
Nougatbrownie med valnødder
Cirka 20 stykker
Forberedelsestid: 30 min.
Samlet tid: 1 time
Ingredienser
150 g smør
400 g nougat
5 æg
250 g sukker
200 g mel
100 g kakaopulver
½ tsk salt
3 tsk vaniljesukker
150 g hakkede valnødder
Fremgangsmåde
1. Smelt smør og 300 g nougat i en lille gryde.
2. I en skål piskes æg og sukker lyst og luftigt.
3. Bland det smeltede smør og nougat i æg og sukkerblandingen.
4. Bland mel, kakaopulver, vaniljesukker og salt sammen i en anden skål.
5. Bland herefter alle de tørre ingredienser i de våde ingredienser.
6. Beklæd en bageform på cirka 24x32 cm med bagepapir.
7. Fordel dejen i formen.
8. Skær de sidste 100 g nougat i mindre stykker og fordel dem i dejen.
9. Bag kagen i ovnen ved 165 grader i cirka 25 minutter.


























Skrevet af: Louise DamKakaopulver, Nougat, NødderKategori: Desserter, kager og andre søde sager, Kager, Skærekager, Brownies og Muffins
hej det er en rigtig god opskrift, men da vi var færdig opdagede vi at der ikke var kommet valnødder i, og vi tjekkede opskriften og så at der ikke stod noget om valnødder overhoved. Vi ville bare lige sige det men den er rigtig god.
K.H Vega 10 år og Asta 11 år.
Valnødderne hører til de tørre ingredienser :-)
Tak for mange fine og inspirerende opskrifter!
Dejligt du kan bruge dem :-)
Hej - hvor våd/klæg må den være når man tager den ud af ovnen?
Hej Sussi
Den må ikke være flydende, men den skal gerne være lidt klæg i det når den kommer ud af ovnen.
Virkelig god kage. Den er meget kompakt, men det skal en brownie også være.
Jeg smeltede 150 g sukker på en pande og hældte valnødderne over fordi jeg synes valnødder godt kan havd en lidt bitter smag. Så lod jeg dem afkøle og hakkede dem groft. Jeg kom 50 g mindre sukker i da jeg så skulle piske æggesnapsen.
Den blev rigtig god. Det synes min klasse i hvertfald.
Tak for endnu en skøn opskrift!!
Rigtig dejligt at høre du kunne bruge opskriften! :-)