• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul » Konfekt

    Ristede chokolademandler

    Udgivet: jan 14, 2014 · Opdateret: maj 5, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    dce o

    Disse lækre chokolademandler blev altså lavet til jul, så jeg beklager de kommer lidt sent. Men bedre sent end aldrig, ikke? :-) Selvom jeg lavede dem til jul, så kan de altså sagtens spises nu. Det går i alt sin enkelthed blot ud på at riste nogle mandler i ovnen og overtrække dem med chokolade. Det bliver næsten ikke nemmere end det. Hvis du foretrækker, at mandlerne har et lille twist, så kan jeg også anbefale min opskrift på ristede mandler med chokolade og lakrids.

    dce o

    Ristede chokolademandler

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    300 gram
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    Udskriv

    Ingredienser

    • 200 g mørk lys eller hvid chokolade
    • 200 g mandler
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Rist mandlerne på en bageplade i ovnen i ca. 8-10 minutter ved 180 grader
    • Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem køle helt af
    • Smelt chokoladen over et vandbad, hvis du bruger både hvid og mørk skal det skal selvfølgelig gøres af to omgange
    • Vend mandlerne i chokoladen
    • Tag mandlerne op én ad gangen med en gaffel og læg dem på et stykke bagepapir
    • Lad dem størkne og læg dem så ned i chokoladen igen, så de får et ekstra lag.
    • Lad chokolademandlerne køle af og opbevar dem i en tætsluttet beholder, hvis du da ikke bare spiser dem med det samme.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 gram | Kalorier: 8 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    opskrift hjemmelavede ristede chokolademandler
    opskrift hjemmelavede ristede chokolademandler
    opskrift hjemmelavede ristede chokolademandler

     

    Af Louises Madblog

    « Salat med bagte rodfruger & feta
    Mine 12 bedste sparetips »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. A+K

      januar 21, 2014 at 11:26 am

      Chokomandler er altså bare altid lækkert - mmh <3

      - Anne

      Svar
      • Louise Dam

        januar 21, 2014 at 12:17 pm

        Helt enig! De forsvinder bare så hurtigt :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her