Du kan også vælge at lave en helt klassisk råkost med rosiner og servere til, hvis du ikke er så meget til rødbede.
Oksetykstegsbøf med sprøde kartoffelskiver og rødbede-råkost
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 2 oksetykstegsbøffer á 150 g
- 8-10 kartofler
- 350 g gulerod
- 2 store æbler
- 2 mindre rødbeder
- 1 appelsin
Sådan gør du
Sprøde kartoffelskiver
- Kartoflerne vaskes og skæres i skiver der er ca. ½ cm tykke og ligges på en bageplade med lidt mellemrum. Kartoffelskiverne pensles med lidt olivenolie og drysses med havsalt. Kommes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 35 min. De sidste 5 min med lidt grill.
Rødbede-råkost
- Gulerødder, æbler og rødbeder rives enten på rivejern eller på maskine. Appelsinen skæres i tern og blandes i. Pynt evt. med ristede solsikkekerner.
Oksetykstegsbøfferne
- De skal lige brunes på begge sider og derefter have ca. 1 min. på hver side.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 1200 kcal | Kulhydrater: 206 g | Protein: 51 g | Fedt: 23 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Kartofler skåret i skiver, penslet med lidt olivenolie og drysset med havsalt
Bøfferne på grillpanden. Krydret med allroundkrydderi
Comments
No Comments