
Årets påskefrokost bestod af hjemmelavet sushi til forret, lammekølle til hovedret og chokolade-pavlova til dessert.
Lammekølle med kartofler, foccacia og tabouleh-salat
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplanIngredienser
- 1 lammekølle
- 8 fed hvidløg finthakket
- Revet citronskal fra ½ citron øko
- 5 tsk tørret rosmarin
- 5 tsk olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Lav en marinade af finthakket hvidløg, revet citronskal, rosmarin og olivenolie. Læg lammekøllen i et ovnfast fad og rids den. Læg marinaden på lammekøllen og pres det godt ned i den. Stil fadet i ovnen ved 190 grader i ca. 1 ½ time eller til den har en temperatur på 62 grader. Tag fadet ud og lad lammet hvile i ca. 10 min.
- Mens lammet hviler kan du lave en sauce af kødsaften. Du sier kødsaften ned i en gryde og koger det op. Tilsæt lidt sovsekulør, fløde, sukker og salt og lad saucen koge op.
- Jeg havde lavet babykartofler i ovnen med lidt olivenolie og havsalt, og de fik lige så lang tid som lammet. Jeg dryssede med lidt hakket persille inden serveringen.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person
| Kalorier: 316 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 42 g | Fedt: 15 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise
Mange tak. Og det var endda min lammedebut :-)Det kan vist godt laves igen en anden gang.
Newyorkerbyheart
Ej, hvor ser det altså lækkert ud :-)
Mange hilsner
Birthe
Malou Klidmoster
Uhm, labert påskelam :-)