• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Vaniljeis med cookie dough

    Udgivet: sep 20, 2015 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    aa b

    Jeg er helt vild med cookie dough og jeg kan spise det med en ske direkte fra skålen :-) Ben & Jerry laver en is med cookie dough, som jeg også er ganske vild med. Da jeg alligevel havde besluttet mig for at lave nogle lækre is-sandwich med cookies og vaniljeis, så tænkte jeg at jeg da i samme omgang bare kunne gemme lidt af dejen og vaniljeisen og så lave en omgang cookie dough is.

    Denne is blev virkelig god! Hvis man kan lide cookie dough er den helt fantastisk. Jeg lavede selv vaniljeisen, men man kan sagtens bare købe en vaniljeis, og så blande cookie dough stykkerne i denne is. Så er den virkelig nem at lave.

    ikon piskeris Chestnut

    Vaniljeis med cookie dough

    1 liter
    Forb. tid 1 min
    Samlet tid 1 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • Ca. 1 liter vaniljeis
    • ½ portion cookie dough brug eventuelt pasteuriserede æg i dejen

    Sådan gør du
     

    • Køl cookie dough dejen ned enten i køleskab eller fryser.
    • Tril små kugler af cirka halvdelen af dejen.
    • Vaniljeisen skal være blød i konsistensen når du rører stykkerne i.
    • Rør først dejen, som ikke er i kugler, i isen. Rør det godt rundt så det bliver fordelt i hele isen. Der må gerne være lidt klumper.
    • Rør så de små kugler i isen.
    • Hvis du synes der er for meget cookie dough i forhold til is, så kan du bare bage resten af dejen til cookies.
    • Hæld isen i en frysevenlig beholder og sæt isen tilbage i fryseren til den er helt frosset igen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 liter | Kalorier: 4123 kcal | Kulhydrater: 497 g | Protein: 62 g | Fedt: 210 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Vaniljeis med cookie dough
    Vaniljeis med cookie dough
    Vaniljeis med cookie dough
    Vaniljeis med cookie dough
    cookie dough is
    Vaniljeis med cookie dough
    Vaniljeis med cookie dough
    Vaniljeis med cookie dough
    Vaniljeis med cookie dough
    Vaniljeis med cookie dough
    Vaniljeis med cookie dough
    cookie dough is

     

    Skrevet af: Louise DamChokoladeKategori: Hjemmelavet is, Is og desserter, Nytår, Nytårsdessert, Søde sager

    Følg mig på Instagram
    « Flæskestegs sandwich
    Hyldebærsuppe »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Mathilde

      september 25, 2015 at 10:59 am

      Uhm, det har jeg også lavet for længe siden. Jeg fandt faktisk Ben&Jerry's egen opskrift på nettet..

      Jeg havde en lille rest af kagedej i fryseren, som jeg spiste den anden dag, da der var Den Store Bagedyst :D

      Svar
      • Louise Dam

        september 26, 2015 at 12:21 pm

        Så lækkert! :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer
    • Oksemørbrad sous vide

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her