• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

    Amerikanske buttermilk biscuits

    Udgivet: aug 12, 2015 · Opdateret: apr 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ffdd b

    For noget tid siden lavede jeg nogle lækre hjemmelavede Egg McMuffins, hvor jeg brugte hjemmelavede English Muffins. De smager bare så godt! Men afhængig af hvor i verden du bestiller en Egg McMuffin på McDonalds, så er bollen ikke altid en English Muffin. I USA er bollen der bliver brugt nemlig buttermilk biscuits. Det er boller som er meget sprøde og får nogle lækre lag eller flager. Bollerne skal ikke hæve, da de bliver bagt med bagepulver og ikke gær. For at få flere lag i bollen folder man den undervejs og dejen skal ikke æltes igennem som en normal bolledej.

    ikon piskeris Chestnut

    Amerikanske buttermilk biscuits

    14 stk.
    Forb. tid 40 min
    Samlet tid 40 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 500 g hvedemel
    • 2 tsk salt
    • 6 tsk bagepulver
    • 115 g koldt smør
    • 3 dl kærnemælk

    Sådan gør du
     

    • Skær det kolde smør ud i tynde skiver/flager og sæt det på køl til det igen er helt koldt.
    • Imens smørret er på køl blander du hvedemel, salt og bagepulver sammen i en skål.
    • Tag smørret ud af køleskabet og bland det med melblandingen i skålen.
    • Med fingerspidserne maser du smørret let ned i melet indtil alt smørret er dækket med mel. Så tager du et stykke smør ad gangen og hurtigt gnider du hvert et stykke smør imellem dine fingere et stykke ad gangen. Bliv ved indtil alt smørret er blevet gnedet til mindre ujævne stykker som er på størrelse med en ært.
    • Hæld kærnemælken i skålen og brug en grydeske eller lignende til at samle dejen med det. Tag en klump dej op og pres den sammen. Hvis den bliver sammen er der nok kærnemælk i, hvis ikke skal du tilsætte en smule mere.
    • Hæld lidt hvedemel ud på et rent bord. Hæld dejen ud på melet.
    • Forsigtigt samler du dejen til et rektangel som er cirka 5 cm tyk.
    • Nu skal vi have lavet de fine lag i bollen. Det gøres ved at folde dejen. Start med at folde venstre side over mod højre, ligesom du ville lukke en bog. Form så forsigtigt igen dejen til et rektangel på 5 cm. Nu tager du så den nederste del af dejen og folder op mod toppen. Form igen dejen til et rektangel. Fortsæt med at gøre dette nogle gange. Altså fold fra venstre mod højre, form et rektangel, fold fra bund mod top, form et rektangel. Hver gang du gør dette skulle dejen gerne begynde at holde bedre og bedre sammen.
    • Nu skal dejen rulles ud. Brug en kagerulle og rul dejen forsigtigt ud i en tykkelse på omkring 2,5 cm.
    • Find en rund form, som gerne har lidt skarpe kanter og er cirka 7-8 cm i diameter.
    • Stik nu fine runde boller ud af dejen. Tryk formen ned i dejen og lad være med at mase og skrue formen rundt. Bare lige ned og op. Hvis du ikke har en rund form så brug en skarp kniv til at skære cirkler i dejen.
    • Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og pensl dem eventuelt med lidt kærnemælk.
    • Bag dem ved 220 grader i cirka 10-12 minutter eller til de er gyldne. Lad dem køle et par minutter før der spises af dem.
    • Når du skal dele bollen tage du blot og deler den med hænderne ved et af lagene. (se billede)

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 203 kcal | Kulhydrater: 29 g | Protein: 4 g | Fedt: 8 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits
    Amerikanske Buttermilk Biscuits

     

    Skrevet af: Louise DamHvedemel, Kærnemælk, SmørKategori: Brød, Morgenmad & Brunch

    Følg mig på Instagram
    « Sund rabarbertrifli
    Frosne bananbidder med chokolade »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her