre for den skal smage sødt, en eller anden sund form for glasur?

    Svar
  25. Tine Glarborg Larsen skriver

    juli 19, 2016 at 9:41 pm

    Jeg har netop bagt denne og tog den ud af ovnen efter kun 30 min. Alligevel blev den desværre meget tør:-(

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 20, 2016 at 7:58 am

      Øv, hvor ærgerligt. Jeg har bagt den flere gange uden den er blevet tør. Men der kan desværre godt være meget forskel på hvordan ovne varme. Det kan være din ovn er meget varmere end det du faktisk sætter den på af grader.

      Svar
  26. Jeanett skriver

    april 30, 2016 at 11:00 am

    Hej, nu har jeg været i hele tre forskellige butikker og ingen har vaniljeessens!! Skal bage kagen nu her. Kan man bruge vaniljesukker i stedet? Hvis ja, hvor meget? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 06, 2016 at 10:58 am

      Hej Jeanett
      Ja, det kan du sagtens. Brug 2 tsk så tror jeg det passer fint.

      Svar
      • Helle skriver

        februar 08, 2020 at 3:42 pm

        Ps. Jeg glemte at skrive, at opskriften ikke rettes til i alle ingredienser, når man ændre fra “til 8 Pers” til feks “12”
        Hilsen Helle

        Svar
  27. Sandie skriver

    april 05, 2016 at 6:08 pm

    Vildt lækker kage ☺️ Kan med fordel fryses i portions stykker, optøer hurtigt og smager stadig himmelsk.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 05, 2016 at 10:58 pm

      Dejligt at høre Sandie, og tak for tippet! ;-)

      Svar
  28. Cecilia skriver

    marts 19, 2016 at 11:00 pm

    Tak for en rigtig god opskrift på sund brownie. Den er blevet bagt i dag og den var super god, trods manglende vaniljeekstrakt.
    Tror ikke det bliver sidste gang den bliver bagt :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 20, 2016 at 2:02 pm

      Dejligt at høre du kunne lide den. Jeg synes også selv den er ret fantastisk :-)

      Svar
  29. Sanne Lund skriver

    december 30, 2015 at 11:35 am

    Kan man evt. anvende figner i stedet for dadler?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 30, 2015 at 12:09 pm

      Hej Sanne
      Jeg har ikke forsøgt, men umiddelbart tror jeg godt du kan. Fignerne er dog ikke helt ligeså saftige som dadler, så du skal måske tilsætte lidt flere eller eventuelt en smule væde.

      Svar
      • Sanne Lund skriver

        december 30, 2015 at 12:10 pm

        Tak for hurtigt svar, jeg vil forsøge og så skrive hvordan det er gået :) Godt nytår og tak for en god og inspirerende madblog.

        Svar
        • Louise Dam skriver

          december 30, 2015 at 12:14 pm

          Det glæder jeg mig til at høre. Svesker kunne muligvis også bruges istedet for dadler, eller halvt svesker og halvt figner. Også rigtig godt nytår til dig! :-)

          Svar
  30. Betina jacobsen skriver

    september 06, 2015 at 1:35 pm

    Jeg har lige bagt kagen som muffins gav den 30 min i ovnen, og den er stadig lige klæ i midten... Mums den er SÅ lækker. Jeg har bruge nelli Delli mørk sukkerfri chokolade.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 06, 2015 at 6:55 pm

      Det lyder bare rigtig lækkert! :-) Er så glad for at du kunne bruge opskriften.

      Svar
  31. Carina skriver

    juli 22, 2015 at 1:07 am

    En helt fantastisk lækker kage som smager af mere og ingen fatter, at der ikke er brugt sukker, mel og smør! Jeg brugt 85% mørk chokolade. Mums!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 22, 2015 at 8:21 pm

      Skønt at høre! :-)

      Svar
  32. Maria Elisabeth skriver

    juli 06, 2015 at 1:41 pm

    Super nem at lave - den står i ovnen nu og bager. Kan næsten ikke vente med at skulle smage 😃

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 07, 2015 at 9:18 pm

      Håber den blev rigtig god! :-)

      Svar
  33. Michele skriver

    juni 08, 2015 at 7:04 am

    man kan bruge raw kakaopulver

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 08, 2015 at 7:05 pm

      Det vil jeg tro man kan.

