• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Nougatbrownie med valnødder

    Udgivet: jun 23, 2015 · Opdateret: apr 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cbc b

    Brownie er nok en af mine yndlingskager. Den intense chokolade/kakaosmag og den lækre bløde og saftlige konsistens er bare helt perfekt. Her har jeg opskriften på en ultimativ brownie. Jeg lå inde med lidt blød nougat der snart udløb og jeg skulle derfor finde på noget at bruge det til. Det blev derfor til denne vildt lækre nougatbrownie med valnødder. Den er virkelig snasket og svampet - lige som en god brownie skal være. Hvis man ikke er vild med valnødder kan disse nemt udskiftes med andre nødder. Hasselnødder ville også være rigtig lækkert i brownien.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Nougatbrownie med valnødder

    Opskrift af Louise Dam
    20 stk.
    Forb. tid 30 minutter min
    Samlet tid 1 time t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 150 g smør
    • 400 g nougat
    • 5 æg
    • 250 g sukker
    • 200 g hvedemel
    • 100 g kakaopulver
    • ½ tsk salt
    • 3 tsk vaniljesukker
    • 150 g hakkede valnødder

    Sådan gør du
     

    • Smelt smør og 300 g nougat i en lille gryde.
    • I en skål piskes æg og sukker lyst og luftigt.
    • Bland det smeltede smør og nougat i æg og sukkerblandingen.
    • Bland mel, kakaopulver, vaniljesukker og salt sammen i en anden skål.
    • Bland herefter alle de tørre ingredienser i de våde ingredienser.
    • Beklæd en bageform på cirka 24x32 cm med bagepapir.
    • Fordel dejen i formen.
    • Skær de sidste 100 g nougat i mindre stykker og fordel dem i dejen.
    • Bag kagen i ovnen ved 165 grader i cirka 25 minutter.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 297 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 5 g | Fedt: 13 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.7 fra 3 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Nougatbrownie med valnødderBrownie
    brownie med nougat og valnødder
    brownie med valnødder
    Nougatbrownie med valnødder (4)
    brownie med nougat og valnødder
    brownie med nougat
    Nougatbrownie med valnødder (10)
    brownie med valnødder (6)
    Nougatbrownie med valnødder (7)
    brownie med valnødder (11)
    brownie med nougat og valnødder
    brownie med valnødder (13)
    brownie med valnødder
    brownie med valnødder (15)
    brownie med nougat og valnødder
    brownie med valnødder (17)
    brownie med nougat og valnødder'
    brownie med valnødder (19)
    brownie med nougat og valnødder
    brownie med nougat og valnødder
    Nougatbrownie med valnødder (26)
    Nougatbrownie med valnødder (27)
    Nougatbrownie med valnødder (28)
    Nougatbrownie med valnødder (29)
    Nougatbrownie med valnødder (32)

     

    Skrevet af: Louise DamKakaopulver, Nougat, NødderKategori: Kager, Skærekager, Søde sager

    Følg mig på Instagram
    « Bruschetta med avokado
    Chokoladepålæg med honning »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Susanne

      maj 08, 2022 at 5:18 pm

      Kan den fryses?

      Svar
      • Louise Dam

        august 11, 2022 at 3:01 pm

        Ja, det kan den godt :-)

        Svar
    2. Vega og Asta

      juni 20, 2017 at 5:47 pm

      hej det er en rigtig god opskrift, men da vi var færdig opdagede vi at der ikke var kommet valnødder i, og vi tjekkede opskriften og så at der ikke stod noget om valnødder overhoved. Vi ville bare lige sige det men den er rigtig god.

      K.H Vega 10 år og Asta 11 år.

      Svar
      • Louise Dam

        juli 14, 2017 at 4:57 pm

        Valnødderne hører til de tørre ingredienser :-)

        Svar
    3. Kirsten G

      oktober 10, 2016 at 5:03 pm

      Tak for mange fine og inspirerende opskrifter!

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 11, 2016 at 9:44 pm

        Dejligt du kan bruge dem :-)

        Svar
    4. Sussi

      oktober 09, 2015 at 8:49 am

      Hej - hvor våd/klæg må den være når man tager den ud af ovnen?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 13, 2015 at 5:46 pm

        Hej Sussi
        Den må ikke være flydende, men den skal gerne være lidt klæg i det når den kommer ud af ovnen.

        Svar
        • Katrine

          februar 17, 2023 at 7:25 am

          4 stars
          Sikke en lige-til opskrift til at få smilet frem på læben. Jeg er flere gange 'kommet til' også at komme marcipan (groft hakket i chunks) i sammen med valnødder - det er også en fantastisk måde til efterjulen når/hvis konfekt resterne skal bruges. Det giver lidt karakter til kagen hvis man lige rister valnødderne først og jeg skal klart forsøge, som en anden kommentar bifalder, at karamelisere dem.
          Mig en fryd at gå på ekspedition på din blog - finder altid guld

          Svar
          • Louise Dam

            marts 03, 2023 at 12:05 pm

            Hej Katrine
            Sikke en skøn kommentar at få! :-)
            Det er nemlig også super lækkert at komme hakket marcipan i sådan en brownie og god idé med at riste valnødderne først. Det tror jeg også jeg skal have prøvet af.
            Hilsen Louise

            Svar
    5. Jonatab

      august 22, 2015 at 6:55 am

      Virkelig god kage. Den er meget kompakt, men det skal en brownie også være.
      Jeg smeltede 150 g sukker på en pande og hældte valnødderne over fordi jeg synes valnødder godt kan havd en lidt bitter smag. Så lod jeg dem afkøle og hakkede dem groft. Jeg kom 50 g mindre sukker i da jeg så skulle piske æggesnapsen.
      Den blev rigtig god. Det synes min klasse i hvertfald.
      Tak for endnu en skøn opskrift!!

      Svar
      • Louise Dam

        august 23, 2015 at 12:41 pm

        Rigtig dejligt at høre du kunne bruge opskriften! :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier
    • Sankt Hans baal
      Sankt Hans menu

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788