
Rabarber er en skøn skøn grøntsag, som gør sig virkelig godt i desserter. Jeg har forsøgt at lave en lidt sundere dessert med rabarber. Så jeg har lavet en rabarberkompot og lagt den i lag med lidt naturel yoghurt og min crunchy bananmüsli. Man kan eventuelt bruge sødemiddel i rabarberkompotten i stedet for sukker, hvis man vil skære ned på kalorierne i desserten.
Hvis du er interesseret i andre opskrifter, hvor der skal bruges rabarber, så finder du alle mine rabarberopskrifter her.
Sund rabarbertrifli
Ingredienser
- 75 g naturel yoghurt
- 100 g rabarberkompot
- 20 g bananmüsli eller anden müsli
Sådan gør du
- Start med at lave rabarberkompotten efter denne opskrift og bananmüsli efter denne opskrift.
- Læg ½ del af rabarberkompotten i et glas. Drys med halvdelen af bananmüslien (eller en anden müsli) og afslut med halvdelen af yoghurten. Gentag dette og pynt med resten af müslien på toppen.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamRabarberKategori: Buffet, Desserter i glas, Morgenmad & Brunch, Søde sager, Sunde søde sager
Mathilde
Dejligt med et sundere alternativ. Mon ikke man også kan bruge skyr med vanilje for at gøre den endnu sødere? :-)
Louise Dam
Hej Mathilde
Jo, det tror jeg sagtens du kan. Men så ville jeg nok ikke gøre rabarberkompotten helt ligeså sød.
Kamilla Haaland
så veldig godt ut :)
Louise Dam
Den smagte også dejligt :-)