      Svar
  34. Anne Louise skriver

    maj 30, 2015 at 10:13 am

    Jeg bagte den til mine kollegaer, tilføjede en ekstra banan, et par ekstra dadler og et ekstra æg + chiafrø og en ekstra dl. mælk. Den kom i køleren natten over og var SÅ god! Den fik mange komplimenter fra pædagog-kollegaerne (som har smagt meget forskelligt kage ;-) en god kop kaffe klæder den ualmindeligt godt. Så den skal jeg helt sikkert lave igen. Tusind tak for en fantastisk god opskrift :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 31, 2015 at 5:57 pm

      Hvor lyder det bare super godt! Er så glad for du kunne bruge den :-)

      Svar
  35. Susanne skriver

    maj 01, 2015 at 1:07 pm

    Den ser lækker ud 😉 men der er 400 kcal i et stykke og jeg må kun spise Ca 1100 kcal på en hel dag så alt for meget fed i så skal man være på kuren lchf og den er ikke sund at være på

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 03, 2015 at 11:06 am

      Det er klart at man stadig skal spise kagen i små portioner. Men den er ikke fyldt med smør og sukker og er på den måde meget bedre for din krop.

      Svar
  36. Cæcilie skriver

    april 26, 2015 at 5:05 pm

    Hej
    Ved du hvordan energifordelingen er i denne kage, da jeg leder efter en kage med lavt kalorieindhold?

    Hilsen Cæcilie

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 27, 2015 at 7:57 pm

      Hej Cæcilie
      Nej, det gør jeg desværre ikke lige. Men du burde kunne regne du ud på denne side: http://www.puregreenshop.dk/naeringsindhold
      Hilsen Louise

      Svar
  37. Tina Bynk skriver

    april 22, 2015 at 11:21 am

    Hej
    Tænker om ikke man kan bruge færdig malet mandelmel ?

    Vil prøve den i dag. ;-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 22, 2015 at 8:08 pm

      Hej Tina
      Det er jeg helt sikker på du sagtens kan :-)

      Svar
  38. Nanna skriver

    marts 25, 2015 at 9:41 am

    Hej :) den ser lækker ud! Tror du man kan erstatte mælken med kokosmælk i stedet ?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 26, 2015 at 2:53 pm

      Hej Nanna

      Det tror jeg sagtens du kan. Der skal muligvis en smule mere i, da kokosmælken jo er lidt tykkere end mælken.

      Svar
  39. Danielle skriver

    marts 22, 2015 at 7:01 pm

    Fantastisk god kage, og meget nem at lave

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 23, 2015 at 10:11 pm

      Dejligt at høre. Jeg er også helt vild med den :-)

      Svar
  40. Camilla Stephansen skriver

    februar 06, 2015 at 2:06 pm

    Hej Louise.
    Kan kagen fryses ned?:-) og den ser rigtig lækker ud!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 07, 2015 at 6:01 pm

      Hej Camilla
      Jeg har ikke selv prøvet at fryse den ned, men det tror jeg nu sagtens at den kan.

      Svar
  41. Christine skriver

    februar 06, 2015 at 1:14 pm

    Hejsa! Jeg vil prøve at bage denne lækre sag. Men kom til at tænke på, om man kan bruge andet end kokosolie, hvis man ikke lige har det?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 07, 2015 at 6:04 pm

      Hej Christine
      Du kan sagtens bruge en helt almindelig olie istedet for. F.eks. solsikkeolie eller en anden olie du lige har derhjemme.

      Svar
  42. A+K/VenterPaaVin skriver

    september 22, 2014 at 9:09 pm

    Den ser pragtfuld ud - engang flødeost topping m. espresso ville sikkert være godt derpå.

    - Anne

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 22, 2014 at 9:20 pm

      Tak Anne. Ja, det lyder da slet ikke dårligt!

      Svar
  43. Christine Bonde skriver

    september 14, 2014 at 7:30 pm

    Hvor finder du 70% chokolade uden sukker? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 16, 2014 at 10:19 pm

      Hej Christine
      Der fik du mig :-) Jeg har ikke brugt sukkerfri chokolade, så her er der selvfølgelig noget sukker i kagen. Men ellers går det nok også med en sukkerfri chokolade på 55 %. Det skulle være til at finde.
      Hilsen Louise

      Svar
      • Jonas skriver

        maj 25, 2015 at 12:14 am

        Jo højere % på chokoladen er, jo mindre sukker er der i, har lavet en kage som denne bare med 85% chokolade og det går lige an ;)

        Svar
        • Louise Dam skriver

          maj 25, 2015 at 4:23 pm

          Det er nemlig rigtigt, så det er med at gå efter en chokolade med en høj procent.

          Svar
  44. Kim skriver

    september 13, 2014 at 11:30 pm

    Wau, den ser virkelig lækker ud. Den må prøves! :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 14, 2014 at 1:04 am

      Mange tak! Du må helt sikkert få den afprøvet :-)

      Svar
  45. Anna skriver

    september 13, 2014 at 5:39 pm

    Den ser simpelthen så lækker ud Louise! Guf! ;)
    - Anna
    anna-mad.dk

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 13, 2014 at 6:18 pm

      Tak Anna, den smager også helt fantastisk! :-)

      Svar
4.14 from 96 votes (95 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.