• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Dansk mad

    Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde

    Udgivet: nov 4, 2011 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    bfb b

    Farserede porrer. Det er da bare rigtig mormormad. Det er ret nemt at lave, og så smager det bare godt - og måske minder det dig også om din mormors madlavning? Farserede porrer er en lidt overset ret, som helt sikkert bør få en plads på spisebordet. Her har jeg serveret de farserede porrer sammen med nogle ovnbagte kartofler.

    ikon piskeris Chestnut

    Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde

    4 personer
    Forb. tid 1 t 30 min
    Samlet tid 1 t 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 3-4 porrer
    • 500 g hakket kalv/svin
    • 1-2 revet/blendet løg
    • 1 æg
    • 1 dl havregryn/rasp eller 100 gram mel
    • 1 tsk salt
    • ¼ tsk peber
    • ca. 1 dl mælk

    Sådan gør du
     

    • Bland alle ingredienserne undtagen porrerne sammen til en fars.
    • Sæt farsen i køleskabet i cirka 1 time.
    • Rens porrerne og skær dem i cirka 6 cm lange stykker.
    • Kog dem møre i let saltet vand i cirka 5 minutter.
    • Lad porrerne dryppe godt af i en si, de skal være tørre, ellers hænger farsen ikke ved.
    • Drys et lag rasp på et stykke bagepapir. Bred en skefuld fars ud på papiret og læg porren ovenpå. Saml farsen om porren og vend rullen i rasp.
    • Brun rullerne på en pande i fedtstof i cirka 2 minutter på hver side. Dæmp varmen og steg i cirka 5 minutter på hver side til de er gennemstegte.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er en blanding af disse to: Grillguru og Vi Skal Spise

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 510 kcal | Kulhydrater: 29 g | Protein: 28 g | Fedt: 31 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Farserede porrer med ovnstegte kartofler
    Farserede porrer med ovnstegte kartofler
    Farserede porrer med ovnstegte kartofler
    Farserede porrer med ovnstegte kartofler
    Farserede porrer med ovnstegte kartofler
    Farserede porrer med ovnstegte kartofler
    Farserede porrer med ovnstegte kartofler
    Farserede porrer med ovnstegte kartofler

     

    Skrevet af: Louise DamÆg, Hakket svinekød, Løg, PorrerKategori: Aftensmad, Dansk mad, Svinekød

    Følg mig på Instagram
    « Broccolisalat
    Handies med skinke og ost - perfekte til madpakken »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Anders Nielsen

      marts 19, 2012 at 9:41 pm

      Hej igen, fik lavet retten til svigerforældrene. (De overlevede! :-) Første gang jeg laver denne ret og ikke mindst sidste gang. Fik fin tilbagemelding. Det smagte rigtig godt. (Svigermor er ferm til at lave mad!) Tak for deling af din opskrift. Stor hilsen Anders

      Svar
      • Louise Dam

        april 04, 2012 at 11:29 pm

        Dejligt at høre. Håber du kan finde andre opskrifter på bloggen som du kan imponere svigermor med :-)

        Svar
    2. Anders

      marts 01, 2012 at 7:19 pm

      Lækkert indbydende ret! Har sat mig for, at den vil jeg lave næste gang. Har lige købt ind til tomatsuppe. Skal prøve den opskrift fundet her på sitet. Synes suppen er så lækker og enkelt ud!...Stor hilsen Anders
      ps. Iler videre på din madblog :-)

      Svar
      • Louise Dam

        marts 08, 2012 at 1:48 pm

        Tak skal du have Anders. Håber det bliver godt ;-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her