Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler

Udgivet: 18. jun 2017 · Opdateret: 30. jan 2024

cafbc b

Svinemørbrad er et rigtig godt stykke kød, som både fungerer som lækker hverdagsmad men også gæstemad. Det her er en super nem måde at tilberede sin svinemørbrad på. Det er virkelig hurtigt og nemt og så smager det rigtig godt. Der kommer en blanding af dijonsennep og honning ovenpå mørbraden og så bliver der drysset med lidt hakkede mandler, som lige giver lidt sprødhed til kødet. Servér mørbraden med en lækker salat og nogle kartofler i ovnen. Så er aftensmaden hurtig færdig. Prøv også min anden opskrift på fyldt svinemørbrad.

piskeris Grullo

Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1,5 spsk dijonsennep med honning
  • ½ spsk (reklamelink)honning
  • 1 (reklamelink)håndfuld mandler
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Afpuds mørbraden for sener.
  • Bland dijonsennep og honning sammen. (Hvis du bruger ren dijonsennep skal du bruge 1 spsk honning)
  • Hak mandlerne.
  • Læg mørbraden i et ovnfast fad.
  • Fordel dijonsennep/honning blandingen ovenpå mørbraden og krydr med salt.
  • Drys mandlerne over mørbraden.
  • Sæt fadet i ovnen i cirka 25-30 minutter ved 175 grader.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 149 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 26 g | Fedt: 3 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Svinemørbrad med sennep, honning og mandler (1)
Svinemørbrad med sennep, honning og mandler (2)
Svinemørbrad med sennep, honning og mandler (3)
Svinemørbrad med sennep, honning og mandler (4)
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required