Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde

 
bfb b

Farserede porrer. Det er da bare rigtig mormormad. Det er ret nemt at lave, og så smager det bare godt - og måske minder det dig også om din mormors madlavning? Farserede porrer er en lidt overset ret, som helt sikkert bør få en plads på spisebordet. Her har jeg serveret de farserede porrer sammen med nogle ovnbagte kartofler.

ikon piskeris Chestnut

Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde

4 personer
Forb. tid 1 t 30 min
Samlet tid 1 t 30 min

Ingredienser

  • 3-4 porrer
  • 500 g hakket kalv/svin
  • 1-2 revet/blendet løg
  • 1 æg
  • 1 dl havregryn/rasp eller 100 gram mel
  • 1 tsk salt
  • ¼ tsk peber
  • ca. 1 dl mælk

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne undtagen porrerne sammen til en fars.
  • Sæt farsen i køleskabet i cirka 1 time.
  • Rens porrerne og skær dem i cirka 6 cm lange stykker.
  • Kog dem møre i let saltet vand i cirka 5 minutter.
  • Lad porrerne dryppe godt af i en si, de skal være tørre, ellers hænger farsen ikke ved.
  • Drys et lag rasp på et stykke bagepapir. Bred en skefuld fars ud på papiret og læg porren ovenpå. Saml farsen om porren og vend rullen i rasp.
  • Brun rullerne på en pande i fedtstof i cirka 2 minutter på hver side. Dæmp varmen og steg i cirka 5 minutter på hver side til de er gennemstegte.

Dine egne noter

Noter

Opskriften er en blanding af disse to: Grillguru og Vi Skal Spise

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 510 kcal | Kulhydrater: 29 g | Protein: 28 g | Fedt: 31 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Farserede porrer med ovnstegte kartofler
Farserede porrer med ovnstegte kartofler
Farserede porrer med ovnstegte kartofler
Farserede porrer med ovnstegte kartofler
Farserede porrer med ovnstegte kartofler
Farserede porrer med ovnstegte kartofler
Farserede porrer med ovnstegte kartofler
Farserede porrer med ovnstegte kartofler

 

Skrevet af: Louise DamÆg, Hakket svinekød, Løg, PorrerKategori: Aftensmad, Dansk mad, Svinekød

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften