Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Airfryer

Rosenkål i airfryer

Udgivet: 27. jan 2023 · Opdateret: 10. jan 2024

Her finder du en dejlig simpel opskrift på, hvordan du kan lave rosenkål i aifryer. Det er virkelig nemt at lave de her rosenkål, og så bliver de dejligt sprøde i en airfryer.

Rosenkaal i airfryer

Sundt tilbehør til aftensmaden

De her rosenkål smager virkelig godt, og de er sprøde og lækre! Det er ikke altid, at man lige ved, hvad man skal servere som tilbehør til aftensmaden som tilmed også er en smule sundt.

Her er de her rosenkål i airfryer en virkelig god ide. Det kræver virkelig ikke særlig meget at lave dem, da de passer sig selv i airfryeren. Hvis du har en airfryer, hvor dine rosenkål kommer til at ligge i lag, kan det være en god ide at vende i dem undervejs. Så sikrer du dig, at de bliver sprøde hele vejen rundt.

Se også disse opskrifter:
Rosenkålssalat | Dampet rosenkål | Stegt spidskål med parmesan

Det smarte ved at lave rosenkål i airfryer er, at du kan lave dem sprøde og lækre med mindre fedtstof. Det sunde ved rosenkål kan godt gå af, hvis man vender dem i vildt meget smør eller olie og steger dem. Der skal dog noget olie, som også giver lidt god smag.

piskeris Grullo

Rosenkål i airfryer

4 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 3 personer
Holdbarhed: 2-3 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 12 minutter min
Samlet tid 27 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • (reklamelink)airfryer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500 g rosenkål
  • 1 - 1,5 spsk (reklamelink)olivenolie
  • salt
  • peber
  • balsamicoglace

Sådan gør du
 

  • Skær stokken af rosenkålene, fjern de yderste blade og halvér dem.
  • Kom dem i en skål og bland sammen med olivenolie, salt og peber.
  • Kom dem i din airfryer og giv dem cirka 12 minutter ved 195 grader – ryst gerne kurven en enkelt gang undervejs.
  • Kom så lidt balsamicoglace over inden servering.

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 113 kcal | Kulhydrater: 15 g | Protein: 6 g | Fedt: 5 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tip til opskriften!

  • Jeg kommer normalvis bare salt og peber på, men du kan komme lige de krydderier på, som du ønsker.
  • De er allerbedst, når de lige er kommet ud af airfryeren. Det gode er, at de passer sig selv, så du kan lave dem imens, at du tilbereder resten af aftensmaden.
  • Da de kun skal have 12 minutter kan du eventuelt tilberede noget kød i airfryeren først, som skal stå og hvile. Så passer det med at rosenkål er færdig når kødet har hvilet.
  • Balsamico glace er balsamico der er indkogt til den nærmest er karamelagtig. Det kan købes færdiglavet eller laves fra bunden, og det smager virkelig godt på de sprøde rosenkål.
  • Du kan også prøve at lave de her lækre rosenkål med mandler og appelsin.
  • Prøv også at lav forårsruller i airfryer.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Kan jeg lave dem i ovnen?

Ja, det kan du godt. Hvis du laver dem i ovnen, kan det være, at dine rosenkål skal have en smule mere fedtstof.

Kan jeg lave dem på en pande?

Du kan også godt lave dem på en pande, hvor du steger dem i noget fedstof.

Comments

No Comments

4 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.