Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Bananasplit

Udgivet: 27. feb 2011 · Opdateret: 9. maj 2021

 
Bananasplit

Så længe jeg kan huske har jeg elsket bananasplit. Det er en virkelig nem dessert, og så tror jeg de fleste folk kan lide sådan en lækker bananasplit. Både børn og voksne.

piskeris Grullo

Bananasplit

3.84 fra 12 stemmer
Justér antalJustér antal: 8 personer
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 8 Bananer
  • 1 liter chokoladeis
  • 1 liter vaniljeis
  • Chokoladesauce
  • En håndfuld hakkede hasselnødder
  • ¼ liter piskefløde

Sådan gør du
 

  • Pisk fløden til flødeskum. Halver bananen og læg begge halvdele ved siden af hinanden, læg en kugle vaniljeis og en kugle chokoladeis på midten af bananen. Top med lidt flødeskum og pynt med hakkede hasselnødder og chokoladesauce. Jeg brugte bare en færdig sauce, men det bliver selvfølgelig endnu bedre hvis man selv laver den :-)
  • Det er en rigtig god dessert, og så kan den laves forholdsvis hurtigt.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1105 kcal | Kulhydrater: 133 g | Protein: 11 g | Fedt: 68 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kommentarer

  1. Heinz SCHERERS skriver

    august 19, 2017 at 10:03 am

    Et lille spørgsmål: Kan Bananasplit fryses inden brugen? Jeg skal have 20 gæster, og vil gerne servere Bananasplit. Kan jeg lave den om formiddagen, fryse den ned, og bruge om aftenen?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 22, 2017 at 11:29 am

      Jeg tror ikke du skal fryse bananen. Den skal du nok ligge på lige inden servering. Men du kan godt ligge isen i kugler på tallerkner og lave chokoladesaucen på forhånd. Så skal den blot lunes.

      Svar
3.84 from 12 votes (12 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.