
Hvid og mørk chokolademousse
6 personer
Forberedelsestid: 1 time
Samlet tid: 5 timer
Ingredienser
75 g hvid chokolade
3 æggehvider
3 spsk sukker
3 ½ dl piskefløde
75 g mørk chokolade
Pistaciekerner til pynt
Hvid chokolademousse
1. Smelt den hvide chokolade over vandbad.
2. Pisk æggehvider og sukker til en sej marengs.
3. Pisk fløden til et let skum.
4. Kom cirka 1 dl marengsskum og 1 dl flødeskum i en skål og vend den hvide chokolade heri.
5. Vend derefter cirka 3 dl flødeskum i.
Mørk chokolademousse
6. Smelt den mørke chokoladeover vandbad.
7. Vend chokoladen i resten af marengsskummet og vend derefter de sidste cirka 3 dl flødeskum i.
Servering
8. Fordel den hvide chokolademousse i 6 små glas.
9. Kom derefter den mørke mousse ovenpå.
10. Stil glassene tildækkede i køleskabet i mindst 4 timer.
11. Inden servering pyntes der med hakkede pistaciekerner.
Opskriften er fundet hos Arla.dk.














Skrevet af: Louise DamChokoladeKategori: Dessert, Desserter, kager og andre søde sager, Is og andre desserter
Hvor er disse dessertglas købt? :-)
Hej Pernille
De er desværre fra en genbrugsbutik, så kan ikke helt hjælpe dig med hvor du får fat i dem henne. Men mon ikke Ikea kunne have noget lignende?