Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Forret til nytår

Rejecocktail med avocadocreme og chili

Udgivet: 30. jan 2012 · Opdateret: 8. maj 2021

Rejecocktail med avocadocreme og chili
piskeris Grullo

Rejecocktail med avocadocreme og chili

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 6 personer
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 450 g rejer i lage
  • (reklamelink)koldpresset jomfruolivenolie
  • 4 avokadoer
  • saft fra 1 limefrugt
  • lidt havsalt
  • 2 mangoer
  • lidt finthakket rød chili

Sådan gør du
 

  • Skær avocadoerne over, fjern stenene og tag avocadokødet ud. Blend det med frisk koriander og lime, smag det til med salt. Skræl mangoen, skær frugtkødet fra stenen og skær det i små tern.
  • Kom skiftevis avocadocreme, mangotern og rejer i et glas. Pynt med lidt finthakket chili og frisk koriander.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 320 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 18 g | Fedt: 20 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Madfanatikeren skriver

    september 08, 2014 at 9:43 pm

    Hej Louise, tak for et vildt godt indlæg med gode billeder! Du får virkelig retten til at fremstå ganske udsøgt - munden render helt vand. Jeg kan godt lide, at du både beskriver, og lægger billeder op af, hvordan retten skal se ud undervejs. Det er ret fedt. Jeg er også ret vild med rejecocktail og fisk, og har for nylig også skrevet indlæg om velsmagende fiskeretter, som du kan tjekke ud på min madside!

    //Madfanatikeren

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 08, 2014 at 9:50 pm

      Mange tak for rosen :-)

      Svar
  2. Frejastybech skriver

    februar 04, 2012 at 6:21 pm

    Mmmmmm.. Man bliver ret sulten af at være inde på din blog! Mega fint og enkelt layout - samt rigtig flotte madoptagelser!
    Hvis jeg skulle give dig et super råd, så synes jeg, du skal prøve at få et par farver under tallerkenerne! Evt. noget, der passer til maden! Det pepper det hele lidt op.

    Hber du kunne bruge det!

    // Freja

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 15, 2012 at 9:49 am

      Tak det vil jeg prøve Freja :-)

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required