Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Sund rabarbertrifli

Udgivet: 10. aug 2015 · Opdateret: 22. jun 2021

 
ffd b

Rabarber er en skøn skøn grøntsag, som gør sig virkelig godt i desserter. Jeg har forsøgt at lave en lidt sundere dessert med rabarber. Så jeg har lavet en rabarberkompot og lagt den i lag med lidt naturel yoghurt og min crunchy bananmüsli. Man kan eventuelt bruge sødemiddel i rabarberkompotten i stedet for sukker, hvis man vil skære ned på kalorierne i desserten.

Hvis du er interesseret i andre opskrifter, hvor der skal bruges rabarber, så finder du alle mine rabarberopskrifter her.

piskeris Grullo

Sund rabarbertrifli

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 1 glas
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 75 g naturel yoghurt
  • 100 g rabarberkompot
  • 20 g bananmüsli, eller anden müsli

Sådan gør du
 

  • Start med at lave rabarberkompotten efter denne opskrift og bananmüsli efter denne opskrift.
  • Læg ½ del af rabarberkompotten i et glas. Drys med halvdelen af bananmüslien (eller en anden müsli) og afslut med halvdelen af yoghurten. Gentag dette og pynt med resten af müslien på toppen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 glas | Kalorier: 160 kcal | Kulhydrater: 21 g | Protein: 6 g | Fedt: 6 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Sund rabarbertrifli (2)
Sund rabarbertrifli (3)
Sund rabarbertrifli (7)
Sund rabarbertrifli (8)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Mathilde skriver

    august 12, 2015 at 9:58 am

    Dejligt med et sundere alternativ. Mon ikke man også kan bruge skyr med vanilje for at gøre den endnu sødere? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 12, 2015 at 10:31 am

      Hej Mathilde
      Jo, det tror jeg sagtens du kan. Men så ville jeg nok ikke gøre rabarberkompotten helt ligeså sød.

      Svar
  2. Kamilla Haaland skriver

    august 11, 2015 at 8:28 am

    så veldig godt ut :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 11, 2015 at 9:27 am

      Den smagte også dejligt :-)

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.