
Kylling er magert kød og det er derfor sundt at spise. Her kommer jeg med et forslag til hvad du kan bruge hakket kylling til. Her har jeg nemlig lavet nogle super lækre og sunde kyllingefrikadeller med revet gulerod og forårsløg i.
Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
Ingredienser
- 450 g hakket kylling
- 1 æg
- 3 forårsløg hakket
- 2 små gulerødder fintrevet
- 2 spsk hvedemel
- 1 lille håndfuld havregryn
- 1 dl mælk
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet fars og stil gerne farsen på køl i cirka 30 minutter.
- Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i lidt olie.
- Vend frikadellerne jævnligt.
- Jeg servede frikadellerne med en salat af forårsløg, sukkerærter, peberfrugt, champignon, tomat og agurk.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamÆg, Forårsløg, Gulerødder, Hakket kylling, Kylling, MælkKategori: Aftensmad, Buffet, Fjerkræ, Frikadeller
Rosa
Hvor meget salt og peber kom du ca i?
Louise Dam
Hej Rosa
Jeg bruger bare min salt/peber kværn, så jeg har ikke målt det af. Men vil tro det svarer cirka til 1 tsk salt og 1/2 tsk peber. Ellers kan du prøve med lidt mindre og derefter stege en lille frikadelle først og smage på den. Så kan du altid tilsætte mere krydderi, hvis det ikke passer.
Hilsen Louise
Rikke wiene
Jeg har lige lavet disse kyllingefrikadeller og de er bare super lækre. Nem opskrift. Bruger tit dine opskrifter også til at få gode ideer.
Louise Dam
Hej Rikke
Hvor er det bare skønt at høre! :-)
Kanta
Jeg har lavet dissse kylling frikadeller mange gange og de er gode hver gang, jeg har tænkte mig at servere det med kartoffel salat og grøn salat nu på søndag . . tak for god opskrift
Louise Dam
Dejligt at høre :-)
Palle
Det var noget som smagte rigtig godt, tak
Anden gang jeg lavede dem brugte jeg selleri salt det syntes jeg gav en bedre smag da selleri salt er godt til kylling og kalkun
Louise Dam
Dejligt at høre Palle :-)
Louise
Tak :-)
Kim
Det ser ellers lækkert ud. vh Kim