• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Nytår » Forret til nytår

    Rejecocktail med avocadocreme og chili

    Udgivet: jan 30, 2012 · Opdateret: maj 8, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Rejecocktail med avocadocreme og chili
    ikon piskeris Chestnut

    Rejecocktail med avocadocreme og chili

    6 personer
    Forb. tid 20 min
    Samlet tid 20 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 450 g rejer i lage
    • koldpresset jomfruolivenolie
    • 4 avokadoer
    • saft fra 1 limefrugt
    • lidt havsalt
    • 2 mangoer
    • lidt finthakket rød chili

    Sådan gør du
     

    • Skær avocadoerne over, fjern stenene og tag avocadokødet ud. Blend det med frisk koriander og lime, smag det til med salt. Skræl mangoen, skær frugtkødet fra stenen og skær det i små tern.
    • Kom skiftevis avocadocreme, mangotern og rejer i et glas. Pynt med lidt finthakket chili og frisk koriander.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 320 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 18 g | Fedt: 20 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     

     

     

     

     

    « Wok med oksekød og chilinudler
    Double chocolate chip cookies »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Madfanatikeren

      september 08, 2014 at 9:43 pm

      Hej Louise, tak for et vildt godt indlæg med gode billeder! Du får virkelig retten til at fremstå ganske udsøgt - munden render helt vand. Jeg kan godt lide, at du både beskriver, og lægger billeder op af, hvordan retten skal se ud undervejs. Det er ret fedt. Jeg er også ret vild med rejecocktail og fisk, og har for nylig også skrevet indlæg om velsmagende fiskeretter, som du kan tjekke ud på min madside!

      //Madfanatikeren

      Svar
      • Louise Dam

        september 08, 2014 at 9:50 pm

        Mange tak for rosen :-)

        Svar
    2. Frejastybech

      februar 04, 2012 at 6:21 pm

      Mmmmmm.. Man bliver ret sulten af at være inde på din blog! Mega fint og enkelt layout - samt rigtig flotte madoptagelser!
      Hvis jeg skulle give dig et super råd, så synes jeg, du skal prøve at få et par farver under tallerkenerne! Evt. noget, der passer til maden! Det pepper det hele lidt op.

      Hber du kunne bruge det!

      // Freja

      Svar
      • Louise Dam

        februar 15, 2012 at 9:49 am

        Tak det vil jeg prøve Freja :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her