Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Fisk

Laks med porrer, dild og cremet mascarpone

Udgivet: 20. aug 2017 · Opdateret: 28. apr 2021

ddea b

Fisk er bare altid lækkert, og alligevel får jeg lavet det alt for sjældent. Denne ret er med laks i en super lækker cremet sauce med mascarpone og så giver porrer og dild en virkelig lækker smag til retten. Inden fadet kommer i ovnen drysses der lige med lidt kapers, som giver en lækker saltet smag. Hvis man ikke kan lide kapers kan man godt lave retten uden :-)

piskeris Grullo

Laks med porrer, dild og cremet mascarpone

5 fra 5 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Holdbarhed: 2 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 bundt porre, 3-4 stk.
  • 1 bundt dild
  • smør, eller olie til stegning
  • 150 g mascarpone
  • 1 dl mælk
  • salt og peber
  • 2 store (reklamelink)laksefileter, eller 4 små
  • ½ citron, saften heraf
  • 1 lille glas (reklamelink)kapers, cirka 30 g

Serveres med

  • kogte kartofler

Sådan gør du
 

  • Skyl og rens porrerne og skær dem i tynde skiver.
  • Skyl og hak dilden.
  • Steg porrerne på en middelvarm pande i lidt olie/smør i cirka 3 minutter.
  • Tilsæt mascarpone, mælk, halvdelen af dilden og krydr med salt og peber.
  • Fordel porre/masacarponeblandingen i et ovnfast fad, som du smører med lidt olie først.
  • Læg laksestykkerne ovenpå.
  • Pres citronsaften over retten.
  • Fordel kapers over retten.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 15 minutter, eller indtil laksen er færdig. Den må endelig ikke få for meget.
  • Fordel resten af dilden over retten og server med kogte kartofler.

Noter

Opskriften er fundet hos Spisbedre.dk.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Kalorier: 768 kcal | Kulhydrater: 95 g | Protein: 18 g | Fedt: 36 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Laks med porrer, dild og mascarpone (1)
Laks med porrer, dild og mascarpone (2)
Laks med porrer, dild og mascarpone (3)
Laks med porrer, dild og mascarpone (4)
Laks med porrer, dild og mascarpone (5)
Laks med porrer, dild og mascarpone (6)
Laks med porrer, dild og mascarpone (7)
Laks med porrer, dild og mascarpone (8)
Laks med porrer, dild og mascarpone (9)
Laks med porrer, dild og mascarpone (10)
Laks med porrer, dild og mascarpone (13)
Laks med porrer, dild og mascarpone (14)
Laks med porrer, dild og mascarpone (15)
Laks med porrer, dild og mascarpone (16)

Comments

No Comments

5 from 5 votes (5 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.