• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Reklame/Sponsoreret indlæg/samarbejde med firma » Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa

    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa

    3 / 5 ( 2 votes )
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa

    Reklame - Indlægget er sponsoreret af Arla

    Det er alt for sjældent at jeg spiser aubergine, men hver gang jeg gør tænker jeg 'hvorfor spiser jeg dog ikke mere aubergine?' ;-) Så nu har jeg lavet denne lækre grillede aubergine med smeltet Cheasy 13 % mellemlageret ost på toppen er der en lækker tomatsalsa med basilikum. Med den fedtfattige, men smagfulde Cheasy ost er det her en super sund ret, som samtidig smager virkelig godt.

    Man kan enten grille sine aubergine på en grill eller på en grillpande. Vi har en gasgrill, så det er ret nemt at tænde den og lige grille enkelte ting. Men har du ikke det vil jeg nok anbefale en grillpande. Man kan både servere den sunde hapser til en frokost, som en forret, som tilbehør til en hovedret eller som en del af et større tapasbord. Men kan vel sådan set også bare spise den til aftensmad - så skal der bare et par stykker til.

    Jeg har faktisk spist en del Cheasy 13 % mellemlageret ost her de seneste 14 dage og jeg er gået hen og blevet ret vild med den. Udover de opskrifter jeg har lavet med den så har jeg spist den til morgenmad på ristet rugbrød, men den ville også være perfekt som en snack om eftermiddagen på et stykke knækbrød. Du kan også prøve den sunde Chiavaffel med smeltet ost.


    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa

    6 stk.
    Forberedelsestid: 20 min

    Ingredienser
    1 aubergine
    150-200 g cherrytomater
    10-15 blade basilikum
    Lidt salt og peber
    Olivenolie
    10-12 skiver Cheasy mellemlageret 13 % ost


    Fremgangsmåde
    1. Skyl auberginen og skær den i aflange skiver på cirka 1 cm i tykkelsen.
    2. Dryp aubergineskiverne med lidt olivenolie.
    3. Læg aubergineskiverne på en varm grill eller grillpande og grill dem på begge sider indtil de har fået fine grillstriber.
    4. Imens auberginen bliver grillet laver du toppingen.
    5. Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarte.
    6. Hak basilikumbladene fint og bland dem sammen med cherrytomaterne i en skål.
    7. Tilsæt lidt salt, peber og olivenolie og rør rundt.
    8. Skær skiver af osten.
    9. Læg cirka 2 skiver ost oven på de færdige aubergineskiver og lad dem smelte imens de ligger på grillen.
    10.Tag aubergineskiverne med smeltet ost af grillen.
    11.Top skiverne med tomatsalsaen, og pynt eventuelt med et par basilikumsblade.

    Tip: Hvis du ikke spiser det hele på én gang så gem tomatsalsen i skålen, gem aubergineskiverne, og varm dem op på panden når de skal bruges og læg osten på så den smelter. Så er det ligesom frisklavet.



    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (1)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (2)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (3)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (4)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (10)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (5)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (9)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (7)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (8)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (11)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (12)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (13)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (14)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (15)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (16)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (17)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (18)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (19)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (20)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (23)
    Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa (24)

    Print Friendly, PDF & Email
    Previous Post: « Pavlova med laktosefri Carte d'or is og friske jordbær
    Next Post: 12 frysevenlige opskrifter »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Læs mere…

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat. Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her