De smager super godt og kan serveres sammen med f.eks. en salat og et hjemmebagt brød. Frikadellerne er nemme at lave, og hvis der er rester tilbage er de helt fantastiske på madpakken dagen efter.
Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
20 stk.
Forberedelsestid: 30 minutter
Samlet tid: 1 time
Ingredienser
450 g hakket kylling
1 æg
3 forårsløg, hakket
2 små gulerødder, fintrevet
2 spsk mel
1 lille håndfuld havregryn
1 dl mælk
Salt og peber
1. Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet fars og stil gerne farsen på køl i cirka 30 minutter.
2. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i lidt olie.
3. Vend frikadellerne jævnligt.
4. Jeg servede frikadellerne med en salat af forårsløg, sukkerærter, peberfrugt, champignon, tomat og agurk.
Skrevet af: Louise DamÆg, Forårsløg, Gulerødder, Hakket kylling, Kylling, MælkKategori: Aftensmad, Fjerkræ
Hvor meget salt og peber kom du ca i?
Hej Rosa
Jeg bruger bare min salt/peber kværn, så jeg har ikke målt det af. Men vil tro det svarer cirka til 1 tsk salt og 1/2 tsk peber. Ellers kan du prøve med lidt mindre og derefter stege en lille frikadelle først og smage på den. Så kan du altid tilsætte mere krydderi, hvis det ikke passer.
Hilsen Louise
Jeg har lige lavet disse kyllingefrikadeller og de er bare super lækre. Nem opskrift. Bruger tit dine opskrifter også til at få gode ideer.
Hej Rikke
Hvor er det bare skønt at høre! :-)
Jeg har lavet dissse kylling frikadeller mange gange og de er gode hver gang, jeg har tænkte mig at servere det med kartoffel salat og grøn salat nu på søndag . . tak for god opskrift
Dejligt at høre :-)
Det var noget som smagte rigtig godt, tak
Anden gang jeg lavede dem brugte jeg selleri salt det syntes jeg gav en bedre smag da selleri salt er godt til kylling og kalkun
Dejligt at høre Palle :-)
Tak :-)
Det ser ellers lækkert ud. vh Kim