• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Sund rabarbertrifli

    Udgivet: aug 10, 2015 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ffd b

    Rabarber er en skøn skøn grøntsag, som gør sig virkelig godt i desserter. Jeg har forsøgt at lave en lidt sundere dessert med rabarber. Så jeg har lavet en rabarberkompot og lagt den i lag med lidt naturel yoghurt og min crunchy bananmüsli. Man kan eventuelt bruge sødemiddel i rabarberkompotten i stedet for sukker, hvis man vil skære ned på kalorierne i desserten.

    Hvis du er interesseret i andre opskrifter, hvor der skal bruges rabarber, så finder du alle mine rabarberopskrifter her.

    ikon piskeris Chestnut

    Sund rabarbertrifli

    1 glas
    Holdbarhed: 1 dag
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 10 min
    Samlet tid 10 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 75 g naturel yoghurt
    • 100 g rabarberkompot
    • 20 g bananmüsli eller anden müsli

    Sådan gør du
     

    • Start med at lave rabarberkompotten efter denne opskrift og bananmüsli efter denne opskrift.
    • Læg ½ del af rabarberkompotten i et glas. Drys med halvdelen af bananmüslien (eller en anden müsli) og afslut med halvdelen af yoghurten. Gentag dette og pynt med resten af müslien på toppen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 glas | Kalorier: 160 kcal | Kulhydrater: 21 g | Protein: 6 g | Fedt: 6 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Sund rabarbertrifli (2)
    Sund rabarbertrifli (3)
    Sund rabarbertrifli (7)
    Sund rabarbertrifli (8)

     

    Skrevet af: Louise DamRabarberKategori: Buffet, Desserter i glas, Morgenmad & Brunch, Søde sager, Sunde søde sager

    Følg mig på Instagram
    « Dild dip
    Amerikanske buttermilk biscuits »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Mathilde

      august 12, 2015 at 9:58 am

      Dejligt med et sundere alternativ. Mon ikke man også kan bruge skyr med vanilje for at gøre den endnu sødere? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        august 12, 2015 at 10:31 am

        Hej Mathilde
        Jo, det tror jeg sagtens du kan. Men så ville jeg nok ikke gøre rabarberkompotten helt ligeså sød.

        Svar
    2. Kamilla Haaland

      august 11, 2015 at 8:28 am

      så veldig godt ut :)

      Svar
      • Louise Dam

        august 11, 2015 at 9:27 am

        Den smagte også dejligt :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her