Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Frikadelle opskrifter

Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg

Udgivet: 2. maj 2011 · Opdateret: 10. jan 2024

 
kyllingefrikadeller

Kylling er magert kød og det er derfor sundt at spise. Her kommer jeg med et forslag til hvad du kan bruge hakket kylling til. Her har jeg nemlig lavet nogle super lækre og sunde kyllingefrikadeller med revet gulerod og forårsløg i. Prøv også mine helt klassiske små søde kyllingedeller på spyd.

piskeris Grullo

Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg

3.34 fra 6 stemmer
Justér antalJustér antal: 20 stk.
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 450 g hakket kylling
  • 1 æg
  • 3 forårsløg, hakket
  • 2 små gulerødder, fintrevet
  • 2 spsk (reklamelink)hvedemel
  • 1 lille håndfuld havregryn
  • 1 dl mælk
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet fars og stil gerne farsen på køl i cirka 30 minutter.
  • Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i lidt olie.
  • Vend frikadellerne jævnligt.
  • Jeg servede frikadellerne med en salat af forårsløg, sukkerærter, peberfrugt, champignon, tomat og agurk.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 75 kcal | Kulhydrater: 4 g | Protein: 5 g | Fedt: 4 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 Opskrift på hjemmelavede kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
 Opskrift på hjemmelavede kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
 Opskrift på hjemmelavede kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
 Opskrift på hjemmelavede kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
 Opskrift på hjemmelavede kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

 

Kommentarer

  1. Rosa skriver

    februar 26, 2019 at 7:50 pm

    Hvor meget salt og peber kom du ca i?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 28, 2019 at 11:24 am

      Hej Rosa
      Jeg bruger bare min salt/peber kværn, så jeg har ikke målt det af. Men vil tro det svarer cirka til 1 tsk salt og 1/2 tsk peber. Ellers kan du prøve med lidt mindre og derefter stege en lille frikadelle først og smage på den. Så kan du altid tilsætte mere krydderi, hvis det ikke passer.
      Hilsen Louise

      Svar
  2. Rikke wiene skriver

    januar 18, 2019 at 6:36 pm

    Jeg har lige lavet disse kyllingefrikadeller og de er bare super lækre. Nem opskrift. Bruger tit dine opskrifter også til at få gode ideer.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 28, 2019 at 12:39 pm

      Hej Rikke
      Hvor er det bare skønt at høre! :-)

      Svar
  3. Kanta skriver

    maj 10, 2018 at 8:48 pm

    Jeg har lavet dissse kylling frikadeller mange gange og de er gode hver gang, jeg har tænkte mig at servere det med kartoffel salat og grøn salat nu på søndag . . tak for god opskrift

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 14, 2018 at 10:07 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  4. Palle skriver

    september 01, 2017 at 11:38 am

    Det var noget som smagte rigtig godt, tak
    Anden gang jeg lavede dem brugte jeg selleri salt det syntes jeg gav en bedre smag da selleri salt er godt til kylling og kalkun

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 05, 2017 at 4:29 pm

      Dejligt at høre Palle :-)

      Svar
  5. Louise skriver

    maj 03, 2011 at 5:07 pm

    Tak :-)

    Svar
  6. Kim skriver

    maj 02, 2011 at 9:20 pm

    Det ser ellers lækkert ud. vh Kim

    Svar
3.34 from 6 votes (6 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.