• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Bananasplit

    Udgivet: feb 27, 2011 · Opdateret: maj 9, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    Bananasplit

    Så længe jeg kan huske har jeg elsket bananasplit. Det er en virkelig nem dessert, og så tror jeg de fleste folk kan lide sådan en lækker bananasplit. Både børn og voksne.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Bananasplit

    Opskrift af Louise Dam
    8 personer
    Holdbarhed: 1 dag
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 20 minutter min
    Samlet tid 20 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 8 Bananer
    • 1 liter chokoladeis
    • 1 liter vaniljeis
    • Chokoladesauce
    • En håndfuld hakkede hasselnødder
    • ¼ liter piskefløde

    Sådan gør du
     

    • Pisk fløden til flødeskum. Halver bananen og læg begge halvdele ved siden af hinanden, læg en kugle vaniljeis og en kugle chokoladeis på midten af bananen. Top med lidt flødeskum og pynt med hakkede hasselnødder og chokoladesauce. Jeg brugte bare en færdig sauce, men det bliver selvfølgelig endnu bedre hvis man selv laver den :-)
    • Det er en rigtig god dessert, og så kan den laves forholdsvis hurtigt.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 1105 kcal | Kulhydrater: 133 g | Protein: 11 g | Fedt: 68 g
    Bedøm denne opskrift:
    3.7 fra 11 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Følg mig på Instagram
    « Fastelavnsboller
    Jambalaya - skøn risret »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Heinz SCHERERS

      august 19, 2017 at 10:03 am

      Et lille spørgsmål: Kan Bananasplit fryses inden brugen? Jeg skal have 20 gæster, og vil gerne servere Bananasplit. Kan jeg lave den om formiddagen, fryse den ned, og bruge om aftenen?

      Svar
      • Louise Dam

        august 22, 2017 at 11:29 am

        Jeg tror ikke du skal fryse bananen. Den skal du nok ligge på lige inden servering. Men du kan godt ligge isen i kugler på tallerkner og lave chokoladesaucen på forhånd. Så skal den blot lunes.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788