
Kylling er magert kød og det er derfor sundt at spise. Her kommer jeg med et forslag til hvad du kan bruge hakket kylling til. Her har jeg nemlig lavet nogle super lækre og sunde kyllingefrikadeller med revet gulerod og forårsløg i. Prøv også mine helt klassiske små søde kyllingedeller på spyd.
Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
Justér antal20 stk.
Ingredienser
- 450 g hakket kylling
- 1 æg
- 3 forårsløg, hakket
- 2 små gulerødder, fintrevet
- 2 spsk (reklamelink)hvedemel
- 1 lille håndfuld havregryn
- 1 dl mælk
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet fars og stil gerne farsen på køl i cirka 30 minutter.
- Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i lidt olie.
- Vend frikadellerne jævnligt.
- Jeg servede frikadellerne med en salat af forårsløg, sukkerærter, peberfrugt, champignon, tomat og agurk.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 75 kcal | Kulhydrater: 4 g | Protein: 5 g | Fedt: 4 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Rosa skriver
Hvor meget salt og peber kom du ca i?
Louise Dam skriver
Hej Rosa
Jeg bruger bare min salt/peber kværn, så jeg har ikke målt det af. Men vil tro det svarer cirka til 1 tsk salt og 1/2 tsk peber. Ellers kan du prøve med lidt mindre og derefter stege en lille frikadelle først og smage på den. Så kan du altid tilsætte mere krydderi, hvis det ikke passer.
Hilsen Louise
Rikke wiene skriver
Jeg har lige lavet disse kyllingefrikadeller og de er bare super lækre. Nem opskrift. Bruger tit dine opskrifter også til at få gode ideer.
Louise Dam skriver
Hej Rikke
Hvor er det bare skønt at høre! :-)
Kanta skriver
Jeg har lavet dissse kylling frikadeller mange gange og de er gode hver gang, jeg har tænkte mig at servere det med kartoffel salat og grøn salat nu på søndag . . tak for god opskrift
Louise Dam skriver
Dejligt at høre :-)
Palle skriver
Det var noget som smagte rigtig godt, tak
Anden gang jeg lavede dem brugte jeg selleri salt det syntes jeg gav en bedre smag da selleri salt er godt til kylling og kalkun
Louise Dam skriver
Dejligt at høre Palle :-)
Louise skriver
Tak :-)
Kim skriver
Det ser ellers lækkert ud. vh Kim