• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul » Konfekt

    Ristede chokolademandler

    Udgivet: jan 14, 2014 · Opdateret: maj 5, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    dce o

    Disse lækre chokolademandler blev altså lavet til jul, så jeg beklager de kommer lidt sent. Men bedre sent end aldrig, ikke? :-) Selvom jeg lavede dem til jul, så kan de altså sagtens spises nu. Det går i alt sin enkelthed blot ud på at riste nogle mandler i ovnen og overtrække dem med chokolade. Det bliver næsten ikke nemmere end det. Hvis du foretrækker, at mandlerne har et lille twist, så kan jeg også anbefale min opskrift på ristede mandler med chokolade og lakrids.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Ristede chokolademandler

    Opskrift af Louise Dam
    300 gram
    Forb. tid 1 time t
    Samlet tid 1 time t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 200 g mørk, lys eller hvid chokolade
    • 200 g mandler

    Sådan gør du
     

    • Rist mandlerne på en bageplade i ovnen i ca. 8-10 minutter ved 180 grader
    • Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem køle helt af
    • Smelt chokoladen over et vandbad, hvis du bruger både hvid og mørk skal det skal selvfølgelig gøres af to omgange
    • Vend mandlerne i chokoladen
    • Tag mandlerne op én ad gangen med en gaffel og læg dem på et stykke bagepapir
    • Lad dem størkne og læg dem så ned i chokoladen igen, så de får et ekstra lag.
    • Lad chokolademandlerne køle af og opbevar dem i en tætsluttet beholder, hvis du da ikke bare spiser dem med det samme.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 gram | Kalorier: 8 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    opskrift hjemmelavede ristede chokolademandler
    opskrift hjemmelavede ristede chokolademandler
    opskrift hjemmelavede ristede chokolademandler

     

    Af Louises Madblog

    « Salat med bagte rodfruger & feta
    Mine 12 bedste sparetips »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. A+K

      januar 21, 2014 at 11:26 am

      Chokomandler er altså bare altid lækkert - mmh <3

      - Anne

      Svar
      • Louise Dam

        januar 21, 2014 at 12:17 pm

        Helt enig! De forsvinder bare så hurtigt :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788