Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Nougatbrownie med valnødder

Udgivet: 23. jun 2015 · Opdateret: 30. apr 2021

 
cbc b

Brownie er nok en af mine yndlingskager. Den intense chokolade/kakaosmag og den lækre bløde og saftlige konsistens er bare helt perfekt. Her har jeg opskriften på en ultimativ brownie. Jeg lå inde med lidt blød nougat der snart udløb og jeg skulle derfor finde på noget at bruge det til. Det blev derfor til denne vildt lækre nougatbrownie med valnødder. Den er virkelig snasket og svampet - lige som en god brownie skal være. Hvis man ikke er vild med valnødder kan disse nemt udskiftes med andre nødder. Hasselnødder ville også være rigtig lækkert i brownien.

piskeris Grullo

Nougatbrownie med valnødder

4.75 fra 4 stemmer
Justér antalJustér antal: 20 stk.
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 400 g nougat
  • 5 æg
  • 250 g sukker
  • 200 g (reklamelink)hvedemel
  • 100 g (reklamelink)kakaopulver
  • ½ tsk salt
  • 3 tsk (reklamelink)vaniljesukker
  • 150 g hakkede valnødder

Sådan gør du
 

  • Smelt smør og 300 g nougat i en lille gryde.
  • I en skål piskes æg og sukker lyst og luftigt.
  • Bland det smeltede smør og nougat i æg og sukkerblandingen.
  • Bland mel, kakaopulver, vaniljesukker og salt sammen i en anden skål.
  • Bland herefter alle de tørre ingredienser i de våde ingredienser.
  • Beklæd en bageform på cirka 24x32 cm med bagepapir.
  • Fordel dejen i formen.
  • Skær de sidste 100 g nougat i mindre stykker og fordel dem i dejen.
  • Bag kagen i ovnen ved 165 grader i cirka 25 minutter.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 297 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 5 g | Fedt: 13 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Nougatbrownie med valnødderBrownie
brownie med nougat og valnødder
brownie med valnødder
Nougatbrownie med valnødder (4)
brownie med nougat og valnødder
brownie med nougat
Nougatbrownie med valnødder (10)
brownie med valnødder (6)
Nougatbrownie med valnødder (7)
brownie med valnødder (11)
brownie med nougat og valnødder
brownie med valnødder (13)
brownie med valnødder
brownie med valnødder (15)
brownie med nougat og valnødder
brownie med valnødder (17)
brownie med nougat og valnødder'
brownie med valnødder (19)
brownie med nougat og valnødder
brownie med nougat og valnødder
Nougatbrownie med valnødder (26)
Nougatbrownie med valnødder (27)
Nougatbrownie med valnødder (28)
Nougatbrownie med valnødder (29)
Nougatbrownie med valnødder (32)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Susanne skriver

    maj 08, 2022 at 5:18 pm

    Kan den fryses?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 11, 2022 at 3:01 pm

      Ja, det kan den godt :-)

      Svar
  2. Vega og Asta skriver

    juni 20, 2017 at 5:47 pm

    hej det er en rigtig god opskrift, men da vi var færdig opdagede vi at der ikke var kommet valnødder i, og vi tjekkede opskriften og så at der ikke stod noget om valnødder overhoved. Vi ville bare lige sige det men den er rigtig god.

    K.H Vega 10 år og Asta 11 år.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 14, 2017 at 4:57 pm

      Valnødderne hører til de tørre ingredienser :-)

      Svar
  3. Kirsten G skriver

    oktober 10, 2016 at 5:03 pm

    Tak for mange fine og inspirerende opskrifter!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 11, 2016 at 9:44 pm

      Dejligt du kan bruge dem :-)

      Svar
  4. Sussi skriver

    oktober 09, 2015 at 8:49 am

    Hej - hvor våd/klæg må den være når man tager den ud af ovnen?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 13, 2015 at 5:46 pm

      Hej Sussi
      Den må ikke være flydende, men den skal gerne være lidt klæg i det når den kommer ud af ovnen.

      Svar
      • Katrine skriver

        februar 17, 2023 at 7:25 am

        4 stars
        Sikke en lige-til opskrift til at få smilet frem på læben. Jeg er flere gange 'kommet til' også at komme marcipan (groft hakket i chunks) i sammen med valnødder - det er også en fantastisk måde til efterjulen når/hvis konfekt resterne skal bruges. Det giver lidt karakter til kagen hvis man lige rister valnødderne først og jeg skal klart forsøge, som en anden kommentar bifalder, at karamelisere dem.
        Mig en fryd at gå på ekspedition på din blog - finder altid guld

        Svar
        • Louise Dam skriver

          marts 03, 2023 at 12:05 pm

          Hej Katrine
          Sikke en skøn kommentar at få! :-)
          Det er nemlig også super lækkert at komme hakket marcipan i sådan en brownie og god idé med at riste valnødderne først. Det tror jeg også jeg skal have prøvet af.
          Hilsen Louise

          Svar
  5. Jonatab skriver

    august 22, 2015 at 6:55 am

    Virkelig god kage. Den er meget kompakt, men det skal en brownie også være.
    Jeg smeltede 150 g sukker på en pande og hældte valnødderne over fordi jeg synes valnødder godt kan havd en lidt bitter smag. Så lod jeg dem afkøle og hakkede dem groft. Jeg kom 50 g mindre sukker i da jeg så skulle piske æggesnapsen.
    Den blev rigtig god. Det synes min klasse i hvertfald.
    Tak for endnu en skøn opskrift!!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 23, 2015 at 12:41 pm

      Rigtig dejligt at høre du kunne bruge opskriften! :-)

      Svar
4.75 from 4 votes (3 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.